Lato pełną gębą
 Lato pełną gębą  Czeka trawa na skoszenie,po nawozie z B rośnie jak szalona...
 Czeka trawa na skoszenie,po nawozie z B rośnie jak szalona...Tulipanka jeżówek nie zabezpieczam niczym,zawsze skupiam się na różach
 Jedna odmiana biała alba mi nie wyszła,a była taka piękna i rozrośnięta
 Jedna odmiana biała alba mi nie wyszła,a była taka piękna i rozrośnięta  
 Anetkosuper,zwiedzajcie dalej
 Pogoda ma dopisywać
 Pogoda ma dopisywać  
 Reniu Novalis to jak suknia rzeczywiście,dobrze to ujęłaś

Aneczko zaczyna się powolutku likwidowanie trawnika i tak trzymać

Pepsi jednego roku zachorowałam na jeżówki,wystarczyło bym wdepnęła na wątek o jeżówkach i wpadłam jak śliwka w kompot

Andziu ja wiem,że Ty nie różana,nie przeszkadza mi to
 To fajnie,że mamy inne gusta,ja też lubię byliny i różnego rodzaju krzewy.
 To fajnie,że mamy inne gusta,ja też lubię byliny i różnego rodzaju krzewy.Różyczki są na 1 miejscu,ale bez towarzystwa one by nie były takie dopieszczone

Lilie w tym roku będę pokazywała,bo to pierwszy rok,kiedy tak ładnie kwitną i mogę je oglądać w całej krasie.Pachnie w całym ogrodzie
 Twój pomysł Aniu przypadl mi do gustu,zasuszone kwiaty Pashminy,a z boku parująca kawa w pięknej,fioletowej filiżance
 Twój pomysł Aniu przypadl mi do gustu,zasuszone kwiaty Pashminy,a z boku parująca kawa w pięknej,fioletowej filiżance  
 Z wielką chęcią napiłabym się z Tobą kawy na tej Twojej cichej wiosce z dala od zgiełku i szumu miastowego
 echhhhh
 echhhhhMaju Baillando w ciemno możesz kupować,zdrowa,kwitnie bukietami powtarza,nie rośnie za wysoka tak do 40 cm u mnie.
Cafe tak bardzo była moim marzeniem,że choć pierwsza mi zmarzla zanim zakwitła i padła doszczętnie,skusiłam się na drugi egzemplarz.
Teraz po dwóch latach mogę o niej powiedzieć tyle,żę same kwiaty ma piękne,duże i pachnące,ale ciężkie i trudno jej cyknąć fotkę.U mnie jest niziutka,płatki szybko się osypują,ale z tego co pamiętam to Halinka ma bardzo ładny okaz Cafe,zaglądnij do niej

Hot Chocolate ...zakochałam się w niej u naszej Justynki różanej
 To młody krzaczek,ale daje radę,ciągle tworzy kolejne pąki,zdrowa odmiana,polecam z czystym sumieniem,jak na razie spisuje się  super,mam ją od jesieni 2013.
 To młody krzaczek,ale daje radę,ciągle tworzy kolejne pąki,zdrowa odmiana,polecam z czystym sumieniem,jak na razie spisuje się  super,mam ją od jesieni 2013.Artemis bardzo szybko w tym roku zaczyna drugie kwitnienie

Drugi kwiat tego lata Heidi Klum...

Rosenfaszination ...ciągle kwitnie...

Flashpoint

Po raz pierwszy Big Brother ,w poprzednim roku pączki coś zżarło
 Ogromne ma kwiaty jak talerze...
 Ogromne ma kwiaty jak talerze...
Milkshake

Tu w towarzystwie kopru...

Hot Papaya

I taka różowa...

Czekam na deszcz,a tu żar z nieba się leje
 Pozdrawiam was wszystkich
  Pozdrawiam was wszystkich 

u mnie jest  znacznie większa...  teraz po dość mocnym przycięciu może ma tyle...
  u mnie jest  znacznie większa...  teraz po dość mocnym przycięciu może ma tyle... 

- Kasia
 - Kasia 

w porównaniu z innymi orienpetami to nawet powiedziałabym, że bardzo krótko; w dodatku po sporym deszczu płatki zbrązowiały i nie wyglądają ładnie.
 w porównaniu z innymi orienpetami to nawet powiedziałabym, że bardzo krótko; w dodatku po sporym deszczu płatki zbrązowiały i nie wyglądają ładnie. Aniu czyta jeżówka to Milkshake. Ja mam jeszcze różowego i białego Rozwara
  Aniu czyta jeżówka to Milkshake. Ja mam jeszcze różowego i białego Rozwara

Różowego nie widziałam,muszę się rozglądnąć...
 Różowego nie widziałam,muszę się rozglądnąć... 

Naoglądałam się jeżówek i chyba coś kupię tylko gdzie
  Naoglądałam się jeżówek i chyba coś kupię tylko gdzie   U mnie od wczoraj pada, po tygodniowej suszy
 U mnie od wczoraj pada, po tygodniowej suszy   Zapraszam do średniowiecznego na spacerek
 Zapraszam do średniowiecznego na spacerek