Chciałoby się więcej roślinek , ale miejsca brak a ten kawałek trawnika już musi zostać , bo inaczej mówiąc kolokwialnie- zaryram się przy utrzymaniu wszystkiego w porządku .A mój M też coś musi mieć do pracy-koszenie trawnika.
tesia39-Tereniu Cieszę się,że moje ulubione hortensje też przypadły do gustu.Vanilka jest cudna i a Magical Fire
PEPSI-Małgosiu Na punkcie hortensji, powojników i jeżówek ostatnio mam bzika
ASK_anulla-AnulkaTo co mam to pokazuję. A dużo i mnie roślinek cieszy. Myślę,że na przyszły tydzień już będzie wiadomo co Ci wysłać .
Margo2-Gosiu Pewnie,że fajnie,że mamy i dokupujemy, i zamawiamy inne roślinki, czy odmiany,.Mamy co oglądać u innych .Jeżówek już trochę mam.Na drugi rok,powinny rozrosnąć się i być jeszcze piękniejsze
Marzenko06 Mam nadzieję,że przychylność Twojego M była dużo i ładne roślinki kopiłaś i przywiozłaś,Pochwal się co tam nabyłaś ???
an-ka-Aniu Dziękuję za miłe słowa.A u nas mnóstwo grzybów.Następne przerobione.Ale w tym tygodniu jeszcze planujemy pojechać na grzybki.Rydze smażone na masełku i odrobina czosnku-uumm wybornie smakują
bartosz les-Bartoszu ;anym-Aniu Liliowiec ostatni też już przekwitł.Tak, Osa jakoś nawet fajnie wyszła .
Iwonko0042 Tak marcinki na dobre rozkwitają ale z nimi jakoś jesienne mi się kojarzy
Dorotko350 Tak Isabel Renaissance to piękna róża i ładnie rośnie.A przed nią to Róża Mainzer Fastnacht.
Hortensja Magical Fire i VANILLE-FRAISE to moje ulubienice.cudne są .Wrzosów nie mam dużo, tylko kilka ale też cieszą.
aneczka1979-Aniu Dzięki,A wiesz,że mam cierpliwość do tych owadów,lubię im się przyglądać jak się opychają i buszują w kwiatach
alana-Alu Witaj.Na marcinkach, budleji, nawłoci nawet aksamitkach jest pełno różnego rodzaju owadów .Świetny widok.
Z jeżówek też się cieszę, mam nadzieję,ze ładnie będą u mnie rosły.
To nie miniaturowa gerbera to gazania,Zbieram z niej nasiona i później znowu sieję i mam.
Grzybów u mnie w okół jest mnóstwo
any57-Any Dzięki.Grzybki a właściwie przetwory z nimi dużo czasu mi zabrały.A owady to sama przyjemność ich podglądanie.Jest ich teraz w te słoneczne ciepłe dni mnóstwo
Clematis The President -powtarza kwitnienie

I Clematis Ville de Lyon

Clematis Sweet Summer Love- ma już swoje stałe miejsce przed jedną stroną host, będzie je chronił przed słońcem.
Ale pomyślałam,że teraz z drugiej strony też tak trzeba zrobić i kupić jeszcze jeden jakiś powojnik,.Każdy powód jest dobry na kupno nowej roślinki

NN

Róża Mainzer Fastnacht.

Róża Goldilock