Mam drugie podejście do tej rośliny, niestety zimą mi padła, a tak właściwie to wczesną wiosną. Tak wygląda moja nowa roślina

powędrowała do ziemi w szklarence, poprzedniej się bardzo podobało więc może i tej się spodoba.

Od 2 tygodni jestem Waszym uczniem - pilnie czytam wiadomości na tym forum, dziś jestem tu po raz pierwszy oficjalnie. Bardzo podobają mi się Wasze posty, są rzeczowe i bardzo sympatyczne.
  Od 2 tygodni jestem Waszym uczniem - pilnie czytam wiadomości na tym forum, dziś jestem tu po raz pierwszy oficjalnie. Bardzo podobają mi się Wasze posty, są rzeczowe i bardzo sympatyczne.  Od razu ją przesadziłam w ciut większą doniczkę i obficie podlałam, słońce ma od ok. godz. 11-tej, praktycznie do wieczora. Na razie stoi w ogródku na podwyższeniu 80 cm, od wschodu ciut osłonięta wielką donicą z innymi kwiatami. Ku mojej wielkiej radości, już następnego dnia do wieczorka wszystkie liście nabrały wigoru. Podlewam ją i od tygodnia nawożę regularnie. Nie przeszkadza jej ani ogromne słońce, ani często padający deszcz. Pięknie rozkwita, przyrosty 3 gałązek mają po kilka cm
 Od razu ją przesadziłam w ciut większą doniczkę i obficie podlałam, słońce ma od ok. godz. 11-tej, praktycznie do wieczora. Na razie stoi w ogródku na podwyższeniu 80 cm, od wschodu ciut osłonięta wielką donicą z innymi kwiatami. Ku mojej wielkiej radości, już następnego dnia do wieczorka wszystkie liście nabrały wigoru. Podlewam ją i od tygodnia nawożę regularnie. Nie przeszkadza jej ani ogromne słońce, ani często padający deszcz. Pięknie rozkwita, przyrosty 3 gałązek mają po kilka cm   

Jeżeli tak, to opisz jak to robisz.
 Jeżeli tak, to opisz jak to robisz.

Te co przeżyły od maja na balkon (nie na pełne słońce). Udało się w 50%. Biała mnie zaskoczyła (ledwo toto żyje a już się za kwitnięcie bierze..). O pozostałych nawet pojęcia nie mam co z nich będzie...Jest jedna z zielono-białymi listkami
 Te co przeżyły od maja na balkon (nie na pełne słońce). Udało się w 50%. Biała mnie zaskoczyła (ledwo toto żyje a już się za kwitnięcie bierze..). O pozostałych nawet pojęcia nie mam co z nich będzie...Jest jedna z zielono-białymi listkami