ilona2715 pisze:Beatko, masz przepiękne liliowce, lilie, hortensje, że o daliach nie wspomnę, jejku ile Ci już ich kwitnie, u mnie dopiero w pączkach i to nie wszystkie, uwielbiam taki kolorowy miszmasz, ale najbardziej zauroczyła mnie okolica w jakiej mieszkasz, widok z ogrodu bezcenny, miło mi było również poznać całą Twoją rodzinkę, co prawda dziewczynki już widziałam, ale synka nie kojarzę, a męża to już w ogóle, nie wiem dlaczego, ale dla mnie już na pierwszy rzut oka wygląda na bardzo spokojnego i małomównego, ale to chyba dobrze, prawda.
Ilonko masz rację
ilona2715 pisze:Beatko, masz przepiękne liliowce, lilie, hortensje, że o daliach nie wspomnę, jejku ile Ci już ich kwitnie, u mnie dopiero w pączkach i to nie wszystkie, uwielbiam taki kolorowy miszmasz, ale najbardziej zauroczyła mnie okolica w jakiej mieszkasz, widok z ogrodu bezcenny, miło mi było również poznać całą Twoją rodzinkę, co prawda dziewczynki już widziałam, ale synka nie kojarzę, a męża to już w ogóle, nie wiem dlaczego, ale dla mnie już na pierwszy rzut oka wygląda na bardzo spokojnego i małomównego, ale to chyba dobrze, prawda.
dobrze ,że mąż spokojny choć czasem ... ale dobra dusza .Ogródek rośnie ale zmian trzeba bo jednej tyle pielić trochę schodzi .Toteż trzeba wprowadzić zmiany

Okolica jest ładna pojezierze Dobrzyńsko -dużo jezior.Kwiaty rosną szybko sadziłam.Przez te ciągłe wyjazdy po lekarzach robię wtedy jak akurat nigdzie nie jadę do specjalistów.ale już widać koniec tunelu także będzie dobrze.
-- 15 lip 2014, o 05:25 --
Maska pisze:Jakie masz cudne liliowce i w serii z liliowcami ten floks lawendowo biały prześliczny
A w ogóle to cieplej u Ciebie u mnie jeszcze w większości pokazane kwiaty w pąkach

Maseczko Marysiu floks z kłącza od Podstolca zakwitł pierwszy raz.Dalie rosną od po wielkanocy w gruncie dlatego a inne może i cieplej.
-- 15 lip 2014, o 05:27 --
dbuba pisze:Witaj

jak tu pięknie, kolory zniewalające, kwiaty cudnie Ci kwitną, oglądam pełna podziwu. Ja dopiero nieśmiało zaczynam, ale będę tu wpadać popodziwiać twój piękny ogród

Witam nowego gościa .Początki są najfajniejsze poznajesz roślinki ,zakładasz od podstaw czekasz co wyrośnie .jaki efekt .Zaglądaj zapraszam