Witajcie w ten pochmurny dzionek
Burza u nas w nocy była straszna,chociaż bym w życiu nie przypuszczała,że będzie bo było wczoraj dość chłodno .Mam nadzieję,że już dzisiaj prześpię spokojnie noc.
Kilka fotek
Moniko ja też dużo nazw roślin nie pamiętam a jeszcze więcej nie znam,ale z biegiem czasu może zapamiętam .Te kwiatuszki to Tygrysówki ,ja je też dopiero poznaję,szybko przekwitają ,ale są cudne.
Kochani chciałam wam przedstawić moją nową mordkę Tośkę,którą wczoraj moja córka znalazła.Chyba komuś się znudziła a ja nie mam serca jej się pozbyć więc zostaje.Psa mam z ulicy to i kotka też mogę przygarnąć
Oj ta moja nowa kotka (Tośka )to mi z kwiatka zrobiła sobie kibelek i nie wiem jak to dalej ścierpię Firanek też nie oszczędza a nie chcę myśleć co jeszcze wymyśli i uczyni
Witaj Dorotko,kotka przygarnęłaś fajnego ,ma piękny kolor sierści,a ten biały kwiatek o który pytasz to chyba ślazownik ,ma takie inne liście ,możesz zebrać z niego nasiona ?bo bardzo mi się podoba,pozdrawiam
Witam wszystkich siedzących w domku
Zimno jak ciort (jak by miał spaść śnieg)
A ja wyszłam na chwilkę na spacerek z moim synkiem i kicią ,ale nie dałam rady długo pospacerować bo zmarzłam,koszmar.Ale za to w szybkim tempie zrobiłam moim kwiatuszkom kilka zdjęć,poprzednio dodałam jak były w pączkach a teraz jak zakwitają i kwitną