Ta jeszcze nie do zerwania

Ta też jeszcze nie

Na tej już widać na ogonku robiący się biały korek , i bardzo dobrze bo to odmiana hokkaido i ona jest wcześniej pozostałe tak mniej więcej we wrześniu .

za taaaakie wyoślenie mi gotowej do zbioru dynii. Dziękuję bardzo!
 za taaaakie wyoślenie mi gotowej do zbioru dynii. Dziękuję bardzo! się nie obrazi, że nie przy nim były zbiory.
  się nie obrazi, że nie przy nim były zbiory.

Niesamowite masz dynie
 Niesamowite masz dynie   

Z M się nosimy w przyszłym roku na kilka średniowiecznych miast i obowiązkowo zamki głównie Bawaria - ale czas i finanse pokażą
 Z M się nosimy w przyszłym roku na kilka średniowiecznych miast i obowiązkowo zamki głównie Bawaria - ale czas i finanse pokażą   Śliczny niebieski komplet - też lubie starocie i filiżanki
  Śliczny niebieski komplet - też lubie starocie i filiżanki   

gdzie mieszkają . To co mnie zachwyciło to  wszędzie na dachach  baterie słoneczne ,nie 2,3,4, ale całe  dachy , mało  tego to pola  baterii  słonecznych, a nasz rząd  dodacje z uni przeznacza  na zamianę  piecy węglowych na gazowe
  gdzie mieszkają . To co mnie zachwyciło to  wszędzie na dachach  baterie słoneczne ,nie 2,3,4, ale całe  dachy , mało  tego to pola  baterii  słonecznych, a nasz rząd  dodacje z uni przeznacza  na zamianę  piecy węglowych na gazowe   .
 .

że ma piękny  ogród i dlatego z zachwytu  robiłam  zdjęcia , on się bardzo ucieszył  , aja już  pomknęłam  dalej ,i zastanawiałam się dlaczego ja do niego po angielsku ? a może on polski znał  lepiej niż  angielski ?
  że ma piękny  ogród i dlatego z zachwytu  robiłam  zdjęcia , on się bardzo ucieszył  , aja już  pomknęłam  dalej ,i zastanawiałam się dlaczego ja do niego po angielsku ? a może on polski znał  lepiej niż  angielski ?  

Trochę z pracy, trochę z domu już poczytałam i dopisuje Landshut do listy na Bawarię
 Trochę z pracy, trochę z domu już poczytałam i dopisuje Landshut do listy na Bawarię   M nie dawno też dotarł z pracy i już z nosem siedzi i pochłania wszystko co jest o Landshut
  M nie dawno też dotarł z pracy i już z nosem siedzi i pochłania wszystko co jest o Landshut   Nie przejmuj się ja też kiedyś wyskoczyłam z angielskim a facet po polsku odpowiedział
 Nie przejmuj się ja też kiedyś wyskoczyłam z angielskim a facet po polsku odpowiedział   Niemiecki też ni w ząb, u babci na wsi, działkę naprzeciw kupił Niemiec - byłam 2 tygodnie temu u babci i co to dziecko jego do psa wołało pojęcia nie mam
 Niemiecki też ni w ząb, u babci na wsi, działkę naprzeciw kupił Niemiec - byłam 2 tygodnie temu u babci i co to dziecko jego do psa wołało pojęcia nie mam   A na moje Guten Tag odpowiedział dzień dobry - okazało się dopiero później że to jedyne co umie po polsku
 A na moje Guten Tag odpowiedział dzień dobry - okazało się dopiero później że to jedyne co umie po polsku   Dziadek chce się zacząć uczyć niemieckiego żeby na spacerach z psami, mieć o czym gadać z sąsiadem
 Dziadek chce się zacząć uczyć niemieckiego żeby na spacerach z psami, mieć o czym gadać z sąsiadem   

, ale mój wzrok został przyciągnięty przez szydełkową serwetkę pod bransoletkami , Reniu pokaż ją całą
 , ale mój wzrok został przyciągnięty przez szydełkową serwetkę pod bransoletkami , Reniu pokaż ją całą