Wspieramy Cię ze wszystkich sił! Idź i wracaj szybko, będziemy tu czekać na Ciebie

Pomyślnych zabiegów i szybko wracaj do zdrowia.
  Pomyślnych zabiegów i szybko wracaj do zdrowia.
- zapowiadają się piękne kwiatyLady H pisze:
 .
 .
- dasz radę, może nie będzie to tak szybko jak prawą i lewą razem, ale dasz radę samą lewą, będzie troszkę wolniej.Idę na operację prawej ręki i nie wiem czy będę w stanie obsługiwać komputer lewą.

ale zdrowie najważniejsze, udanego zabiegu i szybkiego powrotu do zdrowia
  ale zdrowie najważniejsze, udanego zabiegu i szybkiego powrotu do zdrowia 

Odpisałam Ci o bezchlorofilowcu.
 Odpisałam Ci o bezchlorofilowcu. I M. bocasana na pierwszej stronie.
 I M. bocasana na pierwszej stronie. Próbuję  przeglądać wątki ale marnie mi to idzie ...Prawą ręką się nie da  bo boli a lewą nie daję rady.Mam nadzieję że moderator nie udzieli mi nagany za tę fotkę
 Próbuję  przeglądać wątki ale marnie mi to idzie ...Prawą ręką się nie da  bo boli a lewą nie daję rady.Mam nadzieję że moderator nie udzieli mi nagany za tę fotkę   

Świetnie, że już po i że jest dobrzeLady H pisze:Operacja przebiegła pomyślnie i kilka godzin temu wróciłam do domu

.Ja do tego uparciucha poniżej już nie mam siły
 .Ja do tego uparciucha poniżej już nie mam siły   .Nie mogę się z nim dogadać od dwóch lat
  .Nie mogę się z nim dogadać od dwóch lat   .Wypuszcza pąk za pąkiem a kiedy jest już bliski rozkwitnięcia pąk opada i finito
 .Wypuszcza pąk za pąkiem a kiedy jest już bliski rozkwitnięcia pąk opada i finito   .Ani w domu ,ani na zewnątrz ...
 .Ani w domu ,ani na zewnątrz ...