- czy ja dobrze widzę, po prawej stronie fotki między trzema sitarzami i małym maślakiem, to jest rydz ?
Zazdroszczę tych kamieni, na których możesz do woli ustawiać, przestawiać swoje rośliny. "czteronożny" gość, wie że w
 może naładować "akumulatory"
 może naładować "akumulatory"  .
 .

Minus sitarzy że robaczki je lubią. I nie pokazuj mi takich widoków bo potem jak człowiek zamknie oczy to grzyby widzi.
 Minus sitarzy że robaczki je lubią. I nie pokazuj mi takich widoków bo potem jak człowiek zamknie oczy to grzyby widzi. 

!!! U mnie jakoś te kaktusy nie chcą zakwitnąć, ale pewnie je żle zimuję
  !!! U mnie jakoś te kaktusy nie chcą zakwitnąć, ale pewnie je żle zimuję 
 Byle nie polowały na ptaki...to mój dylemat, zwłaszcza odkąd mam w domy jedną taką pokrzywdzoną...
 Byle nie polowały na ptaki...to mój dylemat, zwłaszcza odkąd mam w domy jedną taką pokrzywdzoną... 

), po odpowiedniej dawce, to i zima minie niezauważona
), po odpowiedniej dawce, to i zima minie niezauważona  

Mówisz że piesek lekko nerwowy? Żeby tylko nie utopił się z rozpaczy w tym oczku wodnym
 Mówisz że piesek lekko nerwowy? Żeby tylko nie utopił się z rozpaczy w tym oczku wodnym  

Miałam najpierw pieska, kilka dobrych lat zanim przybyła Kicia, rok i dwa lata później pozostałe szkodniki. Psiaki są cudowne w przystosowaniu się do kotków, a obserwacja ich wspólnego życia to rozkosz w biały dzień.
 Miałam najpierw pieska, kilka dobrych lat zanim przybyła Kicia, rok i dwa lata później pozostałe szkodniki. Psiaki są cudowne w przystosowaniu się do kotków, a obserwacja ich wspólnego życia to rozkosz w biały dzień.  
 A pies... w końcu pogodzi się ze swoim losem
 A pies... w końcu pogodzi się ze swoim losem