Beatko komelina jest ciekawa ale z rana ,potem zamyka swoje kwiaty i już nie jest atrakcyjna , zresztą teraz to mało co jest atrakcyjne po tych ulewach ,wszystko powalone ,kwiaty nasiąknięte wodą gniją ,masakra -jak mawia (bez przerwy ) mój M
Różana wieś
- Reniak
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 6 cze 2009, o 13:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Różana wieś
Witam serdecznie Gosiu i zapraszam o każdej porze dnia i nocy
, miło mi że Ci się u mnie podoba ,to dla mnie taka nagroda za ciężką pracę .
Beatko komelina jest ciekawa ale z rana ,potem zamyka swoje kwiaty i już nie jest atrakcyjna , zresztą teraz to mało co jest atrakcyjne po tych ulewach ,wszystko powalone ,kwiaty nasiąknięte wodą gniją ,masakra -jak mawia (bez przerwy ) mój M
- rosiowa

- Od: 14 cze 2008, o 15:08
Dziękuję Reniu za zaproszenie. Uwielbiam siedliska, wiejskie, babcine ogrody. U mnie by taki nie pasował, ale nie można mieć wszystkiego. Cieszę się tym co mam, a takie cudeńka podziwiam u innych 
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- amba19

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Reniu - zdjęcie funkii na tle płotu powaliło mnie na kolana!Rośliny piękne a do tego tło z mojej bajki. Uwielbiam drewniane ogrodzenia i zawsze mówię, że jak wygram w totka to wywalam moją ohydną siatkę i stawiam sztachety 
- Reniak

Amba 19 dziękuje Ci , to siedlisko to moje spełnienie marzeń , w realizację którego nawet rodzice powątpiewali . Teraz już mam inne marzenie , ale raczej nierealne ,chyba żebym wygrała kumulacje w totolotka
Więc cieszę się tym co mam , dom jest drewniany więc inne ogrodzenie by nie pasowało . 
- rosiowa

Ekstra te ogrodzenia. I jakieś takie równiejsze niż moje

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- Reniak

Oj cudne , takie ogrodzenie pewnie przewyższyło by wartość domu
, koniecznie trzeba zacząć grać w totolotka , tylko brakuje tej żyłki hazardzisty , muszę nad sobą popracować 
- Beaby

- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Ojjj, z tym deszczem Reniu to czasami bywa nie wesoło. Jak go długo nie ma to źle, jak jest go za dużo to jeszcze gorzej... Nie da się faktycznie inaczej tego ująć jak ulubionym słowem Twojego M - masakra
Czyli nie polecasz za bardzo tej komeliny, ok.
Gosiu - ja też tego czego mieć nie mogę u innych podziwiam - np u Ciebie... Nie słodzę, ale tak jest.
Czyli nie polecasz za bardzo tej komeliny, ok.
Gosiu - ja też tego czego mieć nie mogę u innych podziwiam - np u Ciebie... Nie słodzę, ale tak jest.
- Reniak

Beatko ja się komeliną nie zachwycam ,jest tyle ładniejszych , mam ją to co roku sadzę , bo to takie bulwki przechowuje sie je jak dalie , a dla Ciebie to kłopot .Od jutra znowu upały i przebrzydłe komary które zniechęcają do wyjścia z domu .
- Beaby

- Od: 16 lut 2014, o 13:16
No tak, Reniu - czyli nie dla mnie ci ona (ta komelina), ale popytać wartało....
Gosiu - tak tak, taka jest prawda. Nie będę miała tak wielkiej ilości tak pięknych lilii - Twoje są cuuuudne!
Podobnież nie będe miała tylu róż co Renia ma - 100 odmian.....
Dlatego tak bardzo się cieszę, że mogę to wszystko podziwiać u tak wspaniałych osób jak Wy, w takich wspaniałych ogrodach.
A czerwienić się mogą tylko niektóre kwiaty, że nie kwitną zimą...

Gosiu - tak tak, taka jest prawda. Nie będę miała tak wielkiej ilości tak pięknych lilii - Twoje są cuuuudne!
Podobnież nie będe miała tylu róż co Renia ma - 100 odmian.....
Dlatego tak bardzo się cieszę, że mogę to wszystko podziwiać u tak wspaniałych osób jak Wy, w takich wspaniałych ogrodach.
A czerwienić się mogą tylko niektóre kwiaty, że nie kwitną zimą...
- rosiowa

Kropelka, nie kropelka, ważne że są takie piękne
Przepiękne 
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- aneczka1979

- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Basiu śliczne są Twoje liliowce. Muszę przyznać, że coraz bardziej mi się podobają.