Bialutka Dalia piękna
  Bialutka Dalia piękna  
 Chryzantemy, astry piękne

Pięknie uchwycony motylek na aksamitce

Różyczka pięknie pąkami obsypana i szykuje się do zakwitnięcia

Kicia sodko sobie śpi na słoneczku

Bialutka Dalia piękna
  Bialutka Dalia piękna  

"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
  "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące" No,kotek najlepszy
 No,kotek najlepszy  

, ja w takich krzakach też chętnie posiedzę
  , ja w takich krzakach też chętnie posiedzę   , Małgosiu a do Ciebie jesień jeszcze nie zagląda ? Tyle kolorków pokazałaś . Byłaś już na tych targach w Bydgoszczy ?
 , Małgosiu a do Ciebie jesień jeszcze nie zagląda ? Tyle kolorków pokazałaś . Byłaś już na tych targach w Bydgoszczy ?
 W przerwie wyskoczyłam po chlebek do miasta i spotkałam znajomą, która pyta: O  widzę że po urlopie jesteś. Gdzie się bawiłaś? Ja na to: Jestem w trakcie urlopu i bawię się u mnie w ogrodzie. Ona: Niemożliwe, żartujesz. A ta opalenizna to skąd?
 W przerwie wyskoczyłam po chlebek do miasta i spotkałam znajomą, która pyta: O  widzę że po urlopie jesteś. Gdzie się bawiłaś? Ja na to: Jestem w trakcie urlopu i bawię się u mnie w ogrodzie. Ona: Niemożliwe, żartujesz. A ta opalenizna to skąd?  

Kociaki moje dzielnie mi towarzyszą cały dzień szczęśliwe, że pańcia jest cały dzień. I mają ją na wyłączność.
 Kociaki moje dzielnie mi towarzyszą cały dzień szczęśliwe, że pańcia jest cały dzień. I mają ją na wyłączność.  

, będę około 8 rano
 , będę około 8 rano   , czekaj z kawusią , ja przywiozę , coś do kawusi
 , czekaj z kawusią , ja przywiozę , coś do kawusi   ,
  ,

Moja Gabi podobnie jak kicia na ziemi się często opala
 Moja Gabi podobnie jak kicia na ziemi się często opala 

. Masz ty krzepę do pracy; ja powoli wysiadam
 . Masz ty krzepę do pracy; ja powoli wysiadam  , chociaż się nie daję
 , chociaż się nie daję  . Śliczna ta barbula - chyba zaczynają mi się podobać variegaty
 . Śliczna ta barbula - chyba zaczynają mi się podobać variegaty  . A zakątków to masz pełno, tylko trochę większych, bo i teren duży
 . A zakątków to masz pełno, tylko trochę większych, bo i teren duży  . Lubię do Ciebie zaglądać, bo tyle w Tobie energii, że dajesz kopa i mnie
 . Lubię do Ciebie zaglądać, bo tyle w Tobie energii, że dajesz kopa i mnie  .
 .

.
 .