Dziękuję za odpowiedz,u mnie tez jeszcze dużo liliowców kwitnie a cześć będzie powtarzała kwitnienie bo pędy kwiatowe już duże.Nareszcie wczoraj i dzisiaj trochę popadało
Geniu do Ciebie zaglądam choć nie zawszę piszę.Liliowce muszę pochwalić-Ty w dużej mierze przyczyniłaś sie do powiększenia mojej kolekcji.Zamawiasz jeszcze jakieś nowości?
Tajko, Marzenko,Justynko, dzięki najbardziej z wszystkich kwiatów kocham irysy i liliowce ciągle mi ich mało ,mimo że już ciasno się zrobiło ciągle coś nowego dokupuję .
Alu wykopując powyarzające się kępy irysów lub liliowców ,znajduję miejsce na nowe nabytki .
Geniu skusiłam się u Jatry na kilka chryzantem.Kiedyś miałam jakieś przypadkowe rośliny-wypadły mi a ja nie myślałam o nowych...Do czasu ja w wątku Niuni 81 i Jej Mamy zobaczyłam kwitnące-wpadłąm jak śliwka w kompot i oto mam nowe roślinki.Powiedz mi czy swoje czymś okrywasz na zimę?
Geniu ,moje chryzantemy też o m-c wcześniej zaczęły kwitnąć...Te od Zibiego,rozrastaja się.....Masz doskonałego "czuja" w doborze odmian i to wszystkich swoich gatunków.Wystarczy zamawiać,to co Ty-a zgromadzi się piękną kolekcję...