jestem zauroczona kolorami i ilością różnych gatunków roślin

pozdrawiam

Tyle pięknych nasadzeń
 Tyle pięknych nasadzeń  łan pysznogłówek
 łan pysznogłówek   albo piękne jeżówki
  albo piękne jeżówki   a może cudne rudbekie, wszystkie zachwycają
 a może cudne rudbekie, wszystkie zachwycają 

Jest jeszcze tyle odmian traw ale niestety ogród ni jak nie chce się rozciągnąć
  Jest jeszcze tyle odmian traw ale niestety ogród ni jak nie chce się rozciągnąć  Na ostatnich zdjęciach jest eukomis i ubiorek jednoroczny.
  Na ostatnich zdjęciach jest eukomis i ubiorek jednoroczny. 

mają tylko po jednym pączku na łodydze. Mam je od dwóch lat i chyba cebule są jeszcze małe dlatego na razie mają po jednym kwiatku.  Widoczków nie zabraknie
  mają tylko po jednym pączku na łodydze. Mam je od dwóch lat i chyba cebule są jeszcze małe dlatego na razie mają po jednym kwiatku.  Widoczków nie zabraknie  więc zapraszam serdecznie
  więc zapraszam serdecznie  
  jeśli tylko będzie co, to pokazywać będę, choć niestety czasami chęci brak
  jeśli tylko będzie co, to pokazywać będę, choć niestety czasami chęci brak  ale jak przeczytam takie miłe słowa jak Twoje biegnę z aparatem pstrykać więc myślę, że obrazków nie zabraknie. Zapraszam Cię kochana zawsze
  ale jak przeczytam takie miłe słowa jak Twoje biegnę z aparatem pstrykać więc myślę, że obrazków nie zabraknie. Zapraszam Cię kochana zawsze  
   cieszę się z twojej wizyty i pochwał skierowanych do mojego ogrodu. Oczywiście zapraszam do kolejnych wizyt będzie mi ogromnie miło
  cieszę się z twojej wizyty i pochwał skierowanych do mojego ogrodu. Oczywiście zapraszam do kolejnych wizyt będzie mi ogromnie miło  
  Limnantes to jednoroczna roślinka i jak dobrze zauważyłaś ma bardzo ciekawy kolorek i kwitnie bardzo obficie. Myślę, że także w przyszłym roku zaproszę go do ogrodu
  Limnantes to jednoroczna roślinka i jak dobrze zauważyłaś ma bardzo ciekawy kolorek i kwitnie bardzo obficie. Myślę, że także w przyszłym roku zaproszę go do ogrodu  
  Zapraszam
  Zapraszam  
  Tobie również życzę udanego tygodnia i buziaczki ślę
  Tobie również życzę udanego tygodnia i buziaczki ślę  

Pięknie ukwiecony ogród.
 Pięknie ukwiecony ogród. On na pewno jest prawdziwy? Taki zielony i równiutki
  On na pewno jest prawdziwy? Taki zielony i równiutki  

Wszystkie fotki i rabatki są wyjątkowe i urzekające.
   Wszystkie fotki i rabatki są wyjątkowe i urzekające.