Teraz Ty podaj termin a ja będę się starała dostosować
Prawie Wiosna w Familokowym
- adamiec
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 mar 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Prawie Wiosna w Familokowym
Smakowcie tort wygląda,Jadziu ale talenty w Tobie drzemią, tak pomału dawkujesz nam na FO swoje umiejętności. Myślę że na pierwszym planie masz róże.
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu,u ciebie można jak zawsze nacieszyć oczy różami i przy okazji oślinić się na widok takiego wspaniałego tortu.
Ja po wojażach po twoich stronach i muszę ci powiedzieć,że Śląsk jest bardzo ukwiecony,a rondami w Rybniku jestem oczarowana.
Ja po wojażach po twoich stronach i muszę ci powiedzieć,że Śląsk jest bardzo ukwiecony,a rondami w Rybniku jestem oczarowana.
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
MAŁGOSIU masz rację ,ze niektóre miasta są bardzo ukwiecone ,bo włodarze dbają .Z roku na rok ukwieconych miast jest coraz więcej i to cieszy
IRENKO no cóż mam różne talenta
jedne bardziej rozwinięte inne mniej .Robiłam też cisto i roladę serową z przepisu Zytki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=280 i powiem ,że bardzo smakowite było
MARYSIU od czasu do czasu bawię sie takimi rzeczami ,ale tylko z okazji .Powiem ,że mogłabym takie smakołyki jadać codziennie ,ale jakbym wtedy wyglądała
La France to mieszaniec herbatni [ Jean-Baptiste André -syn Guillota z 1867 r] Jest ona jednak z 7 strefy czyli powinna mieć kopiec
, a dostaje jak na razie u mnie tylko kopczyk
Trochę choruje ,ale kwiaty ma cudne
JAGÓDKO oczywiście tort był wyborny, a ogród no cóż powoli widać puste ,a w niektórych miejscach bardzo puste przestrzenie .Jednak na fotkach całości tego nie widać .Praktycznie kwitnącą non stop jest róża- mój tegoroczny nr 1 Claire Marshall cudna, pachnąca i jak na razie zdrowa

Maigoldowy potwór

IRENKO no cóż mam różne talenta
MARYSIU od czasu do czasu bawię sie takimi rzeczami ,ale tylko z okazji .Powiem ,że mogłabym takie smakołyki jadać codziennie ,ale jakbym wtedy wyglądała
JAGÓDKO oczywiście tort był wyborny, a ogród no cóż powoli widać puste ,a w niektórych miejscach bardzo puste przestrzenie .Jednak na fotkach całości tego nie widać .Praktycznie kwitnącą non stop jest róża- mój tegoroczny nr 1 Claire Marshall cudna, pachnąca i jak na razie zdrowa

Maigoldowy potwór

- bartosz les

- Od: 24 sie 2013, o 09:02
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Moja LL już chyba zasypia na ten sezon, ale takie maleństwo a kwitło aż 3 razy.
Nic dziwnego, że teraz chce już odpocząć i nie będę jej w tym przeszkadzać.
Miałam Pilgrima, ale padł chyba nie polubił mojej ziemi.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- JAKUCH

GRAŻYNKO zastanawiam się jak z nim postąpić ,żeby go trochę ujarzmić .Zasłonił mi całego Pilgrima, a szkoda mi go przesadzać ,bo fajnie się tam zaaklimatyzował i jestem w kropce
BARTOSZU to następny potwór ,ale można go ujarzmić przez cięcie za to tego drugiego tak mocno przycięłam po kwitnieniu, a on jeszcze bardziej sie rozrósł

BARTOSZU to następny potwór ,ale można go ujarzmić przez cięcie za to tego drugiego tak mocno przycięłam po kwitnieniu, a on jeszcze bardziej sie rozrósł

- mar33

- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Jadziu
już jestem .... róże piękne i z takim bukietem róż przybywam aby Ci złożyć najserdeczniejsze życzenia urodzinowe

Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- Annes 77

- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Jadziu u mnie Chopin tez poszedł bardzo mocno w górę 
- JAKUCH

ANIU Chopin 2,5 m, a może i wyżej tak poszybował w górę .Austin ma 3,5m pędy ten to dopiero poszybował
MARYSIU
a bukiecik cudny
Dzisiaj próbowałam trochę ujarzmić mojego Maigoldowego potwora .Nie wiem czy siatka wytrzyma, bo badyle ma okropicznie
Posadziłam też parę koszyczków tulipanów, a musiałam im przygotować porządne miejsce
..

MARYSIU
..

- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Jadziu a ja myślałam, że tylko u mnie Chopin taki wysoki. Kiedyś rósł w innym miejscu to mieścił się w książkowych rozmiarach, a teraz też do 2,5 m doszedł 
- zwkwiat

- Od: 12 lut 2011, o 09:30
Jadziu, najserdeczniejsze życzenia w ....naste urodzinki, trochę spóźnione, ale Sto Lat !
Różyczki Cię kochają. Ja jeszcze nie sadziłam tulipanów, ale rzeczywiście pora, na razie przesadzam lilie.
Różyczki Cię kochają. Ja jeszcze nie sadziłam tulipanów, ale rzeczywiście pora, na razie przesadzam lilie.
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
No to ja się spóźniłam na torta... Jadziu, sto lat pracy nad upiększaniem działki
Powiedz mi co posadzić do czerwonych róż... tzn, jakie róże by pasowały ?.. mam kiepsko z wyobraźnią...
Powiedz mi co posadzić do czerwonych róż... tzn, jakie róże by pasowały ?.. mam kiepsko z wyobraźnią...
- JAKUCH

GABI mnie podoba się oranż czy żółć, a także lila .Czerwień wygląda też dobrze z bielą Marun
za życzenia

ZOSIU
fajnie byłoby tak mieć te naście
Tylko część wsadziłam reszta czeka na swoją kolejkę .Muszę jeszcze dokupić koszyczków i czekam na dostawę
MARYSIU u mnie rośnie w słonku i też taki wielkolud w tym sezonie .Chyba za dużo deszczów dlatego tak wystartowały wszystkie róże w górę .Co do katalogowych rozmiarów to trzeba zawsze wziąć poprawkę

ZOSIU
MARYSIU u mnie rośnie w słonku i też taki wielkolud w tym sezonie .Chyba za dużo deszczów dlatego tak wystartowały wszystkie róże w górę .Co do katalogowych rozmiarów to trzeba zawsze wziąć poprawkę

- Jagodka

- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Ta Twoja n/n - wygląda w pąku , jak mój Shogun - mimo , ze pnąca - to kwiaty ma jak wielkokwiatowe róże ...cudo .
Jadzieńko - spieszę donieść , że róża Baronesse - teraz rosnąca w donicy - zakwitła - wydarta z paszczy nornicy ...wczesną wiosną . Natomiast smutna wiadomość ...zeżarła mi clematisa bylinowego ' Kasandrę "...dzisiaj wyciągnęłam suche badyle ...a po południu ...zwiędniętą następną łodygę z pąkami ...wyszły same z ziemi - jednym pociągnięciem
. Znów będę truchlała na samą myśl , że te cholery zeżrą mi znów jakieś róże , albo co popadnie . Tulipany już wpieprzyły , kamasję białą takoż ...nie wspomnę o odmianowych pełnych przebiśniegach , zawilcach greckich , etc...
już nie mam do nich siły
.
Mam urozmaicenie ...jak nie problemy życiowe , to ślimaki , albo - by było nie monotonnie - nornice ...
Serdeczności
.
Jadzieńko - spieszę donieść , że róża Baronesse - teraz rosnąca w donicy - zakwitła - wydarta z paszczy nornicy ...wczesną wiosną . Natomiast smutna wiadomość ...zeżarła mi clematisa bylinowego ' Kasandrę "...dzisiaj wyciągnęłam suche badyle ...a po południu ...zwiędniętą następną łodygę z pąkami ...wyszły same z ziemi - jednym pociągnięciem
Mam urozmaicenie ...jak nie problemy życiowe , to ślimaki , albo - by było nie monotonnie - nornice ...
Serdeczności
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Jadziu śliczna ta pierwsza fotka z różą w tle
Miłego czwartku
Miłego czwartku