Pati wystawiłam ją dosłownie na chwilę na słońce i faktycznie pachnie skubanaKasia powąchaj ją jutro, pachnie cytrusami
Moje cuda ;-)
Re: Moje cuda ;-)
-
Callanthe
- 1000p

- Od: 19 mar 2013, o 17:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
katkaaa pisze:Pati wystawiłam ją dosłownie na chwilę na słońce i faktycznie pachnie skubanaKasia powąchaj ją jutro, pachnie cytrusami![]()
![]()
-
marzenka89
- 100p

- Od: 17 lut 2014, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marzenka widzisz teraz różnicę pomiędzy zdjęciami z wczoraj a dziś? (to są dokładnie te same zdjęcia)
A co zmieniłaś?
Wtedy wyglądała tak "botanicznie" haha
Piękność, czemu ja nie mam szczęścia do takich niezwykłych kolorków
Piękność, czemu ja nie mam szczęścia do takich niezwykłych kolorków
skorzystałam z rady Marzenki i wrzuciłam przez PhotoTivefurious pisze:A co zmieniłaś?
A to w awatarku to co? pospolitus białus?Meiss pisze:czemu ja nie mam szczęścia do takich niezwykłych kolorków
odezwała się ta co ma "same białe i różowe"furious pisze:A to w awatarku to co? pospolitus białus?Meiss pisze:czemu ja nie mam szczęścia do takich niezwykłych kolorków
Haha, to Zebra
, ale Zebry nie są takie rzadkie ;p
Aż posprawdzałem, czy nie ma różnicy z fotkami z dysku i z photobucket (bo wspominałaś, że i on kłamał).katkaaa pisze:skorzystałam z rady Marzenki i wrzuciłam przez PhotoTivefurious pisze:A co zmieniłaś?
U mnie ok
Z photobucket nie korzystałamfurious pisze:Aż posprawdzałem, czy nie ma różnicy z fotkami z dysku i z photobucket (bo wspominałaś, że i on kłamał).katkaaa pisze:skorzystałam z rady Marzenki i wrzuciłam przez PhotoTivefurious pisze:A co zmieniłaś?
U mnie ok
-- 15 wrz 2014, o 16:04 --
zależy gdzie, ja nie miałam chyba jeszcze okazji spotkaćMeiss pisze:Haha, to Zebra, ale Zebry nie są takie rzadkie ;p
furious pisze:Spróbuj wrzucić przez coś innego i porównasz (photobucket np.).
katkaaa pisze:próbowałam przez to drugie "coś" co jest do wyboru i efekt jest identyczny
Tośmy się nie zrozumieli Pani Katarzynokatkaaa pisze: Z photobucket nie korzystałam
Panie Tomaszu pisząc "to drugie coś" miałam na myśli imageshack