jeżówki coraz piękniejsze,chociaż moje młode,mają albo na razie po jednym albo po kilka kwiatuszków
.Nic za kilka lat i u mnie będzie busz

Póki co, cieszę się tym wszystkim co kwitnie i rośnie w moim ogrodzie

smirka-Mireczko ; PEPSI-Małgosiu
 Staram się,żeby w moim ogrodzie było kolorowo i ładnie.Lubię dużo roślin więc ciągle coś dokupuję i już je gdzieś upycham.Wszystkiego nie da się mieć bo działka za mała,żałuję,że nie jest większa.Ale z drugiej strony cieszę się tym co mam.A pracy i tak zawsze jest dużo
  Staram się,żeby w moim ogrodzie było kolorowo i ładnie.Lubię dużo roślin więc ciągle coś dokupuję i już je gdzieś upycham.Wszystkiego nie da się mieć bo działka za mała,żałuję,że nie jest większa.Ale z drugiej strony cieszę się tym co mam.A pracy i tak zawsze jest dużo  Jeżówki to mój bzik z poprzedniego roku.
 Jeżówki to mój bzik z poprzedniego roku.aneczka1979-Aneczko To Dalia kaktusowa Alauna Clair-Obscur,zapomniałam wstawić nazwę,już poprawię.

juni-Beatko To prawda Ed i jest piękny i Bella Lugosi z tych ciemnych.
 Drzewiastych mam z 10 pięknie pachną.
 Drzewiastych mam z 10 pięknie pachną.  
 Ale nie rosną po całym ogrodzie tylko w 3 rabatach. blisko tarasu i zapach cudny tam zawsze czuć,jeszcze kwitnie maciejka,,umm miło tak posiedzieć w i tak wąchać...
Dzięki nim ogród jest teraz bardziej kolorowy

liliowiec canadian border patrol

Bella Lugosi

Border Music

Jeżówka HOT PAPAYA

Echinacea Cranberry Cupcake

i guzikowiec zaczyna

ale na razie muszę chyba wstrzymać
  ale na razie muszę chyba wstrzymać   

. Nawet nie próbuję wybierać miss.
 . Nawet nie próbuję wybierać miss.  nie przeszkadza im, że pniaki wyciągnięte traktorem
  nie przeszkadza im, że pniaki wyciągnięte traktorem   . Boję się zabójczych oprysków i chwilowo nie mam pomysłu, jak się ich pozbyć ...
 . Boję się zabójczych oprysków i chwilowo nie mam pomysłu, jak się ich pozbyć ... .
 .

A u Ciebie ???Jak hostki rozrosły się ??? Lampa pięknie mi umila  widok na tarasie na stole i ciągle mi przypomina Ciebie
 A u Ciebie ???Jak hostki rozrosły się ??? Lampa pięknie mi umila  widok na tarasie na stole i ciągle mi przypomina Ciebie   

[/url]
[/url] to to może być???
 to to może być??? 

Pierwszy raz go widzę
 Pierwszy raz go widzę  

w tym roku sadzony
 w tym roku sadzony