Begonki...
 Begonki...  

. I z tego co wyczytałam w inwazji ziemiórek nie jestem osamotniona
 . I z tego co wyczytałam w inwazji ziemiórek nie jestem osamotniona  . Pałeczki powiadacie...
 . Pałeczki powiadacie... Begonki...
 Begonki...  

. I z tego co wyczytałam w inwazji ziemiórek nie jestem osamotniona
 . I z tego co wyczytałam w inwazji ziemiórek nie jestem osamotniona  . Pałeczki powiadacie...
 . Pałeczki powiadacie...

na mój balkon one są za bardzo delikatne i miałabym sieczkę po wizycie wiatru.
 na mój balkon one są za bardzo delikatne i miałabym sieczkę po wizycie wiatru.  pokazały fioletowo niebieskie oczka gwiazdek w białych kryzach i ładnie rozświetlają swój kącik.
 pokazały fioletowo niebieskie oczka gwiazdek w białych kryzach i ładnie rozświetlają swój kącik.  tylko jedna fotka to za mało.
  tylko jedna fotka to za mało.  
   ciepełka i słoneczka życzę.
  ciepełka i słoneczka życzę.

ale brakło mi rąk do noszenia. Ziemnaki, kalafior, ogórki na małosolne kupiła, jeżówke z doniczka, dwa penstemony i myslałm, że głupia ze mnie baba, bo auta nie wzięłam i z buta trzeba było iść i wielbłąda udawać...
 ale brakło mi rąk do noszenia. Ziemnaki, kalafior, ogórki na małosolne kupiła, jeżówke z doniczka, dwa penstemony i myslałm, że głupia ze mnie baba, bo auta nie wzięłam i z buta trzeba było iść i wielbłąda udawać...

mi również ta żółta sprawia wiele radości.Bardzo lubię ją fotografować,i patrzeć na nią.
  mi również ta żółta sprawia wiele radości.Bardzo lubię ją fotografować,i patrzeć na nią. u nas tez pogoda paskudna,oszleć można,dosłownie.Zimno,a tu lato mamy
 u nas tez pogoda paskudna,oszleć można,dosłownie.Zimno,a tu lato mamy   
  wspaniale,że uratowałaś swoje Begonie,one na pewno odwdzięczą Ci się pięknym kwitnieniem,
 wspaniale,że uratowałaś swoje Begonie,one na pewno odwdzięczą Ci się pięknym kwitnieniem, jestem bardzo zarumieniona,dziękuję za odwiedzinki i za te miłe słowa.
 jestem bardzo zarumieniona,dziękuję za odwiedzinki i za te miłe słowa. i to błąd,musisz koniecznie zobaczyć je na żywo,dziś Cecila otworzyła paszczki.
 i to błąd,musisz koniecznie zobaczyć je na żywo,dziś Cecila otworzyła paszczki. to masz rację,to była w tym roku całkowita inwazja tych ziemiórek,miejmy nadzieję,że w przyszłym roku będzie lepiej,i nie potracimy przez to tyle roślinek.
 to masz rację,to była w tym roku całkowita inwazja tych ziemiórek,miejmy nadzieję,że w przyszłym roku będzie lepiej,i nie potracimy przez to tyle roślinek. odmian w sumie mam osiemnaście,po kolei zaczynają kwitnąć,będą wszystkie pokazane na pewno.
 odmian w sumie mam osiemnaście,po kolei zaczynają kwitnąć,będą wszystkie pokazane na pewno. witam Cię na mojej werandzie,bardzo się cieszę,że mnie odwiedziłaś,zapraszam częściej.
 witam Cię na mojej werandzie,bardzo się cieszę,że mnie odwiedziłaś,zapraszam częściej. tak to z nami właśnie jest,ale ja to na Twoim miejscu, to bym najchętniej nie kupiła ziemniaków.
 tak to z nami właśnie jest,ale ja to na Twoim miejscu, to bym najchętniej nie kupiła ziemniaków. żeby tylko kupić tę Fuksję. Jakie odmiany mieli?
 żeby tylko kupić tę Fuksję. Jakie odmiany mieli?  

Z dołu wygląda jak moja Dark eyes
 Z dołu wygląda jak moja Dark eyes   Podoba mi się bardziej od dołu
 Podoba mi się bardziej od dołu   Właśnie przez to, że tak oryginalnie wygląda
 Właśnie przez to, że tak oryginalnie wygląda   
  Nie mogę się doczekać jak zakwitnie
 Nie mogę się doczekać jak zakwitnie   Pąki zapowiadają niezłe cudo
 Pąki zapowiadają niezłe cudo   
  I dla "siewczyni"
 I dla "siewczyni"  
 *cz.3*,  Początki hoyozy i inne roślinki  Madzia
 *cz.3*,  Początki hoyozy i inne roślinki  Madzia 
 Eksperyment zakończony sukcesem całkowitym
 Eksperyment zakończony sukcesem całkowitym  Kwiecie cieszy oczy
 Kwiecie cieszy oczy  A te małe wampiry ziemiórowe mnie załamują..
 A te małe wampiry ziemiórowe mnie załamują.. 

jestem również bardzo ciekawa jak ten Patriot zakwitnie.
 jestem również bardzo ciekawa jak ten Patriot zakwitnie. Cecila również jest obsypana.
 Cecila również jest obsypana. dokładnie,w przyszłym sezonie sieje na całego Petunie,Surfinie i Pelargonie,a co tam
 dokładnie,w przyszłym sezonie sieje na całego Petunie,Surfinie i Pelargonie,a co tam 
  ,witam Cię bardzo serdecznie na mojej skromnej werandzie.
 ,witam Cię bardzo serdecznie na mojej skromnej werandzie. smak dzieciństwa.
 smak dzieciństwa.  mimo wszystko zakupy udane,bo roślinki są,bardzo się cieszę,a Fuksje jeszcze upolujesz
 mimo wszystko zakupy udane,bo roślinki są,bardzo się cieszę,a Fuksje jeszcze upolujesz  

Muszę Ci się przyznać, ze z zapartym tchem prześledziłam wszystkie trzy części twoich poczynań i jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego talentu i ręki do roślin. Do tej pory nie myślałam, że z nasionek można wyhodować takie piękne kwiaty, zimować w piwnicy stare egzemplarze, pokochałam begonie i fuksje.Dzięki Twoim cennym wskazówkom sama spróbuję ukwiecić mój taras. Pozdrawiam i czekam na kolejne relacje
 Muszę Ci się przyznać, ze z zapartym tchem prześledziłam wszystkie trzy części twoich poczynań i jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego talentu i ręki do roślin. Do tej pory nie myślałam, że z nasionek można wyhodować takie piękne kwiaty, zimować w piwnicy stare egzemplarze, pokochałam begonie i fuksje.Dzięki Twoim cennym wskazówkom sama spróbuję ukwiecić mój taras. Pozdrawiam i czekam na kolejne relacje 

jestem zaszczycona Twoimi pochwałami,zapraszam zawsze w wolnej chwili
 jestem zaszczycona Twoimi pochwałami,zapraszam zawsze w wolnej chwili   
  Koniecznie będziesz musiała założyć swój wątek,żebyśmy mogli Cię odwiedzać i podziwiać Twoje egzemplarze.
 Koniecznie będziesz musiała założyć swój wątek,żebyśmy mogli Cię odwiedzać i podziwiać Twoje egzemplarze.