Cudownyyyyyyyyyy _aeschynantus_ ?Jak tak,to nazwę proszę....aczkolwiek u mnie takie samo jest i kupiłam to jako kolumnea .
Aaaaa,w sumie co za różnica?Toż to ta sama rodzina
Pozdrawiam,Kinga. Na skraju lasu jest mały domek...
Justynko > byłyśmy na Równej > Ani nie było >była tylko taka z innego boksu która podjęła się sprzedażą / Ania pojechała na pogotowie / a pani nie powiedziała czy coś się jej stało czy komuś tylko że może sprzedać to co jest naklejona cena > jak jej powiedziałam że zadzwonię do Ani i zapytam się ile co kosztuje to wolałaby zamknąć i mieć spokój
Więc wybrałyśmy kilka kwiatków i poszłyśmy zwiedzać dale
Teraz już wiedzą gdzie > co i jak > to będą same jechały wedle życzenia :P
Justynko nic więcej nie wiem pytałam , ale pani była tak niechętna do rozmów że nie naciskałam to nie jej > ona nic nie wie > może tylko te co jest cena ... jak powiedziałam że zadzwonię i Ania powie to powiedziała że ona do Ani telefonu niema , a jeśli ja mam to mogę zadzwonić , ale co mi Ania powie przez telefon więc wybrałyśmy z tych co miały ceny i pojechałyśmy
Ja kupiłam przedostatniego eszka > chociaż ceny nie było > ale Ty płaciłaś 15 zł? > ja tak powiedziałam a jak będę następnym razem to zapytam Ani czy dobrze zapłaciłam , czy może muszę dopłacić
Odświeżamy stan kolekcji. Dzisiaj grudniki i wielkanocnika
Biały nowy aktualnie kwitnie tak:
Biały z sadzonek z pączkami:
Różowy stary:
a kwitnie tak:
Wielkanocnik. Szukałam tego koloru bardzo długo. Jedna z forumek kupiła mi go u Tomaszka i przysłała. W międzyczasie dorwałam takiego samego w LM, i teraz mam dwa, siedzą razem w jednej donicy (jak zakwitnie to zemdleję z wrażenia)
a na wiosnę kwitnął tak: