.......Notków ci u mnie dostatek ale że ja lubię jajecznicę i cena 8.99 ..
 .......Notków ci u mnie dostatek ale że ja lubię jajecznicę i cena 8.99 ..  
 Przy kasie okazało się że kosztuje aż 6.99

Dostał nową doniczkę i poszedł na powietrze .Jest zdrowiutki i taaaaaaki wielki

wspaniale zakupy, ja z kolei lubię wybierać się do Lm np. po gwoździe
 wspaniale zakupy, ja z kolei lubię wybierać się do Lm np. po gwoździe  bardzo dobrze zaopatrzony sklep
 bardzo dobrze zaopatrzony sklep  a żel też by się przydał, może jutro podskoczę do B, chociaż ostatnio u mnie bieda, myślę, że wróciłabym jednak z żelem
 a żel też by się przydał, może jutro podskoczę do B, chociaż ostatnio u mnie bieda, myślę, że wróciłabym jednak z żelem  

przyznam, że i ja byłam w B i widziałam całkiem fajne kaktusiki, i już już miałam w dłoni ...ale nie, odłożyłam... niestety parapet zarezerwowany dla kaktusów nie jest z gumy
 przyznam, że i ja byłam w B i widziałam całkiem fajne kaktusiki, i już już miałam w dłoni ...ale nie, odłożyłam... niestety parapet zarezerwowany dla kaktusów nie jest z gumy   ....w LM byłam dziś, tam to się napatrzyłam na kaktusy
   ....w LM byłam dziś, tam to się napatrzyłam na kaktusy   ale nie, twardo nie
  ale nie, twardo nie   kupiłam tylko ziemię dla mych ulubieńców i przy okazji dwie baterie do termometru....nic więcej...no jedną paczkę ziemi więcej, przecież się przyda
 kupiłam tylko ziemię dla mych ulubieńców i przy okazji dwie baterie do termometru....nic więcej...no jedną paczkę ziemi więcej, przecież się przyda   

widok bezcenny a do tego piękne różowe gymnocalycja
 widok bezcenny a do tego piękne różowe gymnocalycja 

Ta rebucja miała kilka pąków i kwitła  sobie gdy wyjechaliśmy na urlop
 Ta rebucja miała kilka pąków i kwitła  sobie gdy wyjechaliśmy na urlop   Teraz się zlitowała żebym  mogła nacieszyć oczy  chociaż tym jednym rodzynkiem
 Teraz się zlitowała żebym  mogła nacieszyć oczy  chociaż tym jednym rodzynkiem  Witaj Małgosiu
 Witaj Małgosiu   .Taki mix u mnie....Wszystkiego po trochu bo mam mało miejsca ...
 .Taki mix u mnie....Wszystkiego po trochu bo mam mało miejsca ...

podobno wracają cieple dni, może będzie tak jak rok temu prawie do listopada
 podobno wracają cieple dni, może będzie tak jak rok temu prawie do listopada