Witam Was bardzo serdecznie i dziękuję że nie zapomnieliście o mnie , mimo mojej nieobecności
Przepraszam

ale to siła wyższa - nie wierzę w przesądy ale jakieś fatum zawisło nade mną

Mam nadzieję że to już koniec mojej nieobecności .
Arku witaj
Za moją nieobecność przepraszam - nie byłam na Jersey

nigdzie nie wyjeżdżałam , a właściwie - wyjeżdżałam , co drugi dzień do szpitali najpierw Czeladź a potem Tarnów
Dzięki za tak miłe słowa .
Ja również pozdrawiam i zdrówka życzę
Witaj Aniu Cieszę się że mnie odnalazłaś , tak to czasami jest ze jakiś wątek nam zaginie . Mnie to już prawie wszystkie zaginęły - ale obiecuję nadrobić zaległości , zajrzę do Ciebie . Miejsca mam na razie , będzie gdzie sadzić i siać - oby tylko już się nic nie wydarzyło .
Elu 
Elu powiem tak , nawet nie miałam sił i czasu nacieszyć się wnuczkiem ( ale dobrze że był , nie pozwolił się zamartwiać ) działki też musiały sobie radzić same , nie wiem co przeżyło a co nie

najgorsze te roślinki w doniczkach .
Jadziu 
na razie nic nie robiłam na nowej działce ( na starej też ) wysadziłam tylko parę kwiatków z doniczek i Twoje siewki ale to tak na przetrwanie , bez żadnych planów . Powolutku przeniosę to co wartościowsze na nową działkę - tylko które ???? dla mnie jak na razie wszystkie są wartościowe
Nad łączką z różnokolorowych kwiatów pomyślę - dzięki za pomysł i proszę o jeszcze .
Gosiu na razie nic nie zdziałałam na moich nowych włościach ale zdziałam - nawet zdjęć nie mam

Obiecuję poprawę .
Bogusiu witam serdecznie i przepraszam
Pamiętam o Tobie i jest mi bardzo głupio

Nową posiadłość pokażę , ale na razie nic nie jest robione
Beatko 
witaj .
Lipa piękna , tylko trzeba ją od dołu podciąć - może w końcu odpocznę pod nią .
Beatko dzięki

czekam na propozycje .
Krystianie witaj
Obiecuję jak coś się zacznie dziać na wiejskiej działeczce - zdam sprawozdanie i obfocę
Ewuniu jak ja bardzo tęskniłam za Wami , FO i za działeczką - ale cóż są sprawy ważniejsze ( zdrowie córci ) . Wszystko pokażę , co będzie się działo .
Witaj Ewuniu 
Pole do popisu mam i może w końcu coś ruszę z robotą

Dzięki .
Beatko NIE MOŻNA TAK DŁUGO BEZ FORUM . Zgadzam się z tobą - więc jestem .