Muszę poszukać przepisu na ciasto z cukinii tak zachwalane-mam siatkę cukinii już obranej do zrobienia ketchupu,ale....

Jarzynkę chętnie ...przyjęłabym w prezencie
 to mnóstwo roboty,a u mnie z czasem już tak ciężko...suszarki nie mam...

Grzyby, warzywa, a także zioła wszelakie ..... warto w nią zainwestować, naprawdę
 Grzyby, warzywa, a także zioła wszelakie ..... warto w nią zainwestować, naprawdę   

Suszone pomidorki też robię i sama konsumuję
  Suszone pomidorki też robię i sama konsumuję  Moim zdaniem najlepiej jako suszone smakują pomidorki koktajlowe. Pychota
 Moim zdaniem najlepiej jako suszone smakują pomidorki koktajlowe. Pychota  W tym roku nie robię bo pomidorki koktajlowe okazały się zwykłymi, pomimo że sama robiłam sadzonki z nasion z torebki, a suszonych mam jeszcze niewielki zapas zeszłoroczny. Akurat do przyszłego lata je zjem
 W tym roku nie robię bo pomidorki koktajlowe okazały się zwykłymi, pomimo że sama robiłam sadzonki z nasion z torebki, a suszonych mam jeszcze niewielki zapas zeszłoroczny. Akurat do przyszłego lata je zjem  Idę poszperać co masz jeszcze ciekawego w swoich przepisach bo są warte podpatrzenia
 Idę poszperać co masz jeszcze ciekawego w swoich przepisach bo są warte podpatrzenia 

Na rachunkach nie widać jakiejś szczególnej różnicy
 Na rachunkach nie widać jakiejś szczególnej różnicy   

Dawno temu podawała go Hania 1...... szkoda, że nie ma już jej na forum
  Dawno temu podawała go Hania 1...... szkoda, że nie ma już jej na forum   

a tylko dodam, że możecie użyć każdych jesiennych śliwek
 a tylko dodam, że możecie użyć każdych jesiennych śliwek