Cuuuuuuuuuudowne zdjęcia.
  Cuuuuuuuuuudowne zdjęcia.   Chylę czoło
 Chylę czoło   

A co do tej liliowej rabatki.. Kicha ?!

Przestań ! Rabatka jest super
 Przestań ! Rabatka jest super   Moje kompozycje to są do bani, ale Twoje... Uuu la la..
 Moje kompozycje to są do bani, ale Twoje... Uuu la la..   
   Oby więcej takich zdjęć
  Oby więcej takich zdjęć   

Cuuuuuuuuuudowne zdjęcia.
  Cuuuuuuuuuudowne zdjęcia.   Chylę czoło
 Chylę czoło   

Przestań ! Rabatka jest super
 Przestań ! Rabatka jest super   Moje kompozycje to są do bani, ale Twoje... Uuu la la..
 Moje kompozycje to są do bani, ale Twoje... Uuu la la..   
   Oby więcej takich zdjęć
  Oby więcej takich zdjęć   

Czy Ty wyjmujesz cebule lilii na zimę?
  Czy Ty wyjmujesz cebule lilii na zimę?
 U mnie tak w poprzednim sezonie łamała się brzoskwinia pod ciężarem owoców.
 U mnie tak w poprzednim sezonie łamała się brzoskwinia pod ciężarem owoców. 

Cudowne bogactwo kolorów
 Cudowne bogactwo kolorów  Mojej córci najbardziej spodobał się różowy liliowiec z jasną smugą.Wiesz jaka to odmiana,bo może uda mi się gdzieś taki kupić?
 Mojej córci najbardziej spodobał się różowy liliowiec z jasną smugą.Wiesz jaka to odmiana,bo może uda mi się gdzieś taki kupić?
 Dobrze go widać na drugim zdjęciu,rośnie w kępce na dole fotografii.Jeśli masz jak go podzielić to chętnie odkupię
 Dobrze go widać na drugim zdjęciu,rośnie w kępce na dole fotografii.Jeśli masz jak go podzielić to chętnie odkupię 

. Bardzo kolorowo, lilie, liliowce, róża przy bramce... Klasyka ogrodu romantycznego. Pełnia lata i pełnia barw.
 . Bardzo kolorowo, lilie, liliowce, róża przy bramce... Klasyka ogrodu romantycznego. Pełnia lata i pełnia barw.

Cieszę się,że podobają Ci się moje widoczki. Oglądam na forum zdjęcia pięknych ogrodów  i mój ogródeczek wypada naprawdę blado.
  Cieszę się,że podobają Ci się moje widoczki. Oglądam na forum zdjęcia pięknych ogrodów  i mój ogródeczek wypada naprawdę blado.

To właśnie za ten paseczek ma powstać rabatka z kwiatami w ulubionym kolorze córci i ten różowy liliowiec wpasuje się idealnie
 To właśnie za ten paseczek ma powstać rabatka z kwiatami w ulubionym kolorze córci i ten różowy liliowiec wpasuje się idealnie