Ktoś wie, co im jest ?

No i rosną w gruncie.
 No i rosną w gruncie.

Jednego tak zarosła dynia, że nawet nie wiem czy żyje
 Jednego tak zarosła dynia, że nawet nie wiem czy żyje  Muszę się Im dziś przyglądnąć
 Muszę się Im dziś przyglądnąć  Ciekawe jak owocki
 Ciekawe jak owocki 

To super
 To super  Lecę sprawdzić jak moje
 Lecę sprawdzić jak moje 

Ale mi się kojarzy, że Twoje ociupinkę później były niż moje. Za to Twoje P-20 szybciej niż moje
 Ale mi się kojarzy, że Twoje ociupinkę później były niż moje. Za to Twoje P-20 szybciej niż moje  Więc oboje mamy na co czekać
 Więc oboje mamy na co czekać 

No nasionka nie kiełkowały
 No nasionka nie kiełkowały  To i tak sukces że mam dwie roślinki
 To i tak sukces że mam dwie roślinki  Zerwałem zielonego z ciekawości ale porażka
 Zerwałem zielonego z ciekawości ale porażka   Choć zaskoczył mnie wielkością w środku, bo niby szyszka mała a środek duży
 Choć zaskoczył mnie wielkością w środku, bo niby szyszka mała a środek duży  Nie mogę się doczekać tych wszystkich nowości w mojej uprawie
 Nie mogę się doczekać tych wszystkich nowości w mojej uprawie 

Mojemu niedojrzała miechunka pomidorowa smakowała za to. Ale po tym dzisiejszym to wiem, że zdążę ich sobie pojeść przed mrozami. A krzaczki się z nich potężne porobiły. Nawet małe pędy mają owoce.
 Mojemu niedojrzała miechunka pomidorowa smakowała za to. Ale po tym dzisiejszym to wiem, że zdążę ich sobie pojeść przed mrozami. A krzaczki się z nich potężne porobiły. Nawet małe pędy mają owoce.
 ) a te drugie to juz ponad półmetrowe krzaczki z dużymi miękkimi i owłosionymi liśćmi (jeszcze nie znam smaku).
 ) a te drugie to juz ponad półmetrowe krzaczki z dużymi miękkimi i owłosionymi liśćmi (jeszcze nie znam smaku).