Pozdrawiam Wszystkich znad morza

Pogoda wręcz idealna - nie za ciepło nie za zimno
PEPSI jagodę kamczacką bardzo polecam - dla dzieci idealna. Bardzo szybko owocuje! Moje orzechy laskowe w pierwszym roku prawie w ogóle nie owocowały, ale mój małż je solidnie popodcinał (dostał za to solidny opierdziel

), ale muszę powiedzieć, że dzięki temu ruszyły z kopyta i owocują w tym roku jak szalone!
MagdaB2701 super, że mnie odwiedziłaś. Hosty świetnie się prezentują wśród innych roślin - można tworzyć z nimi ciekawe kompozycje. Nie znam niestety odmian swoich host. To jedne z pierwszych roślin, a wtedy jeszcze nie opisywałam ich.
Iwek mam nadzieję, że udało mi się wykopać wszystkie moje trzykrotki

Niech rosną szybko i cieszą Twoje oczy
Fraszka_1 cieszę się już jesteś i masz czas dla swoich roślin. Zawsze jesteś miłym gościem
Jolifleur cześć

Oglądaj do woli i wybieraj co potrzebujesz
Kryzysowa29 bardzo dziękuję za miłe słowa

Orzecha bordowego mam już kilka lat, ale muszę powiedzieć, że bardzo sławo owocuje. Urósł ostatnio bardzo i ładnie wygląda, ale to wszystko. Chyba też będę musiała na jesień go dobrze podciąć!
Paulii jak miło, że jesteś! Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze i zdrowie dopisuje

Bardzo dziękuję za pochwały
Viola K malinojeżynę polecam - bardzo duże owoce i świetny smak. Jagoda kamczacka na początku też słabiej owocowała, ale teraz już ma coraz więcej owoców. Muszą rosnąć obok siebie dwie różne odmiany. Wtedy plony są większe
Dzisiaj zrobiłam krótki wypad do Jastarni i wypatrzyłam tam sklep ogrodniczy. Malutki, ale fajniutki
I oczywiście nie mogłam się oprzeć niektórym cudeńkom. Oto co kupiłam:
Perovskia 'Blue Spire'
Barwinek variegata
Żółciutka margaretka