Garden of my dreams :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ancyk33
200p
200p
Od: 7 sty 2013, o 18:20
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Garden of my dreams :)

Post »

Witaj Ciekawie się zaczyna ,będe wpadała i kibicowała Zazdroszczę piwonii bo ze mną nie chcą współpracować Pozdrawiam -Nula
"Radość z kwiatów - to resztki raju w nas. Philip Otto Runge ----Pozdrawiam -Nula
Moje parapetowce
Awatar użytkownika
Tulap
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2014, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ohoho,jak ty się chcesz oddzielić od strony drogi,to mi powiedz,jakie są twoje ulubione maks 3 kolory!Tak Ci pnączy nawymyślam,że ktoś będzie myslal,że dżungla a nie dom tam stoi ;:172
Awatar użytkownika
Koleszko
500p
500p
Od: 14 wrz 2013, o 20:23

Post »

Kamil miło mi . :D aż serce rośnie jak komuś się coś podoba .Też zamierzam ze zdrewniałych patyków porobić sadzonki .Czemu Ci upadły ? :( jedni mówią żeby je od razu sadzić w ziemię , podlewać na maxa, a inni że w wodę i czekać aż korzonki puszczą .Ja nie wiem jak mam zrobić a będę miał tych patyków około 30 sztuk , szkoda żeby się zmarnowały .

Ania (chyba tak masz na imię) cieszę się i dzięki .U mnie one sobie rosną i tylko obcinam krzaki na jesieni .Nie wiem od czego zależy to że tak rosną ... od ziemi ? od tego , że rosną praktycznie w cieniu ? One rosną tam około 20-25 lat już . :D

Haha .Pomarańcz , zielony i niebieski .Nie wiem czy niebieskie coś wymyślisz . ;:128 Zawsze można dać na siatkę coś , prawda ?
Awatar użytkownika
Tulap
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Czy niebieski wymyślę? :;230 :;230 :;230 No teraz to leżę :;230 Trudno to z pomaranczowym będzie ;:108 Jutro ci listę zrobię ;:215
Awatar użytkownika
kamil888
500p
500p
Od: 26 lip 2012, o 17:59

Post »

Z tych co od razu wsadziłem do ziemi, padły za kilka dni. Z tych które puściły korzenie w wodzie, uchowała się jedna sadzonka ;:219 Już sobie dałem spokój z tą wierzbą
Ogród w Bieszczadach
Pozdrawiam Kamil
Awatar użytkownika
Koleszko
500p
500p

Post »

Mateusz ;:190 ;:190 rób listę , będę Ci wdzięczny bo trzeba działać . :D

Kamil to nie ciekawie :? .Oby u mnie tak nie było ...

Poza tym wszystkim to porobiłem sadzonki z forsycji sobie .Może coś z nich będzie bo podobno łatwe są do wyhodowania .Może jakiś żywopłocik się zrobi z nich albo coś . ;:194
Awatar użytkownika
bejka1970
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2012, o 18:50

Post »

Paweł podoba mi się u ciebie :D Też mam duży teren ,ale przyznaję się bez bicia ,że brakuje mi twojego rozmachu ;:333 Jeśli chodzi o drzewa i krzewy to dla mnie ogromną inspiracją tu na forum jest ogród Madzi http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72459 .Zajrzyj :D ogromna wiedza i ciekawe rośliny :D
Awatar użytkownika
Koleszko
500p
500p

Post »

Dziękuje .Zobaczymy jak u mnie będzie z tym rozmachem na wiosnę . :D Dzięki za linka - już zaglądam . :D
smolka
1000p
1000p
Od: 19 paź 2012, o 15:24

Post »

Masz piękny teren - ile w nim miejsca do nasadzeń!

Część roślin już posadzona - ciekawe odmiany! ;:215
Awatar użytkownika
Darmokot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2012, o 20:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Masz ogromy teren ;:oj Ani się obejrzysz a będzie cały zagospodarowany. Jeśli mogę coś doradzić to wsadź sobie teraz trochę drzew owocowych, dopiero za kilka lat wydadzą plony a zanim wszystko ogarniesz to będą sobie spokojnie rosły. Czekam aż przedstawisz plan całego założenia. Super wygląda ogród taki wykoszony. Na takiej powierzchni widziałbym jeszcze kilka pojedynczych wielkich drzew, ładnie by się prezentowały ale ja mam ogólnie skrzywienie na duże drzewa :lol:
Ogólnie wątek ciekawie się zaczyna, będę zaglądać, powodzenia :wit
Awatar użytkownika
Koleszko
500p
500p

Post »

smolka miejsca dużo .Dziękuję bardzo . :wink: Staram się .

Darmokot ogromny ale aktualnie ograniczony przez rodziców :? , zmieni to się za rok -dwa :wink: Coś słabo czytałeś :D mam już sad owocowy. :wink: Musze kupić brystol i rozrysować wszystko .Dziękuję za miłe słowa .Duże drzewa są fajne tylko wiesz jest jeden problem - liście ... i kupę roboty , chociaż tylko na jesieni .Na jesieni wytnę kilka drzew , te które mi przeszkadzają .Jest duża szansa , że będę sadził duże drzewa - tylko najpierw muszę to zaplanować . :D

Każda porada jest mile widziana :)

Dzisiejszy dzień zaliczam do tragicznych ;:144 .Miałem buuuuum :( .Samochód raczej na złom ... na szczęscie kasa pójdzie z OC sprawcy .Doceniajmy to co mamy bo zycie jest kruche, bardzo kruche .Dopiero jak coś się złego stanie to doceniamy wszystko - po czasie .
Awatar użytkownika
Tulap
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No to samochodu szkoda :( jeżdżą jak ******
Awatar użytkownika
Darmokot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2012, o 20:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ale z Tobą wszystko w porządku? Nic Ci nie jest?
Wiem, że masz drzewa owocowe tylko chodziło mi żebyś sobie więcej dosadził :D
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Tulap
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Darmokt sponsoruje,to jakies egzotyczne weź :;230 A popatrzałes w ten link,co podesłałem?wybrałeś cos?
Awatar użytkownika
Koleszko
500p
500p

Post »

Mateusz auta nie szkoda tylko szkoda nerwów raczej .Ale tak musiało być - może to jakiś znak . :wink: na pewno od dziś będę jeździł bezpieczniej ...

Hahaha Sponsored by Michał . ;:190 wszystko wybieram :D , ciężko jest coś wybrać kurde , muszę jakiś budżet ustalić chociaż po co ? chcę jeszcze tulipany ;:167 .

Michał nic , tylko mam zadrapaną ręke . :D Więcej dosadzić ? okej . :D tylko teraz jest już kupę owoców z nich .Ale myślę o takich co nie mam : brzoskwinie , jakieś morwy itd .To się pojawi . :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”