Ogród Marty cz. V
- drewutnia
- 1000p

- Od: 1 gru 2011, o 13:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marty cz. V
Wariatka.Normalni ludzie to odłączają się od świata aby wypocząć.
Gdyby można tak było ogród w walizeczkę spakować co? 
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Ładne fotki z ogrodu Martuś ..odpoczywaj . Karwię troszkę poznałam ostatnio , do poniedziałku wczasował się tam mój syn z rodziną
przysyłał fotki ...teraz zmienili miejsce pobytu ...Wczasowanie nad morzem...uwielbiałam i byłam kilkanaście razy ale to było już tak dawno
...teraz nawet nie myślę o takich dalekich podróżach
...chociaż właściwie nic nie stałoby na przeszkodzie
... Zasiedziałam się i jak dzieci dorosły ...zapomniałam o wczasowaniu bo mam je już chyba cały rok ...tyle,że na miejscu a to nie to samo...
Wypoczywaj szczęśliwie!

Wypoczywaj szczęśliwie!
- ewunia7

- Od: 1 lis 2012, o 15:31
Miłego odpoczynku, ale pogodę do wypoczynku to masz wspaniałą ciepło i słonecznie
A jaka woda w Bałtyku?
Oj naoglądałam się Twoich cudnych kwiatów
-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Martuś, no ja się nie dziwię że jak cały dzień plażujesz na piachu, to wieczorkiem zachciewa się kolorów. A najlepiej z własnego ogrodu. A Twój ogród jest piękny. Zawsze mnie czymś zaskoczysz. Jejku jak ja Ci zazdroszczę tego plażowania. Ja nawet na weekend nie wyskoczę, bo mamy ten remont
.
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marysiu,pogoda piękna ,podobno ją przywieźliśmy ,bo było brzydko i padało,nie mogę przyzwyczaić się do nic nierobienia ,dodrze ,że mam ogród ze sobą,pozdrawiam i buziaczki przesyłam
Ewciu,taki ze mnie świr
,nie lubię się odłączać od świata,robię to tylko wtedy gdy jadę na grzyby,i tydzień siedzę w lesie,pozdrawiam Cię gorąco
Maryniu,dziękuję ,Karwia ma bardzo czystą i szeroką plażę,może warto by się wybrać,żeby coś odmienić,buziaczki dla Ciebie
Ewuniu,pogoda piękna,woda zimnawa,bo przed naszym przyjazdem padało i było chłodno,ale wszystko da się wytrzymać ,żeby pobyć w wodzie,woda w Karwi bardzo czysta ,pozdrawiam Cię serdecznie,i buziaczki posyłam
Ewciu,taki ze mnie świr
Maryniu,dziękuję ,Karwia ma bardzo czystą i szeroką plażę,może warto by się wybrać,żeby coś odmienić,buziaczki dla Ciebie
Ewuniu,pogoda piękna,woda zimnawa,bo przed naszym przyjazdem padało i było chłodno,ale wszystko da się wytrzymać ,żeby pobyć w wodzie,woda w Karwi bardzo czysta ,pozdrawiam Cię serdecznie,i buziaczki posyłam
-
koziorozec

Małgosiu,to nic nie robienie też jest nudne,Ty masz blisko do morza ,to zawsze możesz w innym czasie tu przyjechać ,a dla nas to wyprawa, 9 godzin jazdy,pozdrawiam Cię gorąco ,bo dzisiaj było bardzo gorąco i słonecznie i dalej tak zapowiadają 
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Martusiu to dobrze, że nie potrafisz oderwać się od ogrodu to tylko korzyść dla nas. Tyle teraz kwitnie pięknych roślin i mielibyśmy przerwę a tak to wieczorne rozkoszowanie się Twoim ogrodem trwa
chyba znowu coś zacznę zapisywać
Wrócisz opalona jak murzynek 
- Andzia84
- 1000p

- Od: 23 sty 2014, o 15:51
Martuś-cudowny ogród-jak zawsze zresztą
Teraz to dopiero jest co podziwiać. Tylko ocham i acham. I zerkam czy może nie masz czegoś co ja mam, bo jednak chciałabym się jakoś za Twoje dobre serce odwdzięczyć. I już już myślałam, że ostrogowca nie masz. A tu bach-mignął mi w ostatnich zdjęciach. I co ja teraz biedna mam zrobić
Jedyna nadzieja w daliach
Martuś-kwiatki od Ciebie-wszystkie-rosną jak na drożdżach. To tak w ramach meldunku
Niektóre kwitną, niektóre nie, ale wszystkie pięknie się przyjęły. Tylko ten liliowiec obwódkowy-niski-jakiego będzie koloru? Bo nie uświadczył mnie w tym roku pędem kwiatowym
Martuś-ładuj akumulatory nad morzem i powdychaj trochę tego cudownego morskiego powietrza w moim imieniu. Och jak ja bym chciała też trochę poleżeć na plaży
Może za rok. Tymczasem leżę na kocu w moim coraz bardziej rozbuchanym zielonością ogrodzie i też mi dobrze 
Martuś-kwiatki od Ciebie-wszystkie-rosną jak na drożdżach. To tak w ramach meldunku
Martuś-ładuj akumulatory nad morzem i powdychaj trochę tego cudownego morskiego powietrza w moim imieniu. Och jak ja bym chciała też trochę poleżeć na plaży
Zbudowałam dom, urodziłam syna, czas posadzić drzewo 
Gdzieś tam na końcu świata...mój raczkujący ogródek
Gdzieś tam na końcu świata cz.2
Gdzieś tam na końcu świata...mój raczkujący ogródek
Gdzieś tam na końcu świata cz.2
- stasia_ogrod

- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Fajnie znowu zagubić się w Twoim ogrodzie, wśród bajecznych kolorów i cudownych zapachów, szczególnie lilii.
Zapracowana, bez chwili wytchnienia- praca, ogród, dom i przetwory, robione już nocą,bo dnia zabrakło.
Zamiast zasłużonego wypoczynku, wytapiania sadełka obracając się na plaży jak na rożnie, Ty tulisz się do lodówki,
żeby tylko mieć kontakt z nami i baczenie na ogród.Dzięki za piękne fotki
Wypoczywaj, bo po powrocie znowu zakaszesz rękawy i nie będzie kiedy nawet usiąść.Wracaj szczęśliwie, czekamy.
Zapracowana, bez chwili wytchnienia- praca, ogród, dom i przetwory, robione już nocą,bo dnia zabrakło.
Zamiast zasłużonego wypoczynku, wytapiania sadełka obracając się na plaży jak na rożnie, Ty tulisz się do lodówki,
Wypoczywaj, bo po powrocie znowu zakaszesz rękawy i nie będzie kiedy nawet usiąść.Wracaj szczęśliwie, czekamy.
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ja to mam jakąś Gaurę potwora
Bardzo się rozrosła i pokłada się na inne rosliny.
Ja też tak mam ze zdjęciami. Dlatego nie wstawiam wszystkich teraz. Zostawiam na zimę. Teraz staram się dawać w miare aktualne
Bardzo się rozrosła i pokłada się na inne rosliny.
Ja też tak mam ze zdjęciami. Dlatego nie wstawiam wszystkich teraz. Zostawiam na zimę. Teraz staram się dawać w miare aktualne
- Kasiula17

- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Martuś, witaj.Zamiast odpoczywać dalej starasz się kontaktować, to miłe
.Lecz nie odpoczniesz.
Ja jak wyjeżdżam to nie sety nie mam internetu bo jeździmy pod kamping.
Kwiaty i zdjęcia jak zawsze śliczne.
Pozdrawiam i miłego odpoczynku.
Ja jak wyjeżdżam to nie sety nie mam internetu bo jeździmy pod kamping.
Kwiaty i zdjęcia jak zawsze śliczne.
Pozdrawiam i miłego odpoczynku.
-
koziorozec

Marysiu,witaj ,już jesteśmy bardzo opaleni,bo pogoda jak na zamówienie,plaża w Karwi piękna ,i czysta ,nie było mnie bo jakoś tak zeszło na odpoczynku i na ogród brakło czasu,słońce też zmęczy ,ale dzisiaj będą zdjęcia z ogrodu,pozdrawiam Cię gorąco z gorącego morza
Aniu,cieszę się,że kwiatuszki rosną ,liliowiec może jeszcze w tym roku później zakwitnie ,na żółto,bo on kwitnie cały rok,troszkę z przerwami,nie martw się ,że nie masz mi co dać ,ja na nic nie czekam ,a jak masz dalie wielkokwiatowe,to się ucieszę ,ale jak ich nie ma to też nie problem,,posyłam buziaczki i moc gorących promyków ,których jest tutaj pod dostatkiem,
Stasiu,dzięki za odwiedziny,sadełka tak lekkomyślnie się tutaj nie wytopi,bo się nadrobi pysznymi tłustymi rybkami,a co mi tam,jak troszkę wstąpię do ogrodu to dla rozrywki ,bo tutaj tylko plaża ,słońce ,woda ,ryby ,spacerki i leżenie,buziaczki i gorące promyki posyłam
,ale jestem nagrzana
Gosiu,witaj w zimie super się wspomina i ogląda zdjęcia,jest więcej czasu,ale ogrody teraz bardzo kwitną,
Kasiu,fajnie wieczorem znowu wejść do ogrodu,przez cały dzień nic nie robienia,zaraz wstawię fotki z ogrodu,buziaczki dla Ciebie
Aniu,cieszę się,że kwiatuszki rosną ,liliowiec może jeszcze w tym roku później zakwitnie ,na żółto,bo on kwitnie cały rok,troszkę z przerwami,nie martw się ,że nie masz mi co dać ,ja na nic nie czekam ,a jak masz dalie wielkokwiatowe,to się ucieszę ,ale jak ich nie ma to też nie problem,,posyłam buziaczki i moc gorących promyków ,których jest tutaj pod dostatkiem,
Stasiu,dzięki za odwiedziny,sadełka tak lekkomyślnie się tutaj nie wytopi,bo się nadrobi pysznymi tłustymi rybkami,a co mi tam,jak troszkę wstąpię do ogrodu to dla rozrywki ,bo tutaj tylko plaża ,słońce ,woda ,ryby ,spacerki i leżenie,buziaczki i gorące promyki posyłam
Gosiu,witaj w zimie super się wspomina i ogląda zdjęcia,jest więcej czasu,ale ogrody teraz bardzo kwitną,
Kasiu,fajnie wieczorem znowu wejść do ogrodu,przez cały dzień nic nie robienia,zaraz wstawię fotki z ogrodu,buziaczki dla Ciebie
-
koziorozec

- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Martuniu jak zwykle piękne łany te pysznogłówki i tawułki pięknie wyglądają
Macie szczęście do pięknej pogody , co nad naszym morzem nie jest czymś oczywistym. Kiedy wracasz do domu? Pozdrawiam i ucałowania przesyłam 
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Ależ piękny widok zaraz za kącikiem wypoczynkowym
No i jak zawsze u Ciebie bujnie i kolorowo.