Ale te miejsce odpoczynku wygląda genialnie.
Ogród Marty cz. V
- Kasiula17
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 lis 2013, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marty cz. V
Teraz mogę podziwiać.

- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Martuś
Piękne masz ostróżki
A Róże z ostróżkami ślicznie wyglądają
Piękne masz ostróżki
A Róże z ostróżkami ślicznie wyglądają
- trillum30a
- 200p

- Od: 6 lut 2012, o 15:24
Gdyby się dało zapomnieć to ja bardzo chętnie bo zazdrość mnie zżera jak patrzę na Twój cudny ogród a to wyniszczające uczucie
A poważnie to co tu powtarzać za wszystkimi-pięknie,ładnie...te słowa nie odzwierciedlają tego co widzę (a mam nadzieję kiedyś zobaczyć na własne oczy)
Spisuję też roślinki które chciałabym mieć a może będziesz je miała na sprzedaż

A poważnie to co tu powtarzać za wszystkimi-pięknie,ładnie...te słowa nie odzwierciedlają tego co widzę (a mam nadzieję kiedyś zobaczyć na własne oczy)
Spisuję też roślinki które chciałabym mieć a może będziesz je miała na sprzedaż
Pozdrawiam-Iwona
- stasia_ogrod

- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Spacerek zaliczyłam, teraz będę śnić o tych łanach i kaskadach, cudownie pachnących kwiatuchów.

-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Martuś, ile mają lat Twoje katalpy? Pokazałam mojemu M te fotki i się zachwycił, bo katalpa to jego miłość ogrodnicza, jedna jedyna
Chucha i dmucha na to swoje maleństwo, bardzo kapryśne i jak dotąd po dwóch latach mizerne. Nawet uchronił własną piersią przed koparką, co nam oczyszczalnię przygotowywała. Teraz obejrzał i się zadumał....i zmarkotniał.Czy jego katalpa też taka będzie?
-
DTJ_1

- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pięknie, Małgosiu katalpa nie tylko Twojego męża ulubiona- moja też, tzn. marzy mi się - ale gdzie ja bym wcisnęła?
A u Marty kaltalpy są piękne- Martuś to już masz piękny baldachim i cień na lato zapewniony
A u Marty kaltalpy są piękne- Martuś to już masz piękny baldachim i cień na lato zapewniony
- Tajka

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Martusiu cieszę się, że Ci się problem ze zdjęciami rozwiązał, gdyż żal by było nie pokazać takich cudnych roślin.
Kącik wypoczynkowy pod katalpami przeuroczy i nie powtarzalny.
Kącik wypoczynkowy pod katalpami przeuroczy i nie powtarzalny.
- Biedronka641

- Od: 5 cze 2012, o 17:17
Witaj Martuś.
Super,że problem się rozwiązał i mogę oglądać Twoje łany przecudnych kwiatów i zakątków ...
Katalpy to okazy. Kącik pod nimi musi być wyjątkowy.
Chyba i posadzę ją . Ile lat mają Twoje i jak szybką dadzą taki efekt?
Pozdrawiam.

Super,że problem się rozwiązał i mogę oglądać Twoje łany przecudnych kwiatów i zakątków ...
Katalpy to okazy. Kącik pod nimi musi być wyjątkowy.
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Witaj Martusiu, przepiękne różyczki, ostróżki, cudne kwiecie kwitnące, piękny mamy czas, cieszmy się póki trwa

-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Maryniu,posadź ją z jakąś żółtą rośliną i będzie dobrze i taką,lub takimi co będą razem kwitły,cieszę się ,że do mnie wpadłaś,pozdrawiam i pięknych snów życzę
Kasiu,tak wymyśliłam ,bo lubię naturalność ,to katalpy szczepione na pniu i zrobił się taki salonik pod katalpami ,ma 18 m kwadratowych,buziaczki dla Ciebie
Aniu,uwielbiam ostróżki,mam dużo kolorów,aż samą mnie zdziwiło,a czerwone róże z granatowymi ostróżkami widać z daleka,pozdrowienia przesyłam
Iwonko,czekam na was,tylko w lipcu od połowy mnie nie ma,jak przyjedzie taka ekipa to będzie wesoło,pozdrawiam
Beatko,jedno i drugie drzewo nadaje się na cienisty zakątek,żeby tylko był czas siedzieć
Stasiu,miło ,że jesteś ogród bardzo pachnie,buziaczki dla Ciebie
Małgosiu,nie pamiętam dokładnie ,ale 6 lub 7 lat to są katalpy szczepione na wys,2 m albo ciut wyżej ,takie chciałam ,żeby zrobiły dach ,bo drzewo raczej tak się nie rozłoży,ja swoich nigdy nie okrywałam ,bo i jak ,nigdy nie przemarzły ,uważam ,że są bezproblemowe,na początku wolniutko rosły ,ja je przycinałam ,żeby bardziej się rozgałęziały,potem wiązałam gałązki bambusikiem do siebie ,żeby były poziomo ,z jednej katalpy do drugiej,a od 2 lat już nic nie robię,bo cienia jest wystarczająco pączków ma dużo ,więc znowu bardzo obficie zakwitnie,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Dorotko,tak, można posiedzieć i poleżeć w naturalnym cieniu ,lubimy to miejsce i pół ogrodu widać jak na dłoni,pozdrawiam i ściskam mocno
Tereniu,ja też się cieszę ,wczoraj się udenerwowałam ,za moment katalpy zakwitną morzem kwiatów,buziaczki posyłam
Aluś,zawsze szczerze zapraszam i jak pisałam do Iwonki czekam na Was ,ale 0d połowy lipca do końca lipca mnie nie ma ,moje katalpy mają6 lub 7 lat i są szczepione na pniu na wys 2 m ,żeby spokojnie pod nimi chodzić ,bo w formie zwykłego drzewa nie zrobi takiego dachu ,chyba ,że będziesz jakoś go prowadzić ,ale to bardzo trudne pozdrawiam
Iwonko,czas tak leci ,że zaraz wszystko zniknie i znowu będziemy marzyć
Beatko,aleś mnie zrobiła,
czytam i myślę ,tyle chorób oczu Ci się przyplątało, co Ty mówisz ,to niemożliwe ,jakiegoś szaleju się najadłaś
,czytam dalej i wszystko się wyjaśniło,to przez ogród ,ale nie martw sie Twój też będzie piękny ,tylko trzeba trochę czasu ,że by się rozrosło,a róży może nie przesadzaj ,chyba ,że rośnie w cieniu,tylko zasilaj ją gnojówką przefermentowaną i podsyp chociaż 2 razy w roku nawozami potasowo fosforowymi i ruszy pięknie ,a jak była niedawno sadzona to też musi mieć czas na rozruch,a jak będzie przesadzać to sie nigdy nie rozrusza
w sierpniu,poślę Ci jakąś piwonijkę,pozdrawiam
Kasiu,tak wymyśliłam ,bo lubię naturalność ,to katalpy szczepione na pniu i zrobił się taki salonik pod katalpami ,ma 18 m kwadratowych,buziaczki dla Ciebie
Aniu,uwielbiam ostróżki,mam dużo kolorów,aż samą mnie zdziwiło,a czerwone róże z granatowymi ostróżkami widać z daleka,pozdrowienia przesyłam
Iwonko,czekam na was,tylko w lipcu od połowy mnie nie ma,jak przyjedzie taka ekipa to będzie wesoło,pozdrawiam
Beatko,jedno i drugie drzewo nadaje się na cienisty zakątek,żeby tylko był czas siedzieć
Stasiu,miło ,że jesteś ogród bardzo pachnie,buziaczki dla Ciebie
Małgosiu,nie pamiętam dokładnie ,ale 6 lub 7 lat to są katalpy szczepione na wys,2 m albo ciut wyżej ,takie chciałam ,żeby zrobiły dach ,bo drzewo raczej tak się nie rozłoży,ja swoich nigdy nie okrywałam ,bo i jak ,nigdy nie przemarzły ,uważam ,że są bezproblemowe,na początku wolniutko rosły ,ja je przycinałam ,żeby bardziej się rozgałęziały,potem wiązałam gałązki bambusikiem do siebie ,żeby były poziomo ,z jednej katalpy do drugiej,a od 2 lat już nic nie robię,bo cienia jest wystarczająco pączków ma dużo ,więc znowu bardzo obficie zakwitnie,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Dorotko,tak, można posiedzieć i poleżeć w naturalnym cieniu ,lubimy to miejsce i pół ogrodu widać jak na dłoni,pozdrawiam i ściskam mocno
Tereniu,ja też się cieszę ,wczoraj się udenerwowałam ,za moment katalpy zakwitną morzem kwiatów,buziaczki posyłam
Aluś,zawsze szczerze zapraszam i jak pisałam do Iwonki czekam na Was ,ale 0d połowy lipca do końca lipca mnie nie ma ,moje katalpy mają6 lub 7 lat i są szczepione na pniu na wys 2 m ,żeby spokojnie pod nimi chodzić ,bo w formie zwykłego drzewa nie zrobi takiego dachu ,chyba ,że będziesz jakoś go prowadzić ,ale to bardzo trudne pozdrawiam
Iwonko,czas tak leci ,że zaraz wszystko zniknie i znowu będziemy marzyć
Beatko,aleś mnie zrobiła,
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Witaj Martusiu ! jak dobrze że odzyskałaś zdjęcia! martwiłam się
śliczna jest nasza Sally Holmes. To spokojnej i szybkiej pracy życzę i dobrej nocy 
- anym

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Martuniu same cudowności pokazujesz
róże jak zwykle boskie ale przetacznikowca widzę pierwszy raz. Pojękuję z zachwytu nad Twoim ogrodem
Słoneczka na weekend życzę
u mnie dziś ciepełko 
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
A mnie mięzy innymi wpadły w oko pełne ostróżki. Fantastyczne. One teaz w pełenej swojej krasie. NIestety nie u mnie, moja ziemia im nie odpowiada. Ale cóż? Tak musi być.
-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Martuś, jak ja lubię spacerować po Twoim ogrodzie. Jest tak kolorowo. Może kiedyś uda mi się obejrzeć go w realu