Klocek ogrodowy
- kusnier
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 22 kwie 2010, o 18:57
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Klocek ogrodowy
wg mnie przydałby się inny kolor np. piaskowca
widziałem twoją stronę - fajna
a cena ? już ustalona ?
życzę powodzenia w biznesie
widziałem twoją stronę - fajna
a cena ? już ustalona ?
życzę powodzenia w biznesie
- 500p
- Od: 9 sty 2011, o 14:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 8&start=14 tutaj Jozef fajnie prezentuje swoje klocki 

Moja Milowa
Pozdrawiam Gosia
Małżeństwo jest to związek, w którym jedna osoba ma zawsze rację, a druga to mąż ;)
Pozdrawiam Gosia
Małżeństwo jest to związek, w którym jedna osoba ma zawsze rację, a druga to mąż ;)
-
- 10p - Początkujący
- Od: 5 maja 2011, o 12:46
- Kontakt:
Witam ponownie.
Wreszcie zdecydowałem się zacząć sprzedaż Klocka Ogrodowego. W planie mam wybudowanie z moich klocków miniatury zamku, ale na razie bardziej praktyczne przykłady, które pochodzą z mojej ekspozycji. Może kiedyś powstanie jakiś KOLand

P.S.
C.D.N.
Wreszcie zdecydowałem się zacząć sprzedaż Klocka Ogrodowego. W planie mam wybudowanie z moich klocków miniatury zamku, ale na razie bardziej praktyczne przykłady, które pochodzą z mojej ekspozycji. Może kiedyś powstanie jakiś KOLand

P.S.
C.D.N.
- Caparzo
- 50p
- Od: 28 kwie 2013, o 20:40
sam produkujesz klocki ?
dla mojego image wolał bym kwadratowe ;P
dla mojego image wolał bym kwadratowe ;P
-
- 10p - Początkujący
- Kontakt:
Witam.
Tak sam produkuje klocki. Kwadratowe i ośmiokątne w planie.
Obecne okrągłe są najbardziej uniwersalne ze względu na możliwość ustawienie dowolnego kąta od 0 do 115 stopni.
Kwadratowy tylko co 90 a ośmiokątny co 45.
Fajne hobby
.
Pozdrawiam
Tak sam produkuje klocki. Kwadratowe i ośmiokątne w planie.
Obecne okrągłe są najbardziej uniwersalne ze względu na możliwość ustawienie dowolnego kąta od 0 do 115 stopni.
Kwadratowy tylko co 90 a ośmiokątny co 45.
Fajne hobby

Pozdrawiam
O ile się nie mylę, to zastrzeżenie wzoru przemysłowego nie gwarantuje, że nikt nie wyprodukuje podobnego klocka. Wystarczy nieco zmienić wzór. np. dać wpust stożkowy i element składający się z trzech klocków.
Nie jestem specjalistą w tej dziedzinie ale warto by było zabezpieczyć pomysł nieco bardziej.
Nie jestem specjalistą w tej dziedzinie ale warto by było zabezpieczyć pomysł nieco bardziej.
- zenmach
- 200p
- Od: 11 lip 2011, o 23:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gratuluje pomysłu, grunt to trafić z ceną. Plus za inicjatywę, życzę powodzenia... 

-
- 10p - Początkujący
- Kontakt:
Witam serdecznie
Pozwoliłem sobie odświeży temat i trochę się podpytać ekspertów w dziedzinie ogrodów jakim są to obecni użytkownicy
.
Chodzi mi mianowicie, na jakim segmencie ewentualnych odbiorców mam się skupić: indywidualnych czy firm zakładających ogrody.
Ja osobiście skupiłbym się na odbiorcach indywidualnych, ale czy są jeszcze osoby, które projektują u urządzają sobie ogród?
Jeżeli tak to dlatego, że lubią prace w ogrodzie i daje im to satysfakcje, czy po prostu nie stać ich na wynajęcie firmy specjalistycznej?
Przy okazji wykorzystania nowych technologii (i mojego zainteresowania) wydrukowany klocek w skali 1:4 na drukarce 3D (przeze mnie zrobionej ).

https://lh6.googleusercontent.com/-0nbz ... iverse.jpg
Pozdrawiam
Pozwoliłem sobie odświeży temat i trochę się podpytać ekspertów w dziedzinie ogrodów jakim są to obecni użytkownicy

Chodzi mi mianowicie, na jakim segmencie ewentualnych odbiorców mam się skupić: indywidualnych czy firm zakładających ogrody.
Ja osobiście skupiłbym się na odbiorcach indywidualnych, ale czy są jeszcze osoby, które projektują u urządzają sobie ogród?
Jeżeli tak to dlatego, że lubią prace w ogrodzie i daje im to satysfakcje, czy po prostu nie stać ich na wynajęcie firmy specjalistycznej?
Przy okazji wykorzystania nowych technologii (i mojego zainteresowania) wydrukowany klocek w skali 1:4 na drukarce 3D (przeze mnie zrobionej ).
https://lh6.googleusercontent.com/-0nbz ... iverse.jpg
Pozdrawiam