Witaj Aniu .Też masz taki ukrop w słońcu 57 u nas praży .Szukam dobrej kosy spalinowej poczytałam trochę na ten temat .Dwa miesiące może nawet nie kupliiśmy taką tanią niby 2 konie mechaniczne mocy i już dwie głowice siadły część silnika i mojego eMa wzięły nerwy bo chaszczy czym wykosić nie ma a co drugi dzień chłopina naprawiać nie ma zamiaru . .Patrzę , patrzę i nic .ja tym pracować nie będę ale potrzebna jest Kwiatuszki na powitanie dla Kokory-czki ,Krisa1515 i Anym Ani
Współczuje mężowi jednak warto wydać trochę więcej pieniędzy ja mam Sztila i sobie chwalę.
Na termometrze nawet nie nie wiem ile jest za to w domu 28. Zalewam się potem
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka Moje wątki, Aktualny
Beciu pytasz o moja listę chciejstw numer jeden to- Słonecznik loraine bardzo urokliwa roślinka.
Ale wszystkiego od razu mieć nie można ,a z listy jak coś ubędzie to zaraz trafiaja sie nowości .....to już chyba choroba kwiatowa
Smirko Mirko witam Ciebie serdecznie w ogródka czwartej odsłonie.
malgocha1960 Małgosiu witam i Ciebie serdecznie .Macie rację obie muszę tak zrobić rozłożę agrowłókninę na części jesienią na części na wiosnę a część stopniowo zobaczymy warzyw mniej posieję ,bo mi nie schodzą a trochę czasu więcej będę miała .Tak teraz doszło do tego ,że przesiliłam ręce i przebrałam nadgarstki przy pieleniu ,Hortensje posadzę na jednej rabacie w ogródku od drogi .a co jeszcze się zmieni zobaczymy .Dziś miałam być w mieście ale jak to z dziećmi Róża płakała pół nocy na ucho więc do lekarza z Radkiem nie wiem czy na wzmocnienie gipsu nie będzie trzeba pojechać bo pod łokciem zmiękł mu a mam jeszcze dziś siostrzeńca czyli generalnie jestem uziemiona
Kropelko Witaj kwiatki to Ja lubię i gości też lubię .Zapraszam szybko poszły te cztery stronki a tu część moich liliowców Dwuletnich zeszłorocznych i tegorocznych