3wa pisze:Ale masz dużego krotona ile go już masz?
Ewo
nie wiem dokładnie ile on ma lat,bo przyniosłam go z pracy rok temu.Stał sobie w kącie taki bidula ,bez liści,dopiero niedawno zaczął puszczać nowe przyrosty
pozdrawiam Marzena
Marzenko....kroton bardzo ładny.Ja nie mam do niego szczęścia..już dwa razy kupowałam i zawsze się zmarnował. Powiedziałam to było ostatnie podejście do niego.,więcej już nie kupię...popatrze na twojego.
Marzenko......już nie. Mnie patrząc na nie oczy wychodzą na wierzch.....ale już nie. Pamiętaj o pchlim targu. Ja też idę..może coś ciekawego trafię..przez to wstrzymuję się z przesadzaniem.
Tak czy inaczej jest superaśny Kroton oczywiście Mój jeszcze malutki kupiony z przeceny i tez nie wyglądał zbyt dobrze ,po przyniesieniu go do domu też stracił trochę liści i moje pytanie jest takie czy w tych miejscach co Twój potracił listki wyrastają mu nowe? Czy już nie?
Ewo
mój zrzucił wszystkie listki,a teraz na miejscu niektórych listków puściły nowe pędy.Twój na pewno tak samo zareaguje,tylko musisz troszkę poczekac.
pozdrawiam Marzena
Marzenko..czekam i czekam na następne zdjęcia......dużo teraz u mnie na wyprzedaży widziałam.Wszystkie niestety do przezimowania w domu..nie kupiłam z braku odpowiedniego miejsca do przezimowania. ;:96