Ja też tyram po godzinach na działeczce, nawet nie mam sił, żeby fotki wrzucać na bieżąco
Mój ogród na fotografii w wiosenno -letniej odsłonie cz.7
Re: Mój ogród na fotografii w wiosenno -letniej odsłonie cz.7
Wszystkiego najlepszego z okazji 18 urodzin 
Ja też tyram po godzinach na działeczce, nawet nie mam sił, żeby fotki wrzucać na bieżąco
- bwoj54
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochani! cieszę się bardzo,ze jeszcze posyłacie mi życzenia
Lato odchodzi z "wielką klasą' u mnie na term. 28,5C mam nadzieję ,ze Wy też ładujecie akumulatorki promieniami
Aniu!/ann_30/ cieszę się,ze smakują ogórki. Ja je tez uwielbiam,robię od kilku dobrych lat. Gdy tylko zdobędę jakiś nowy przepis - podeślę.Ach, wczoraj przysłała mi koleżanka przepis na buraczki z papryką / do słoików, na zimę/ Nie robiłam jeszcze i nie jadłam , zatem nie mogę ocenić. Jeśli jesteś zainteresowana , podeślę.
Renatko!dziękuję serdecznie za całuska. Nie martw się, jeszcze nadrobisz zaległości ogrodowe. U mnie też nie jest idealnie, po prostu sprytnie omijam chwasty. Pól hektara działki - musiałabym robić dzień i noc
Iwonko! a mówiłam ,ze u mnie swoisty mikroklimat
No coś Ty wcale nie śmieję się, po prostu cieszę się,ze smakowało.
Mielno bardzo mi się spodobało, czysta woda, a o tej porze spokój , cisza ...jeśli morze to tylko będziemy wybierali się we wrześniu. W sezonie bywaliśmy często / nieraz dwa razy w roku/ głównie Międzyzdroje, bo najbliżej choć przez 40 lat zaliczyliśmy prawie całą linię brzegową. Niestety w Mielnie byliśmy pierwszy raz.
Bogdanie! dziękuję za wspaniale życzenia
Ja też nie wyrabiam się , choć jestem na emeryturze.
Wczoraj po niemalże całym dniu pracy w ogrodzie , usatysfakcjonowana efektami zrobiłam zdjęcia , zatem wstawię je za chwilę do obejrzenia.
Lato odchodzi z "wielką klasą' u mnie na term. 28,5C mam nadzieję ,ze Wy też ładujecie akumulatorki promieniami
Aniu!/ann_30/ cieszę się,ze smakują ogórki. Ja je tez uwielbiam,robię od kilku dobrych lat. Gdy tylko zdobędę jakiś nowy przepis - podeślę.Ach, wczoraj przysłała mi koleżanka przepis na buraczki z papryką / do słoików, na zimę/ Nie robiłam jeszcze i nie jadłam , zatem nie mogę ocenić. Jeśli jesteś zainteresowana , podeślę.
Renatko!dziękuję serdecznie za całuska. Nie martw się, jeszcze nadrobisz zaległości ogrodowe. U mnie też nie jest idealnie, po prostu sprytnie omijam chwasty. Pól hektara działki - musiałabym robić dzień i noc
Iwonko! a mówiłam ,ze u mnie swoisty mikroklimat
Bogdanie! dziękuję za wspaniale życzenia
Wczoraj po niemalże całym dniu pracy w ogrodzie , usatysfakcjonowana efektami zrobiłam zdjęcia , zatem wstawię je za chwilę do obejrzenia.
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- bwoj54

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie ma jak zadowolenie po pracowitym dniu
U mnie niestety nie jest dobrze. Jak tylko kończę pracę to leje bez opamiętania
I tak od początku sierpnia
Nie mam na to jednak wpływu, więc pozostaje zacisnąć zęby.
Polish Spirit to faktycznie niesamowity powojnik. Każdemu mogę go polecić
Polish Spirit to faktycznie niesamowity powojnik. Każdemu mogę go polecić
- magry

- Od: 15 wrz 2009, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Czytam dzisiaj wiele wątków i nadziwić się nie mogę ile jeszcze ludzie mają kolorowych ogrodów.Ja już nie mam co fotografować.Nawet zimowity przekwitają.
Krokusy jesienne gdzieś zapodziały mi się.
Krokusy jesienne gdzieś zapodziały mi się.
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
- ann_30

- Od: 7 mar 2012, o 10:36
Bogusiu u Ciebie jak zwykle pięknie i kolorowo
Szkoda,że nie wpadłam na pomysł przycięcia swojej tojeści bo może jeszcze raz by zakwitła.
Jeśli masz jakieś fajne przepisy to z chęcią je wypróbuję.Dzisiaj na przykład robiłam marynowanego kalafiora w słoikach.
Jeśli masz jakieś fajne przepisy to z chęcią je wypróbuję.Dzisiaj na przykład robiłam marynowanego kalafiora w słoikach.
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Witaj Bogusiu dawno u Ciebie nie byłam , ale już nadrabiam,pierwsze co mi się rzuciło w oczy to nowe figurki do ogrodu,uwielbiam wszelkiego rodzaju gadżety ogrodowe a te mi się szczególnie podobają 
- bwoj54

Witam serdecznie swoich wspaniałych gości
Aniu!/sweety/
u mnie już kilka dni bez opadów i dobrze. Nigdy nie miałam mączniaka na roślinach , w tym roku choroby grzybowe strasznie rozpanoszyły się . Powojnik uroczy
Janku!miło,ze odwiedziłeś mój ogród. U mnie jeszcze bardzo kolorowo . Zimowity dopiero rozkwitły. Niektóre krzewy cieszą po raz drugi kwitnieniem rododendrony, krzewuszki, tawuły, złotlin japoński. W ciągłym kwitnieniu niektóre róże no i oczywiście moje ukochane dalie.
Aniu! /Ann_30/Ja po przekwitnięciu od razu wycinam przekwitnięte kwiatostany. W tym roku jakoś nie uczyniłam tego na powojnikach. / brak czasu/ Przepis na buraczki wieczorem podeślę, jeśli będę miała inne ciekawe również podzielę się.
Grażynko!
ja też mam wyrzuty sumienia,ze tak rzadko odwiedzam. Dzień taki krótki , czas galopuje
Moje dzieci już wiedzą ,ze jeśli prezent dla mnie -to gadżety ogrodowe.
Aniu!/sweety/
Janku!miło,ze odwiedziłeś mój ogród. U mnie jeszcze bardzo kolorowo . Zimowity dopiero rozkwitły. Niektóre krzewy cieszą po raz drugi kwitnieniem rododendrony, krzewuszki, tawuły, złotlin japoński. W ciągłym kwitnieniu niektóre róże no i oczywiście moje ukochane dalie.
Aniu! /Ann_30/Ja po przekwitnięciu od razu wycinam przekwitnięte kwiatostany. W tym roku jakoś nie uczyniłam tego na powojnikach. / brak czasu/ Przepis na buraczki wieczorem podeślę, jeśli będę miała inne ciekawe również podzielę się.
Grażynko!
Moje dzieci już wiedzą ,ze jeśli prezent dla mnie -to gadżety ogrodowe.
- becia123

- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Bogusiu wszędzie dobrze ale w domu najlepiej też tak myślę. Ogród jeszcze cieszy kolorami a figurki piekne.u mnie susza straszna znowu ale tez kwitnących jest.W przyszłym tygodniu ma być ochłodzenie to i przesadzać będzie łatwiej jak czas będzie a czy będzie nie wiadomo.
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
U Ciebie nadal kolorowo, u mnie nawet połowy barw nie ma ) dlatego zawsze czyjeś ogrody bardziej sie nam podobają niż własne ;)
- alicjad31

- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Bogusiu
Oczywiście u Ciebie nie może być inaczej tylko pięknie
Pozdrawim Cię serdecznie
Pozdrawim Cię serdecznie
Pozdrawiam Alicja
- Tacca

- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Kontakt:
Ścieżki, posążki, szyszki i dużo kolorów i zapachów. Pięknie u Ciebie Bogusia.
- TerDob

- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Bogusiu
I ja przyszłam Cie odwiedzić
Pięknie , kolorowo - jak zawsze
Piękne masz te prezenty - ładnie się komponują w Twoim ogrodzie
Pozdrawiam cieplutko
Pięknie , kolorowo - jak zawsze
Piękne masz te prezenty - ładnie się komponują w Twoim ogrodzie
Pozdrawiam cieplutko
-
kropelka

- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
Witaj Bogusiu
Z prawdziwą przyjemnością zaglądam do Twojego wątku. Piękne wspomnienia z urlopu, cudowne widoczki z pokazowego ogrodu, u Ciebie również wiele pieknych widoków ogrodowych. Wiele masz róznych figurek u siebie, zarówno tych gotowych, jak i własnej pracy (podziwiam).
Fajna z Ciebie Kobitka
Fajna z Ciebie Kobitka
- bwoj54

Kochani! najzwyczajniej nie wyrabiam się
Sercem i myślami jestem z Wami, jednak mam wyrzuty sumienia,ze tak rzadko do Was zaglądam. Mam nadzieję,ze mi wybaczycie. Gdy syn jest w pracy pomagam mężowi przy remoncie mieszkania , trawa musi być koszona systematycznie / co tydzień/ , oczywiście po skoszeniu - zaraz pada deszcz. W tym roku zużyliśmy już 50 litrów paliwa/ do ciągniczka i kosiarki.
Beatko!/ becia123/ zgadza się w domu najlepiej, ale ja lubię wojażować. Już przymierzam się do weekendowego wyjazdu/ jeszcze nie wiem gdzie
Pogoda wymarzona na wypady weekendowe.
Celinko! zgadza się dużo jeszcze u mnie kolorów tych typowo jesiennych kwiatów astry, chryzantemy,dalie , rozchodniki, przebarwiające się hortensje ale tez powtarzają kwitnienie te letnie:złoty deszcz, szałwie, gazania, tojeść.
Alu!/alicjad31/ dziękuję za miłe słowa. ale wierz mi u mnie też są niedoskonałości nad którymi pracuję
Niestety tak wielki ogród jest nie do ogarnięcia idealnie przez jedną osobę. Młodzi sporadycznie trochę pomagają/ ale nie przepadają za pracami ogrodowymi , podziwiają
i dziwią mi się,że mnie tak to pasjonuje/
Danusiu!dziękuję za pochwały pod adresem mojego ogrodu. Doskonały bodziec do dalszych działań
Tereniu!/ TerDob/cieszę się ,ze jesteś w moim mega.O tak, bardzo jestem zadowolona z tych figurek
Mariolu! miło mi,ze tak odbierasz mój ogród, moja pracę. Utwierdza to w przekonaniu,ze to co robię ma sens. Aktualnie pracuję nad obrzeżami rabatek w jednej z kilku części
mojego ogrodu , wzdłuż drogi prowadzącej do domu.Urlop udany choć krótki/ zresztą ja mam cały czas już urlop
od 3 lat
Beatko!/beatrix+/cieszę się,ze figurki zostały zaakceptowane i podobają się. Będzie ich przybywało u mnie
Beatko!/ becia123/ zgadza się w domu najlepiej, ale ja lubię wojażować. Już przymierzam się do weekendowego wyjazdu/ jeszcze nie wiem gdzie
Celinko! zgadza się dużo jeszcze u mnie kolorów tych typowo jesiennych kwiatów astry, chryzantemy,dalie , rozchodniki, przebarwiające się hortensje ale tez powtarzają kwitnienie te letnie:złoty deszcz, szałwie, gazania, tojeść.
Alu!/alicjad31/ dziękuję za miłe słowa. ale wierz mi u mnie też są niedoskonałości nad którymi pracuję
Danusiu!dziękuję za pochwały pod adresem mojego ogrodu. Doskonały bodziec do dalszych działań
Tereniu!/ TerDob/cieszę się ,ze jesteś w moim mega.O tak, bardzo jestem zadowolona z tych figurek
Mariolu! miło mi,ze tak odbierasz mój ogród, moja pracę. Utwierdza to w przekonaniu,ze to co robię ma sens. Aktualnie pracuję nad obrzeżami rabatek w jednej z kilku części
Beatko!/beatrix+/cieszę się,ze figurki zostały zaakceptowane i podobają się. Będzie ich przybywało u mnie