Nie narzekaj, efekty Twojej pracy już są widoczne-ciężka praca popłaca. Chwila moment roślinki się rozrosną i będzie bajecznie
 . Dalie są śliczne
 . Dalie są śliczne  .
 .Pozdrawiam cieplutko

To najprzyjemniejszy okres w tworzeniu własnych ogrodów dziewczyny...miwia pisze: Dziękuję Ci za miłe słowa, ale u mnie jeszcze wszystko młode ....
Początki są trudne, bo ciężka fizycznie praca i efekty takie sobie. Ale nie wolno się poddawać. Za kilka lat...
Pozdrawiam serdecznie
Mirka

Pięknie dziękuję
 Pięknie dziękuję   

Przepraszam
 Przepraszam   

Jest tu kilka azalii miniaturowych, sporo różnych iglaków miniaturek, jako akcenty (nie wiem, czy dobrze widać ) jałowiec jak bonsai, jałowiec płożący a la pnący
 Jest tu kilka azalii miniaturowych, sporo różnych iglaków miniaturek, jako akcenty (nie wiem, czy dobrze widać ) jałowiec jak bonsai, jałowiec płożący a la pnący  , sosna formowana w kulę na pniu, ogniki czerwony i pomarańczowy, które mają się płożyć po moim umiejętnym (!) cięciu
, sosna formowana w kulę na pniu, ogniki czerwony i pomarańczowy, które mają się płożyć po moim umiejętnym (!) cięciu  , oliwnik, dolne partie to hosty, bergenie (4 razy przesadzane i wszędzie im źle) i ligularia Kagami Jishi (jest prześliczna, polecam dla miłośników, ma takie zółte cętki). No i oczywiście pierwszy akcent japoński:pagoda
, oliwnik, dolne partie to hosty, bergenie (4 razy przesadzane i wszędzie im źle) i ligularia Kagami Jishi (jest prześliczna, polecam dla miłośników, ma takie zółte cętki). No i oczywiście pierwszy akcent japoński:pagoda