Aniu, ale z Ciebie "pomysłowy Dobromir" i pracuś zarazem, bardzo fajne zmiany, na prawdę super wyszła Ci ta pergola i skalniaczek i nowa rabatka z oczkiem, ciekawa jestem jaki kolejny pomysł w Tobie drzemie
Aniu jestem pod wrażeniem nowej rabaty.... wygląda pięknie.... ta cała masa kamorów, które uwielbiam, rośliny bajecznie wyglądają na ich tle.... no i to oczko.... woda w ogrodzie -moje niespełnione przez brak miejsca marzenie...
Witam was serdecznie długo mnie nie było, ale pochorowałam się i trochę trwało zanim doszłam do siebie, nie mogłam nic robić w ogrodzie, moje plany stoją pod znakiem zapytania, nie wiem czy ukończę cze je w tym roku zanim połamało mnie na dobre zaczęłam realizować nowy pomysł stanął on na razie bo mimo wszystko zabrakło mi materiału w okolicy wybrałam już wszystkie kamyki a dalsze wypuszczanie się po kamień musi jeszcze poczekac wswoim ogrodzie miałam taki zakątek czegoś mi tam brakowało nie pasowało mi tak mnie męczyło że zebrałam cześć materiału Kamienie plus cos co najlepiej sie sprawdza w ogrodzie czyli czarny dąb jest rewelacyjny i żeby nic się nie zmarnowało to wióry poszły w druga rabatke Teraz już powoli wracam do prac ogrodowych ale wszystko w wolnym tępie pomału sie rozkręce
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści... Jestem AniaWitam serdecznie i zapraszam
Witaj Aniu,to teraz robisz drugie oczko?,muszę powiedzieć ,że ta kręta ścieżka wyszła rewelacyjnie,ale uważaj na siebie i nie za szybko do ogrodu ,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Martus tej sciezki na razie niema obecnie jest włóknina i kamyki z dębem
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści... Jestem AniaWitam serdecznie i zapraszam
Witam wszystkich odwiedzających życzę pogodnych dni i zwracam sie z zapytaniem czy zna ktos sprawdzony sposób na nornice, bo parę sztuk pustoszy mi ogród
Witaj Aniu,na nornice to tylko chyba trutka w sklepie ogrodniczym ,nie przemęczaj się,żebyś znowu się nie pochorowała,a praca w ogrodzie zaczeka ,albo rób bardzo wolniutko,pozdrawiam