Mój ogród na fotografii w wiosenno -letniej odsłonie cz.7
- bwoj54
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój ogród na fotografii cz. IV
Beatko, dziękuję za życzenia. Marzenko, nie ukrywam, że mam zasoby energii .Perukowca będę miała dla Ciebie.Aniu,już myślałam,że o mnie zapomniałaś . Pozdrawiam i posyłam gorące uściski .
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój ogród na fotografii w wiosenno -letniej odsłonie cz.7
Bogusiu odpoczywaj, zasłużyliście przecież oboje, a my składamy Wam najpiękniejsze życzenia

- Darmokot

- Od: 10 lis 2012, o 20:37
Bogusiu Wszystkiego najlepszego, niespożytej energii i żeby Ci nigdy nie zabrakło życiowego optymizmu
Ja też będę mieć okrągła rocznicę równe 5 miesięcy po Tobie. Udanego wypoczynku
PS Przepraszam, że dopiero teraz zajrzałem ale po wyjeździe ciotki i amoku wykonywanych przetworów z czego tylko popadło wpadłem w kolejny amok prac ogrodniczych...i jak zwykle brakuje czasu. Trzymaj się cieplutko
PS Przepraszam, że dopiero teraz zajrzałem ale po wyjeździe ciotki i amoku wykonywanych przetworów z czego tylko popadło wpadłem w kolejny amok prac ogrodniczych...i jak zwykle brakuje czasu. Trzymaj się cieplutko
- chalaputkowo
- 1000p

- Od: 16 cze 2014, o 18:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bogusiu i ja przyłączam się do życzeń
i odpoczywajcie , leniuchujcie , oglądajcie i przywieźcie mnóstwo wrażeń i wspomnień , no i oczywiście zdjęć 
Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
- any57

- Od: 16 sty 2012, o 16:56
No i pojechała ... nie poczekała ... ja za tydzień, może 2 pojadę - oby też było słonecznie, chociaż ja to głównie na grzyby
miłego wypoczynku życzę
miłego wypoczynku życzę
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Bogusiu pozdrów Mielno i wypoczywaj! pogody życzę 
- bwoj54

Kochani , pogoda wspaniała, wrażeń moc, ogrody Hortulusa zaliczone, po powrocie odpiszę na posty,pozdrawiam
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
- any57

- Od: 16 sty 2012, o 16:56
poszukałem!bwoj54 pisze: ogrody Hortulusa zaliczone
toż to 3km obok, w drodze do Sarbinowa - warto zobaczyć
a wcześniej o tym nie wiedziałem
miłego wypoczynku
- semper

- Od: 27 lis 2011, o 10:12
Od Hortulusa byłem niedaleko.
Widziałem nawet baner reklamujący ten ogród.
Co się odwlecze to nie uciecze.
Mam nadzieję zobaczyć te cuda na Twoich fotkach.
Widziałem nawet baner reklamujący ten ogród.
Co się odwlecze to nie uciecze.
Mam nadzieję zobaczyć te cuda na Twoich fotkach.
- bwoj54

Kochani ! przed wyjazdem z Mielna, zapodam Wam jeszcze kilka fotek z Ogrodów Hortulusa w Dobrzycy. Niestety moje umiejętności fotograficzne i miernej klasy sprzęt nie odda uroku i czaru tego piękna. Wprawdzie na pogodę nie mogliśmy narzekać podczas zwiedzania ale od czasu do czasu padało zatem nawet nie za bardzo chciało mi się wyciągać aparat. Ogólne wrażenie czarujące . Warto tu być!Wcześniej pisał ktoś ,ze nie ma parkingu - parking jest spory dla samochodów osobowych i osobny dla autokarów . Wstęp aktualnie 12 zł od osoby. Na terenie ogrodów Caffe Bar "Barwinek" . Do zwiedzania dostępnych 28 różnych ogrodów tematycznych . Kupiłam jeżówki, forsycję o pstrych liściach i dwa nachyłki .
Iwonko! dziękuję serdecznie za życzenia. Dzisiaj musimy wracać bo wcześniej obiecałam dzieciom ,że jutro wybierzemy się do restauracji W Janowcu na obiad / tam gdzie Ty z Adasiem znalazłaś się, gdy jechałaś do mnie
Taberska Chata
Michale!cieszę się,ze w końcu do mnie zajrzałeś. Spotykałam Ciebie w innych wątkach a u mnie ...cisza!
Zastanawiam się co zastanę w ogrodzie po przyjeździe , moi informatorzy
nadają ,ze niemal codziennie padało.Zielsko chyba będzie po pas
Moniko! najgorsze jest to,ze ja męczę się gdy właśnie leniuchuję. Nie mogę długo usiedzieć w miejscu bezczynnie , kilometrów nabiłam
Niestety zmiana klimatu całkowicie wprowadziła mnie w bezsenność .
Andrzeju! wszystko działo się na "wariata". Mieliśmy jechać po 15, posłuchaliśmy prognozy i w te pędy pakowanie i wyjazd. Być może jeśli jeszcze będzie ciepło to gdzieś wyskoczymy na kilka dni. S3 śmiga się teraz , 350 kilometrów pokonaliśmy w 4 godziny, z przerwą na obiad. Ogrody Hortulusa warto zobaczyć , zdjęcia nie oddają w pełni ich uroku. Już wiem,ze tam będę jeszcze nie raz.
Marysiu! zaraz idę zegnać się z Mielnem i morzem . Szkoda, że tak szybko to co dobre kończy się, choć nie ukrywam ,ze chce mi się już do domciu.
Jurku!mój zachwyt ogrodami był tak wielki
,ze nie w głowie mi było co chwilę robic zdjęcia. Ludzi było ogrom / 6 autokarów / i sporo samochodów osobowych. Aby utrwalić w kadrze dany ogród trzeba było odczekać aż tłumy przejdą i zdążyć przed kolejnym natarciem
a mój mąż "rwał" ostro do przodu. Kilka zrobiłam ale to nie jest to co widzieć w realu.Mnie najbardziej urzekł ogród japoński , ogród purpury i ognia/ śródziemnomorski, niebiesko- żółty / romantyczny/ no i labirynty .
Niestety nie byliśmy na wieży widokowej bo zaczęło padać , ale kiedyś tam wrócimy. Plaża w Mielnie - Unieściu bardzo nam się spodobała, woda czyściutka , mieszkaliśmy 30 metrów od plaży. Szkoda,ze już musimy wracać.
Zapraszam do ogrodów Hortulus

Kochani jutro dostarczę kolejną porcję wrażeń ;znad morza i mojego ogrodu
Iwonko! dziękuję serdecznie za życzenia. Dzisiaj musimy wracać bo wcześniej obiecałam dzieciom ,że jutro wybierzemy się do restauracji W Janowcu na obiad / tam gdzie Ty z Adasiem znalazłaś się, gdy jechałaś do mnie
Michale!cieszę się,ze w końcu do mnie zajrzałeś. Spotykałam Ciebie w innych wątkach a u mnie ...cisza!
Zastanawiam się co zastanę w ogrodzie po przyjeździe , moi informatorzy
Moniko! najgorsze jest to,ze ja męczę się gdy właśnie leniuchuję. Nie mogę długo usiedzieć w miejscu bezczynnie , kilometrów nabiłam
Andrzeju! wszystko działo się na "wariata". Mieliśmy jechać po 15, posłuchaliśmy prognozy i w te pędy pakowanie i wyjazd. Być może jeśli jeszcze będzie ciepło to gdzieś wyskoczymy na kilka dni. S3 śmiga się teraz , 350 kilometrów pokonaliśmy w 4 godziny, z przerwą na obiad. Ogrody Hortulusa warto zobaczyć , zdjęcia nie oddają w pełni ich uroku. Już wiem,ze tam będę jeszcze nie raz.
Marysiu! zaraz idę zegnać się z Mielnem i morzem . Szkoda, że tak szybko to co dobre kończy się, choć nie ukrywam ,ze chce mi się już do domciu.
Jurku!mój zachwyt ogrodami był tak wielki
Niestety nie byliśmy na wieży widokowej bo zaczęło padać , ale kiedyś tam wrócimy. Plaża w Mielnie - Unieściu bardzo nam się spodobała, woda czyściutka , mieszkaliśmy 30 metrów od plaży. Szkoda,ze już musimy wracać.
Zapraszam do ogrodów Hortulus

Kochani jutro dostarczę kolejną porcję wrażeń ;znad morza i mojego ogrodu
- marpa

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Sympatyczna fotorelacja z Ogrodów Hortulusa
ciekawe zdjęcia i miłe chwile spędzone na oglądaniu. Bardzo dziękuję , że mogłam je obejrzeć!

- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Ależ było cudnie, cudnie, cudnie
, obiadek smakował
ale na pewno nie był tak pyszny jak u Ciebie 
- manenka71

- Od: 28 sty 2011, o 11:45
Pięknie tam naprawde czekam na jeszcze.
- TerDob

- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Bogusiu dziękuje że dzięki Tobie mogłam pospacerować po tak pięknych ogrodach
Cudne miejsce , śliczne zdjęcia i Ty jak zawsze PIĘKNA

Cudne miejsce , śliczne zdjęcia i Ty jak zawsze PIĘKNA
- becia123

- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Piękne zdjęcia Bogusiu z wakacji.i Pomyśleć ,że przez 6 lat mieszkałam 20 km od tego ogrodu i nie byłam nawet raz
ale nadrobię jak pojedziemy do siostry.
Mielno tez znam w Koszalinie studiowałam więc co dwa tygodnie bywałam to tu to tam
ważne ,że pogoda była i odpocząć było można