Reniu witaj wszystkich nazw nie pamiętam dokupowałam ale część w sklepie internetowym część u dziewczyn.jak będę miała a rozpoznasz ją to napisz o ,którą dokładnie Ci chodzi Pomyślimy wtedyRenata1962 pisze:Becia i jak tu do Ciebie nie zaglądać sezon daliowy a tu tyle pieknych dalii![]()
Czy masz może dalię Cafe au lait ?
zamawiałam juz kilka razy u p.Stanisława ale sie nie załaałam![]()
Nie mogę oczu oderwać od Twoich dali kocham te kwiaty.
![]()
Marysiu długo nie wychodzą te twoje dalie.Jak by co jesienią mogę coś podesłać tylko zaraz po wykopkach bo potem może znowu zalać mi piwnice czy moja połówka zacznie mi je przenosić z gospodarczego do piwnicy i jak nic nie dojdę co jest co .Liliowiec to jeden z kolekcji od Anity .Juz ładnie od zeszłego roku się rozrósł.popatrzę co to za nazwa .a na ostatnim zdjęciu to lilia żółta. drzewiasta tą mam od zeszłego roku.Maska pisze:Mnie chyba czeka odtwarzanie zbioru dalii bo coś dziwnie nie wychodzą, pewnie je coś zjadło![]()
Śliczne masz liliowce te pod czarnuszkami rewelacja, a co to za żółte cudo na ostatnim zdjęciu?
Stasiu widzisz całe życie człowiek się uczystasia_ogrod pisze:Beatko, cebula też jest dobra na ukąszenia,nawet szczypiorem wystarczy posmarować, również ukąszenia komarów.
Fajne zakupy i jakie tanie, u nas tak się nie trafia.![]()
Kacze dzioby świetnie Ci się rozrosły i kłosowiec taki ogromnya herbatkę z niego to już próbowałaś.