Kilka fotek z Ogródka GERTRUDY
- Frida
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2008, o 13:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wpadam do Ciebie, ale się nie odmeldowuję, tylko oglądam. Dzisiaj jednak muszę, po prostu muszę napisać, że po obejrzeniu Twojej "panny młodej", czyli białej piennej róży natychmiast dopadła mnie kolejna zachciewajka - muszę taką mieć! Muszę!!! Jest przecudnie piękna i przepięknie cudna!
Pozdrawiam, Danuta
Pozdrawiam, Danuta
- koza
- Przyjaciel Forum
- Od: 26 lip 2006, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gosiu!!!! Cieszę się ogromnie , że wpadłam do Ciebie !!!!
Nie dość , że ucieszyłam oczy w tych deszczowych, ciemnych dniach to zyskałam cenną informację o przesadzaniu róż. Wczesną wiosną ubiegłego roku w mało ciekawych miejscach trzy krzaczki róż posadziłam......w październiku przesadzę korzystając z Twojej wiedzy
A ta biała pienna cudna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam serdecznie

A ta biała pienna cudna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam serdecznie

Ulka buziaki przesyła
Gosiu
ech, aj zanowu do Cię...od dwóch dni w wariackim widzie kupiłam 8 róż większośż już mi jest znana,ale 3 sztuki nie wiem z czym ugryść
Violet Parfum
Woodbrige
Marry Witckopt ta nazwa rozszyfrowana tak została,jest wściekle pomarańczowa z żółtym...
poza tym kupiłam znane
J.Cartier
Piligrim
Rene de Violettes
Hokus-Pokus
Warwick Castle nie rozumiem tylko na krzaku kwiat mocno bordo bardzo mocno,nawet wpadający w taki fiolet a w opisach jest różowy
ech, aj zanowu do Cię...od dwóch dni w wariackim widzie kupiłam 8 róż większośż już mi jest znana,ale 3 sztuki nie wiem z czym ugryść

Violet Parfum
Woodbrige
Marry Witckopt ta nazwa rozszyfrowana tak została,jest wściekle pomarańczowa z żółtym...
poza tym kupiłam znane
J.Cartier
Piligrim
Rene de Violettes
Hokus-Pokus
Warwick Castle nie rozumiem tylko na krzaku kwiat mocno bordo bardzo mocno,nawet wpadający w taki fiolet a w opisach jest różowy

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Śliczne zdjęcia i cudowne róże. Masz niebywały dar do uprawy róż. Jestem zachwycona Twoimi różami.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia