No to widzisz, klon palmowy na listę
Mój mały, piękny świat
Re: Mój mały, piękny świat
Dosiu tak 30
Co prawda połowa jest fioletowa,ale lubię ten kolor i jakiś zawsze musi mi kwitnąc
Kiedyś pokażę:)
Patrycja
Czterej pancerni cz.1
Czterej pancerni cz.1
- tesia39
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dosiu, jestem dość pogodną osobą, ale i mnie się kiepskie dni trafiają .
Wspaniale wygląda ta żurawkowa rabata
to takie wdzięczne i kolorowe rośliny. Jest tyle odmian że można fajne kolorowe aranżacje wykonać, zwłaszcza że właściwie cały rok zdobią rabatę 
Wspaniale wygląda ta żurawkowa rabata
- ilona2715

- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Dosiu, ja nie w trójmieście, ale wszystkich nadmorskich miejscowościach jestem zakochana, a konkretnie w samym morzu, uwielbiam ten bezkres, szumiące fale, piach pod stopami, więc nie wyobrażam sobie wakacji bez wyjazdu nad nasze polskie morze, zawsze mówię, że mogłabym tam mieszkać pod warunkiem, że miałabym tam również działkę. Twoja ulubiona jeżówka ma fantastyczny kolorek, muszę sprawdzić, ale wydaje mi się, że mam jakąś podobną, te nowe tak samo urocze 
Mario, fajnie że się skusiłaś na Sopot
Ja też tam jadę
Te róże rosną w takim małym parczku na końcu deptaku, przed wejściem na molo, po prawej stronie jak się idzie na molo. Ja je najpierw wyczułam nosem
Reniu, ostnice są faktycznie piękne - poszperałam wczoraj w necie
Muszę wpaść do Ciebie pod kątem popatrzenia na jeżówki
Patrycjo, to Twoje parapety muszę fajnie wyglądać
Koniecznie wstaw kiedyś ich zdjęcie.
A widzę, że buszujesz po forum i wydłużasz swoją listę chciejstw
Super!!! Będzie ładny ogródek. Może jak teściowa zobaczy, że masz taką pasję to powiększy Twoje poletko o jakiś kolejny kawałek
Teresko, to prawda. Żurawki cały rok zdobią ogród. I pomyśleć, że ja je odkryłam dopiero w tamtym roku i to dzięki forum właśnie
Ilonko, ja też zawsze chciałam mieszkać nad morzem. A w tym roku tak mi się życie układa, że byłam nad nim już chyba z 10 razy
Ale jesienią koniecznie wybiorę się w nasze góry. Mówiąc nasze mam na myśli Sudety, bo do nich mam blisko. A natchnęły mnie do tego wyjazdu zdjęcia Agnieszki z wyjazdu do Zakopanego. Chcę pochodzić z mężem po górach.
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/791 ... 7e414.html]
Te róże rosną w takim małym parczku na końcu deptaku, przed wejściem na molo, po prawej stronie jak się idzie na molo. Ja je najpierw wyczułam nosem
Reniu, ostnice są faktycznie piękne - poszperałam wczoraj w necie
Patrycjo, to Twoje parapety muszę fajnie wyglądać
A widzę, że buszujesz po forum i wydłużasz swoją listę chciejstw
Teresko, to prawda. Żurawki cały rok zdobią ogród. I pomyśleć, że ja je odkryłam dopiero w tamtym roku i to dzięki forum właśnie
Ilonko, ja też zawsze chciałam mieszkać nad morzem. A w tym roku tak mi się życie układa, że byłam nad nim już chyba z 10 razy
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/791 ... 7e414.html]Pozdrawiam - Dosia
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=67157
- anym

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Dobrosiu
przyszłam się przywitać
Po cichutku zaglądałam ale dziś zostawie pochwały, szczególnie przypadły mi Twoje jeżówki i oczywiście perfekcyjne zdjęcia
Jeszcze wrócę
Po cichutku zaglądałam ale dziś zostawie pochwały, szczególnie przypadły mi Twoje jeżówki i oczywiście perfekcyjne zdjęcia
Jeszcze wrócę
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dobrosiu 
Pięknie pokazałaś swoje różyczki
Jeżówkowy potrecik bardzo udany
Pięknie pokazałaś swoje różyczki
Jeżówkowy potrecik bardzo udany
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Śliczne sielskie zdjęcia. No i tak kolorowo
Marzenie...
Dziękuję Aniu (anym) za komplementy. Dobrze, że się "ujawniłaś"
Ja u Ciebie też byłam i teraz mam nadzieję, że będziemy się wzajemnie wizytować
Aniu (anabuko), właśnie zaczynam tworzyć jeżówkową rabatę. Mam już żurawkową, różaną to teraz czas na jeżówki. No ale muszę się przyznać, że jednak różanych rabat to u mnie najwięcej.
Patrycjo - fioletowa i czerwona i żółta i różowa i zielona. No i liczę, że jeszcze kilka dokupię ale to już chyba w następnym roku. Muszę zajrzeć do Ciebie, czy coś już zrobiłaś w swoim ogródku.
Kolorowo jak u Ciebie, Aniu (sweety). Może polecisz mi jeszcze jakieś kolorowe rośliny? Jak widzisz, ja na razie sadzę tylko typowe, mało się znam na tych rzadszych.

Nareszcie zakwitła, moja nowa pachnąca: W. von Goethe

Rok temu, zaczynając przygodę z forum zakładałam rabatę żurawkowo-hostową w przedogródku. Minął rok i nowa rabata wygląda już całkiem bujnie
21 czerwca 2013 / 13 lipca 2014

Aniu (anabuko), właśnie zaczynam tworzyć jeżówkową rabatę. Mam już żurawkową, różaną to teraz czas na jeżówki. No ale muszę się przyznać, że jednak różanych rabat to u mnie najwięcej.
Patrycjo - fioletowa i czerwona i żółta i różowa i zielona. No i liczę, że jeszcze kilka dokupię ale to już chyba w następnym roku. Muszę zajrzeć do Ciebie, czy coś już zrobiłaś w swoim ogródku.
Kolorowo jak u Ciebie, Aniu (sweety). Może polecisz mi jeszcze jakieś kolorowe rośliny? Jak widzisz, ja na razie sadzę tylko typowe, mało się znam na tych rzadszych.

Nareszcie zakwitła, moja nowa pachnąca: W. von Goethe

Rok temu, zaczynając przygodę z forum zakładałam rabatę żurawkowo-hostową w przedogródku. Minął rok i nowa rabata wygląda już całkiem bujnie
21 czerwca 2013 / 13 lipca 2014

Pozdrawiam - Dosia
Dosiu piekne wszystkie,ale ta fioletowa...
Uwielbiam kolor fioletowy
Jakby się dało to bym tak wszystko na fioletowo farbą ...
Patrycja
Czterej pancerni cz.1
Czterej pancerni cz.1
- E-mienta
- 500p

- Od: 21 mar 2011, o 18:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dosiu, co ta jest za trawka ta czerwona? http://images67.fotosik.pl/5/a42762e84c4d4decmed.jpg zimuje w gruncie?
Pięknie Ci się to wszystko pozarastało. Zmiany przed domem imponujące. Dobrze skomponowane rabaty i wszystko wygląda ekstra!
Pięknie Ci się to wszystko pozarastało. Zmiany przed domem imponujące. Dobrze skomponowane rabaty i wszystko wygląda ekstra!
Pozdrawiam Ewa
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
- Sasanka18

- Od: 1 sty 2010, o 19:25
Dosiu ,ale u Ciebie kolorowo , róże w pięknych kwiatach i nie widać żadnych chorób
a kamienie w trawach i kwiatach prezentują się super
mam nadzieję ,że dzieci mnie do Sopotu zabiorą ,dla samych róż warto tam wpaść

a kamienie w trawach i kwiatach prezentują się super
mam nadzieję ,że dzieci mnie do Sopotu zabiorą ,dla samych róż warto tam wpaść
- tesia39

- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Dosiu, pamiętam jak zaczynałaś tworzyć tą rabatę, no i wyszła Ci naprawdę piękna, kolorowa z fajnymi odmianami żurawek i host
do tego te kamienne akcenty 
- dorcia7

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Też zwróciłąm uwagę na czerwoną trawkę