Piękny kolorek ostróżki,
Ogród Marty cz. V
- Helen
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 sie 2010, o 19:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marty cz. V
Witaj Martusiu.
Pierwsza fotka bajeczna- jak te róże pięknie prezentują się na tle wysokich drzew. Jak w raju
Piękny kolorek ostróżki,
uwielbiam te kwiaty , podejmuję próby wprowadzenia jej do siebie ale nic z tego, być może gleba piaskowa jej nie odpowiada 
Piękny kolorek ostróżki,
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Martusiu naprawdę z Twojego ogrodu trudno wyjść..... cudowny roślinny raj.... już nic więcej nie piszę, bo zawsze pieję z zachwytu , a to już chyba zaczyna być nudne w moim wydaniu 
-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Śliczna ta Sally Holmes
Zresztą co u ciebie jest brzydkie? Zaczynam się bac zaglądac bo ciągle coś nowego wynajduję 
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Jestem bardzo zdziwona, że Twoje ostróżki to wiosenne zakupy. Bardzo wypasione.
Jak pisałam, to już moje trzecie podejście do ostróżek. Nadal wyglądają marnie. Jeśli w tym roku wypadną, to już ich więcej nie kupię.
Widoki różane zachwycające. Ta masa kwiatów robi wrażenie
Jak pisałam, to już moje trzecie podejście do ostróżek. Nadal wyglądają marnie. Jeśli w tym roku wypadną, to już ich więcej nie kupię.
Widoki różane zachwycające. Ta masa kwiatów robi wrażenie
- ewunia7

- Od: 1 lis 2012, o 15:31
Ale sobie pospacerowałam po Twoim ogrodzie, a przy katalpach sobie odpoczęłam
Ostróżki śliczne
- jonatanka

- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Takie widoki to miód na skołatane nerwiska 
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przepraszam ,że mnie nie było,ale trudno mi sie teraz wyrobić,bo doszła praca i wieczór padam
Marysiu,pracy tak szybko się nie pozbędę ,bo jestem w niej w czasie urlopu pracownika ,a od 15 sami wyjeżdżamy odpocząć troszkę ,pozdrawiam ,Sally Holmes jest piękna i bardzo u mnie kwitnie mimo ,że taka młoda buziaczki posyłam
Aniu,przetacznikowiec to duża widoczna bylina ,ja lubię rośliny o strzelistym pokroju,weekend był piękny ,a wieczorem wreszcie popadało, susza w ogrodzie była ogromna,buziaczki dla Ciebie
Wandziu,ostróżki samą mnie zaskoczyły ,bo takie odrobiny wsadziłam w kwietniu,a łodygi mają niektóre jak moja ręka ,ale miło ,że sie podobają,pozdrawiam i uściski dla Ciebie
Małgosiu,zawsze zapraszam ,jak tylko będziesz w górach ,to przejazdem zawsze możesz wstąpić do mnie,od Krakowa do mnie rzut beretem.a tymczasem zapraszam na spacery wirtualne,buziaczki dla Ciebie
Helenko,wyrzuć swoją ziemię ,wsyp z worka i będą rosły,dorzuć jeszcze obornika ,miło ,że się u mnie podoba,pozdrawiam i zapraszam znowu
Aguś tak Ci sie wydaje ,dobrze wiesz ,że jesteśmy wszyscy łakomi na miłe słowa
i dziękuję za nie buziaczki dla ciebie
Jolu,Sally Holmes teraz sadzona ,i kwitnie bardzo obficie,nic się nie przejmuj,ja też ciągle coś u Was wynajduje ,wszyscy tak mamy
,buziaczki dla Ciebie
Gosiu,ja się cieszę ,że moje ostróżki się podobają ,bo taki był cel,żeby były ładne ,trafiły się super odmiany ,one teraz w kwietniu malutkie sadzone ,i mają po 2 mocne grube gałęzie ,a ja chcę ich tak poprowadzić ,żeby były całe kępy np. po 10 gałęzi,może na drugi rok potrafią to zrobić,pozdrawiam i całuski posyłam
Ewuniu witaj ,miło,że spacerujesz i odpoczywasz ,bo takie zadanie ma ogród,te grube kolorowe ostróżki to nowe nabytki ,jest wśród nich tak piękny kolor jasnej lawendy z powycinanymi płatkami ,że sama nigdy takiej ostróżki nie widziałam ,aparat nie oddaje dokładnie jej koloru buziaczki dla Ciebie
-- 29 cze 2014, o 21:06 --
Witaj Joasiu,miło,że jesteś ,ja tak się teraz nie mogę z niczym wyrobić,a nerwiska to wszyscy chyba mamy skołatane ciągłą bieganiną i życiowymi sprawami,pozdrawiam
Marysiu,pracy tak szybko się nie pozbędę ,bo jestem w niej w czasie urlopu pracownika ,a od 15 sami wyjeżdżamy odpocząć troszkę ,pozdrawiam ,Sally Holmes jest piękna i bardzo u mnie kwitnie mimo ,że taka młoda buziaczki posyłam
Aniu,przetacznikowiec to duża widoczna bylina ,ja lubię rośliny o strzelistym pokroju,weekend był piękny ,a wieczorem wreszcie popadało, susza w ogrodzie była ogromna,buziaczki dla Ciebie
Wandziu,ostróżki samą mnie zaskoczyły ,bo takie odrobiny wsadziłam w kwietniu,a łodygi mają niektóre jak moja ręka ,ale miło ,że sie podobają,pozdrawiam i uściski dla Ciebie
Małgosiu,zawsze zapraszam ,jak tylko będziesz w górach ,to przejazdem zawsze możesz wstąpić do mnie,od Krakowa do mnie rzut beretem.a tymczasem zapraszam na spacery wirtualne,buziaczki dla Ciebie
Helenko,wyrzuć swoją ziemię ,wsyp z worka i będą rosły,dorzuć jeszcze obornika ,miło ,że się u mnie podoba,pozdrawiam i zapraszam znowu
Aguś tak Ci sie wydaje ,dobrze wiesz ,że jesteśmy wszyscy łakomi na miłe słowa
Jolu,Sally Holmes teraz sadzona ,i kwitnie bardzo obficie,nic się nie przejmuj,ja też ciągle coś u Was wynajduje ,wszyscy tak mamy
Gosiu,ja się cieszę ,że moje ostróżki się podobają ,bo taki był cel,żeby były ładne ,trafiły się super odmiany ,one teraz w kwietniu malutkie sadzone ,i mają po 2 mocne grube gałęzie ,a ja chcę ich tak poprowadzić ,żeby były całe kępy np. po 10 gałęzi,może na drugi rok potrafią to zrobić,pozdrawiam i całuski posyłam
Ewuniu witaj ,miło,że spacerujesz i odpoczywasz ,bo takie zadanie ma ogród,te grube kolorowe ostróżki to nowe nabytki ,jest wśród nich tak piękny kolor jasnej lawendy z powycinanymi płatkami ,że sama nigdy takiej ostróżki nie widziałam ,aparat nie oddaje dokładnie jej koloru buziaczki dla Ciebie
-- 29 cze 2014, o 21:06 --
Witaj Joasiu,miło,że jesteś ,ja tak się teraz nie mogę z niczym wyrobić,a nerwiska to wszyscy chyba mamy skołatane ciągłą bieganiną i życiowymi sprawami,pozdrawiam
- Viola K

- Od: 14 mar 2013, o 19:41
Pięknie w Twoim ogrodzie , śliczne te fioletowe takie długie jak przetacznik ... co to jest ?przetacznikowiec ?
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witajcie ,troszkę nadrobię zaległości i pokażę co nieco z ogrodu ,żeby dobrze się spało
wianek z ziół i kwiatów,który zrobiłam wnukom na zakończenie oktawy

to ostróżka o lawendowym kolorze,trudno oddać jej kolor,ale jest taki niespotykany ,uważam ,że piękny

katalpy niedługo zakwitną

nadal kwitnie dużo goździków

rozpoczyna swój spektakl rosea alba,jej kwiaty kaskadami spadają w dół

wianek z ziół i kwiatów,który zrobiłam wnukom na zakończenie oktawy

to ostróżka o lawendowym kolorze,trudno oddać jej kolor,ale jest taki niespotykany ,uważam ,że piękny

katalpy niedługo zakwitną

nadal kwitnie dużo goździków

rozpoczyna swój spektakl rosea alba,jej kwiaty kaskadami spadają w dół

- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Cudowne ostróżki, ta lilia jaka oryginalna, a przysypiesz Albę ?
No to czuje, że zobaczymy się dopiero po Waszym powrocie. Wianek niesamowity w kolorach taki krakowski! Buziaki przesyłam
No to czuje, że zobaczymy się dopiero po Waszym powrocie. Wianek niesamowity w kolorach taki krakowski! Buziaki przesyłam
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Martuś Katalpa to takie duże drzewo
ile ma lat, pytam bo ja mam jeszcze małą ale skoro takie duże rośnie to nie wiem czy je u siebie na takiej małej działeczce zostawię,
śliczne wianuszki zrobiłaś ,chyba nikt takich nie miał
śliczne wianuszki zrobiłaś ,chyba nikt takich nie miał
- dorcia7

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Marta piękne zdjęcia,śliczne ostróżki,ale ten floks z tabliczką Twister ?? nazwa dotyczy tego rozwinietego czy jest obok jakiś? bo ten w paseczki bialo-rózowe to nie Twister
- Kasiula17

- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Witaj Martuś.
Wianeczek splotłaś cudowny
piękne połączenie cudownych roślin.
Każda fotka przepiękna, ostróżki rewelacyjne.Pięknie i kolorowo.Ja na floksy jeszcze poczekam długo się coś wahają by się pokazać.
Wianeczek splotłaś cudowny
- mar33

- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Martuś nareszcie wszystko wróciło do normy, fotki są
piękna panorama, piękne róże, ostróżki i co jeszcze dodać chyba to że to dzięki wielkiemu
które oddaje swojemu ogrodowi 

Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
-
DTJ_1

- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
piękne kwiaty, zdjęcie latawca, a zapisy na nasionka ostróżki zbierasz? jeśli tak to zapisz mnie