Mój zielony świat cz.3
- anym
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój zielony świat cz.3
Tak jednoroczny
mam go drugi rok i zauważyłam, że się rozsiał

- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Nie ma sprawy, podaj adres na pw w przyszłym tygodniu wyślę 

- Pulpa222
- Od: 21 kwie 2010, o 08:45
Podoba mi się ten leśny tytoń i muszę go wiosną wysiać
. Widziałam go 'na żywo' w ogrodzie Botanicznym w Berlinie na rabatach przy trawach. Super wygląda i jest taki masywny, nie pokłada się. Kiedyś wysiewałam tytoń w ogrodzie, ale jak to mówią: "to było dawno i nieprawda"
. Czas na powroty
.

Pozdrawiam Ania
"Niebezpiecznie jest mieć rację w sprawach, w których ustanowione władze się mylą." Voltaire
Ogród "po 30-tce" Cz.I, Część II , Część III aktualna,Tillandsie są ? dla leniwych
"Niebezpiecznie jest mieć rację w sprawach, w których ustanowione władze się mylą." Voltaire
Ogród "po 30-tce" Cz.I, Część II , Część III aktualna,Tillandsie są ? dla leniwych
- chalaputkowo
- 1000p
- Od: 16 cze 2014, o 18:59
Aniu
- oryginalne i piękne masz te roślinki , a za tytoniem karłowatym w tle na ciemny róż kwitnące , co to za roślinki ?
Bardzo mi się
to zdjęcie z trawami podoba

Bardzo mi się

Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Zdjęcie drugie od końca bajer... trawy :0 Miodzio - znowu się napalam na coś, na co nie mam miejsca. Ale nic to. Jak nie w tym roku, to kiedy indziej. A z tym deszczem to ja nie wiem - byłaś u mnie i widziałaś na zdjęciach - opaska wokół domu mokra, jeszcze dziś jak kopałam pod hosty to ziemia mokra była. Mam nadzieję, że i do ciebie deszcz dotrze.
Ja wczoraj znów przytargałam w bagażniku kamienie - wyładowywałam je po 21, bo wcześniej cały czas kapało.
Ja wczoraj znów przytargałam w bagażniku kamienie - wyładowywałam je po 21, bo wcześniej cały czas kapało.
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Aniu,tytoń leśny piękny,u mnie też tak króluje nad rabatą ,nawet jakieś młode rosną i też spieszą z kwitnieniem choć niziutkie ,może już się wysiały i nadrabiają ,Twój ogród bardzo kolorowy,śliczny jest,pozdrawiam i buziaki 

-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ten len też świetny jednoroczny? muszę posiać - zapisuję 

- Viola K
- Od: 14 mar 2013, o 19:41
Oglądam Twój ogród Aniu i podziwiam ...
trawka niedźwiedzie futro pięknie wygląda, co jest przed nim ? takie trawy
szersze ? jaka to odmiana ?
Tiarellę mam również , ale malutką sadzonkę.. posadziłam ją na rabacie z żurawkami .

szersze ? jaka to odmiana ?
Tiarellę mam również , ale malutką sadzonkę.. posadziłam ją na rabacie z żurawkami .

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Aniu
ale ten tytoń leśny ciekawy i łądny.
a hortensje bajeczne

ale ten tytoń leśny ciekawy i łądny.
a hortensje bajeczne

- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Aniu witam! Widzę,że u Ciebie tytoń leśny robi furorę ,rzeczywiście zjawiskowy jest!
Tytoń ogrodowy lubię i sieję co jakiś czas z preferencją do odmian niskich...Leśnego nigdy wcześniej nie widziałam albo nie zapamiętałam, przypadkiem wiosną kupiłam nasiona i zaciekawiły mnie jako coś nowego. Siew się udał, siewki rozdałam sobie zostawiłam tylko dwie ..spodobał mi się i z pewnością zagości u mnie na dłużej!

Tytoń ogrodowy lubię i sieję co jakiś czas z preferencją do odmian niskich...Leśnego nigdy wcześniej nie widziałam albo nie zapamiętałam, przypadkiem wiosną kupiłam nasiona i zaciekawiły mnie jako coś nowego. Siew się udał, siewki rozdałam sobie zostawiłam tylko dwie ..spodobał mi się i z pewnością zagości u mnie na dłużej!

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Iwonko ratibidię siałam w zeszłym roku. Posadziłam je w grupie ale jedna sadzoneczka się zawieruszyła i rośnie między szałwiami. Na jesieni dostaniesz
Aniu u nas leje więc ja zrobiłam sobie u Ciebie dłuższy spacerek, chciałam przypomnieć sobie jakie nasiona, a przy okazji dojrzałam jeszcze i to, Aniu masz nadal tą sadzoneczkę

Aniu u nas leje więc ja zrobiłam sobie u Ciebie dłuższy spacerek, chciałam przypomnieć sobie jakie nasiona, a przy okazji dojrzałam jeszcze i to, Aniu masz nadal tą sadzoneczkę

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Aniu dziękuję za zdjęcia głogu...nazbierałam odrobinkę ale muszę wybrać się po więcej koniecznie i zrealizować plan.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu tytoń piękny, cały w kwiatach.... zazdroszczę zapachu wieczorami, wiem, że jest niesamowity
Kiedyś , gdy miałam więcej miejsca w ogródku też siałam, ale niestety już od kilku lat nie mam kompletnie gdzie go wcisnąć, a szkoda....

Kiedyś , gdy miałam więcej miejsca w ogródku też siałam, ale niestety już od kilku lat nie mam kompletnie gdzie go wcisnąć, a szkoda....