Grzegorzu,
Alfred Grille wygląda rewelacyjnie!
A Babylon Red coś jakby podobna trochę do Twojej Winkie Colonel - ale może mi się zdaje...
Hale Bopp też niczego - mają się u Ciebie jak pączki w masle!
Kol. Grzegorz, oprócz tego że ma piękne dalie, to jeszcze swoimi fotografiami umie wykrzesać z nich jeszcze więcej piękna.
Grzegorzu- jesteś zawodowym fotografem, czy utalentowany amator?
Tomku nie jestem zawodowym fotografem. Staram się przy daliach ,aby fotka była dobrze zrobiona dla oglądającego, czyli co chciałbym zobaczyc ,gdyby to ktoś robił fotkę.
Aparat nawet nie z najwyższej półki , przy serii 10-15 fotek wybieram ok. 2-3 - czasem tylko 1 .
Tomku ,dzięki jednak za uznanie
Miłko - postaram się jeszcze wstawic fotki ,moich olbrzymów.Chciałbym jednak zaprosic wszystkich którzy mają blisko na wystawę .
Filmik z ubiegłego roku. https://www.youtube.com/watch?v=sasjcauZ39o
Zaproszenie
od 02.08. do 03.08 ? II Międzynarodowa Wystawa Kwiatów Lata i Kompozycji Kwiatowych,
Mysłowice, hotel Trojak ul. Stadionowa 11
Grzegorzu,dla tych co nie mogą,a chcieliby , bardzo proszę o fotorelację z Wystawy.Przypuszczam,że zaszczycą swoją obecnością zacni forumowi daliowcy.Może odbędzie się uroczystość ochrzczenia nowych odmian. Może wydarzy się jeszcze wiele ciekawych i zaskakujących momentów.Ciekawe ,czy zmienił się gust oceniających i zwiedzających....jakie odmiany będą typowane tym roku
Lodziu - Oczywiście jak zawsze- zrobię to i tym razem
Sam jestem ciekawy co będzie ,a co się będzie podobało .
Ubolewam jednak nad tym że dopiero ok . 50 % moich odmian zakwitło i nie wszystko będzie można wystawic.
Przedstawie dzisiaj kilka pomponików. Viking
Glenbank Honeycomb
Cornel
Pięknie wybarwiony Bohemian Spartacus z dzisiejszego dnia .Szkoda że się pośpieszył .
Na wystawę murowany faworyt