O matulu, ale paka

Świetne odmiany i jakie dorodne.

Oby tylko przetrzymały zimę.

A nowe odmiany śliczne, zwłaszcza ta cynamonowa, taka apetyczna.
 A nowe odmiany śliczne, zwłaszcza ta cynamonowa, taka apetyczna.

Twoja First Lady to przepiękny krzew, moja jest cały czas maleństwem i po obcięciu jakoś nie śpieszy się z przyrostami. Gabi przesłodka na fotce z łopatą
 Twoja First Lady to przepiękny krzew, moja jest cały czas maleństwem i po obcięciu jakoś nie śpieszy się z przyrostami. Gabi przesłodka na fotce z łopatą   Liczi najbardziej chyba nie cierpi traktorów koszących łąkę za ogrodem, furkoczących dzikich gołębi i obcych psów, które na szczęście rzadko przychodzą w naszą okolicę
  Liczi najbardziej chyba nie cierpi traktorów koszących łąkę za ogrodem, furkoczących dzikich gołębi i obcych psów, które na szczęście rzadko przychodzą w naszą okolicę   Psa sąsiadów o dziwo toleruje, czasem go ignoruje, a czasem nawet popiskuje przyjaźnie. A tamten jak mojego zobaczy, szybko się wycofuje. Taka męska, trochę szorstka przyjaźń
 Psa sąsiadów o dziwo toleruje, czasem go ignoruje, a czasem nawet popiskuje przyjaźnie. A tamten jak mojego zobaczy, szybko się wycofuje. Taka męska, trochę szorstka przyjaźń   

Twoja zachwyca
  Twoja zachwyca  

.
 .

Już się nie mogę doczekać mojej
 Już się nie mogę doczekać mojej   Jak zobaczyłam tą twoją paczkę i wielkość sadzonek to w pierwszym odruchu włączyłam sklep BR i zrobiłam mały rekonesans..Dobrze, że eM był blisko, bo pewnie popełniłabym zakup
 Jak zobaczyłam tą twoją paczkę i wielkość sadzonek to w pierwszym odruchu włączyłam sklep BR i zrobiłam mały rekonesans..Dobrze, że eM był blisko, bo pewnie popełniłabym zakup   A potem modliła się o cudowne przezimowanie w doniczkach wkopanych w ziemię...
  A potem modliła się o cudowne przezimowanie w doniczkach wkopanych w ziemię...
 Zapraszam do średniowiecznego na spacerek
 Zapraszam do średniowiecznego na spacerek   Roślinie niestety nie da rady nic kupować, bo podróży nie wytrzymają roślinki, przesiadek, biegania po wieżach i basztach
  Roślinie niestety nie da rady nic kupować, bo podróży nie wytrzymają roślinki, przesiadek, biegania po wieżach i basztach   Ale piękny kubeczek mam z Paczkowa z Wieżą i filiżankę z Kłodzka i masę pocztówek i zdjęć
 Ale piękny kubeczek mam z Paczkowa z Wieżą i filiżankę z Kłodzka i masę pocztówek i zdjęć   Zachwyciły mnie zakupy jeżówkowe, takie wielkie sadzonki
 Zachwyciły mnie zakupy jeżówkowe, takie wielkie sadzonki   Spaliśmy po powrocie jedną noc na działce i Zuzia już mniej stęskniona, teraz dom trzeba ogarnąć
 Spaliśmy po powrocie jedną noc na działce i Zuzia już mniej stęskniona, teraz dom trzeba ogarnąć   

śmiesznie to wygląda jak próbuje pogryźć łopatę:)
 śmiesznie to wygląda jak próbuje pogryźć łopatę:) 

Zuzia na pewno stęskniona i nie odstępuje Was na krok kiedy wracacie:)
  Zuzia na pewno stęskniona i nie odstępuje Was na krok kiedy wracacie:)

Zdecydowanie nie mogę łazić po Waszych watkach...
  Zdecydowanie nie mogę łazić po Waszych watkach...  
 cudowna ta ostatnia róża...piesia mam takiego samego z charakteru, nie cierpi wszystkich narzędzi na trzonku...zęby tylko szczękają, gryzie, warczy...przeszkadza w pracach ogrodowych...zresztą kot też zachowuje się jak pies...najbardziej pasuje mu wskakiwanie w trawy ozdobne
 cudowna ta ostatnia róża...piesia mam takiego samego z charakteru, nie cierpi wszystkich narzędzi na trzonku...zęby tylko szczękają, gryzie, warczy...przeszkadza w pracach ogrodowych...zresztą kot też zachowuje się jak pies...najbardziej pasuje mu wskakiwanie w trawy ozdobne  Cynii nie sadzę już od bardzo dawna...liście co roku podsychały od dołu...coś jest chyba nie tak z ziemią, teraz liliowce też tak mają.
 Cynii nie sadzę już od bardzo dawna...liście co roku podsychały od dołu...coś jest chyba nie tak z ziemią, teraz liliowce też tak mają.