Witam wszystkich serdecznie!

Brak mi Was mocno, ale staram się podczytywać co nieco na smartfonie.
Nie zawsze mogę pisać, ale dziś włączyłam kompa i jeśli mi się uda wstawię nawet później jakieś zdjęcia.
Sabinko! Jeżówek będzie faktycznie jeszcze kilka

Choć część odmian różni się nie tyle kwiatem co wysokością! Mam najmniejsze ok 25cm, a najwyższe porosły mi prawie 1,5 m

Budleja faktycznie przepiękna, niewysoka i taka foremna, bo inne, które mam, to takie lekko drapaki
Beatko! Mam już kilka innych pomysłów...na chorobę zakaźną...

Budleja, rozwar, dzielżan....oj zabraknie mi terenu
Paula! Dzielżany kupiłam w zeszłym roku. Ten kolorowy na ryneczku (nie jest tak ładny w pokroju), a żółty w BR. Przezimowały ładnie i już podpatruję u Ciebie kolejny kolorek.

Na zimę lekko je podsypię i powinno być dobrze, choć żółtego muszę koniecznie przesadzić.
Marysiu! 
Różnie bywa, ale staram się walczyć.
Ewuniu! Pamiętaj przed zakupem, że najpierw możesz wybrać u mnie. Podzielę się. Większość roślinek jest bardzo młoda (zakupy jesienią zeszłego i wiosną tego roku), ale czym będę mogła to chętnie się Cię obdaruję. Te tradycyjne różowe, to już ładne kępy! Planuje jesienią kolejne zakupy w BR

.
Gosiu! 
Sorki! Byłam w takim stanie psychicznym... Nie chciałam, żeby nasze kontakty ograniczyły się do wylewania przeze mnie potoku łez (choćby tych wirtualnych).
Jadziu! 
Dziękuję dziecinko!

Mój ogród ,,piękny"

Dowcip roku 2014!
Beatko!

Ty wiesz.