Moje kochane Dziewczyny, serdecznie dziękuje za życzenia.Urodziny na działce, cztery koleżanki i ja tyle było dyskusji że zapomniałam zrobić fotki.
Komary przerwały nasze rozważania i wróciłyśmy do domu.Dobrze tak oderwać się od problemów ale dzisiaj już normalka.
Irenko trzymaj się ! odpowiedzi na wszystkie pytanie i tak nie znajdziesz, ale dane nam życie jest piękne tylko zależy czym się je wypełni. Czy odejście o którym piszesz dotyczy teściowej? jeżeli tak to wyrazy współczucia dla Was obojga...żyć dalej trzeba
Dzisiaj troszkę o wizycie Jadzi i Marysi , szkoda ze tak krótko to trwało ale było radośnie i serdecznie.Ogródek nie błyszczał czystością ale to nie przeszkadzało, już zaczynam porządkować.Minął ciężki brak czasu, teraz będę starała się wyjść na prostą.Kilka fotek z odwiedzin. przedogródek
ważna część wizyty dyskusja
Irenko jaki nieporządek wszystko tak jak ma być było tylko szkoda ,ze czasu było mało .Za to pyszne były kartofelki z kurkami w śmietanie .Przyznam się ,że pierwszy raz jadłam takie przysmaki .Irenko dzięki za gościnę Tobie i Tereni .Sorki ,że dopiero dzisiaj sie odzywam ,ale wieczorem padam .Taka ciepłota mnie dobija
Jadziu miło mi że smakowały kurki, na następną wizytę coś wymyślimy.
Marysiu Masko wiele radości sprawiło mi to spotkanie, szkoda że tak krótko trwało.
Już zaczęłam porządkowanie mam nadzieje w niedługim czasie wyjść na prostą . Teraz fotki z wczorajszej wizyty na działce cdn