Działka w ROD pestki 2016rok
- mati1999
- 1000p

- Od: 3 maja 2013, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Działka pestki rok 2014
Piękne te mieczyki
a lilie 
Wspaniałe floksy, liliowce, lilie i mieczyki! Pięknie jest u Ciebie 
Oj,ładnie,ładnie 
- maniusika
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 mar 2009, o 20:50
Moje mieczyki już przekwitają a zaczynają krokosomie ..dalia biała piękna , dużo mi wygniło dwa lata temu i teraz odbudowuję swoją kolekcję ..
U mnie też dzisiaj popaduje aby jutro była pogoda bo mam dużo przycinania przekwitniętych kwiatów ..
U mnie też dzisiaj popaduje aby jutro była pogoda bo mam dużo przycinania przekwitniętych kwiatów ..
- pestka

- Od: 1 gru 2008, o 21:09
Witam wieczorkiem Matii,Smolka,Tulap dzięki za pochwały moich roślinek mieczyki po kolei kwitną mam ich od naszej formowiczki [Anitki]
dużo mi zgniło jednego roku w lodówce podeszło wodą mimo że były w papierowych torebkach a w tym roku trzymałam je w piwnicy w bloku i te przeżyły co je mam tylko tak na raty się rozwijają a ja tak po koleji je fotografuje i do wazonu, niektóre są super kolorki
Maniusika dzięki dalia jedna sierota taka i niską żółtą mam zrezygnowałam z dali przez chorobę i zmarzły nie było komu się nimi zająć
dalia
niska
a taką mam pelargonie od Adriana na balkonie strasznie wysoka
ale jest super kolorek to z tamtego roku sama ukorzeniłam dwoje maluchów a tu jeszcze mam klonika pokojowego od [Zjawki] z naszego form
Tulap ja też mam jeżynki
ale już po zbiorach teraz czekam na pomidorki[ tutki fiutki]ale jeszcze zielone
na razie tyle na dziś ,czekam na następne mieczyki jutro słonko będzie na sadzenie narcyzów

dużo mi zgniło jednego roku w lodówce podeszło wodą mimo że były w papierowych torebkach a w tym roku trzymałam je w piwnicy w bloku i te przeżyły co je mam tylko tak na raty się rozwijają a ja tak po koleji je fotografuje i do wazonu, niektóre są super kolorki
Maniusika dzięki dalia jedna sierota taka i niską żółtą mam zrezygnowałam z dali przez chorobę i zmarzły nie było komu się nimi zająć
dalianiska
a taką mam pelargonie od Adriana na balkonie strasznie wysoka
ale jest super kolorek to z tamtego roku sama ukorzeniłam dwoje maluchów a tu jeszcze mam klonika pokojowego od [Zjawki] z naszego form
Tulap ja też mam jeżynki
ale już po zbiorach teraz czekam na pomidorki[ tutki fiutki]ale jeszcze zielone
na razie tyle na dziś ,czekam na następne mieczyki jutro słonko będzie na sadzenie narcyzów Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
O Boże,sadzenie,sadzenie,SADZENIE!
Matko boska,jak to pieknie brzmi
A ja do 10 wrzesnia i później musze czekać
Nie wiesz,jak ci zazdroszczę
Ale pelargonia 
- mati1999
- 1000p

Ojej jakie fiutki
to pomidorki
Piękna pelargonia - lubię takie słodkie kolorki
Faktycznie bardzo ciekawe te pomidorki
Faktycznie bardzo ciekawe te pomidorki
- pestka

Smołka witaj tak pelargonia cudo to od Adriana z naszego form , a sama ukorzeniłam w tym roku już mam 3sztuki ale ona jest strasznie wysoka 
Kochani dzisiaj byłam na targach w Warszawie Zieleń to Życie naoglądałam się cudeniek były cudne róże ale ludziska kupowali
Hibiskusy piękne duże kwiaty bordo był na nie popyt kilka zdjęć z tej wystawy

ostatnie zdjęcie truskawki słabe te moje zdjęcia aparat mi fiksował nie mogłam ująć ładnych zdjęć ale pogoda była piękna cieplutko.to taka krótka relacja oj fajnie popatrzeć na cudeńka

Kochani dzisiaj byłam na targach w Warszawie Zieleń to Życie naoglądałam się cudeniek były cudne róże ale ludziska kupowali
Hibiskusy piękne duże kwiaty bordo był na nie popyt kilka zdjęć z tej wystawy

ostatnie zdjęcie truskawki słabe te moje zdjęcia aparat mi fiksował nie mogłam ująć ładnych zdjęć ale pogoda była piękna cieplutko.to taka krótka relacja oj fajnie popatrzeć na cudeńka Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- mati1999
- 1000p

Ta wystawa to zieleń to życie
?
-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Witam Pesteczko
Piekny wątek .Widzę ,że kochasz floksy jak ja
Zaglądnij do mnie ,pokazałam Rubre.
Miłej niedzieli
Piekny wątek .Widzę ,że kochasz floksy jak ja
Zaglądnij do mnie ,pokazałam Rubre.
Miłej niedzieli
- maryla-56_56

- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
Tereniu śliczne miałaś mieczyki, pelargonia ciekawa.
Mnie też dalie nie słuchają w tym roku. Kilka rozrosło się a wcale nie kwitną.
Fiutki mam już czerwone.

Mnie też dalie nie słuchają w tym roku. Kilka rozrosło się a wcale nie kwitną.
Fiutki mam już czerwone.
- maniusika

- Od: 18 mar 2009, o 20:50
A u mnie już po pomidorach dostały zarazy tylko moje samosiejki nie zawiodły i nadal mam pełno czerwonych malutkich pomidorków ,na jeden kęs jak mówi wnusio ..
Piękne floksy też mam ich sporo i przycinane jeszcze kwitną .. Taki hibiskus czerwony jaki był na targach też był w ogrodniczym ale miałam za mało kasy bo byłam po zakupach innych kwiatów , kosztował 25 zł z kilkoma kwiatami i jeszcze miał sporo pąków ..Ale na pewno go sobie jeszcze kupię ..
Piękne floksy też mam ich sporo i przycinane jeszcze kwitną .. Taki hibiskus czerwony jaki był na targach też był w ogrodniczym ale miałam za mało kasy bo byłam po zakupach innych kwiatów , kosztował 25 zł z kilkoma kwiatami i jeszcze miał sporo pąków ..Ale na pewno go sobie jeszcze kupię ..
- pestka

Witam Marylko moje pomidorki dostały zarazy
jeszcze zielone musiałam powyrywać, niestety żeby nie rozpowszechniać tej zarazy
szkoda tak się cieszyłam że mam fiutki,pewnie i nasionka będą za rażone
Maniusikawłaśnie mój Hibiskus zakwitł po 2 sezonach jest taki fioletowe, a na wystawie był można powiedzieć bordo ucieszył mnie
mam problem z fotosikiem
wieczorem może się uda dalej
Maniusikawłaśnie mój Hibiskus zakwitł po 2 sezonach jest taki fioletowe, a na wystawie był można powiedzieć bordo ucieszył mnie
mam problem z fotosikiem Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- mati1999
- 1000p

Chore fiutki
szkoda bo u mnie to samo