Małgosiu,u mnie też dużo róż jeszcze w pączkach ,ja też nie mam najcieplejszego klimatu ,w niektórych rejonach dużo szybciej wszystko kwitnie ,ale poczekajmy i u nas się zapełni,pozdrawiam i miłej nocki
Aluś,witaj ,ogród rzeczywiście bardzo kwitnie i bardzo pachnie ,to wygląda jak nie prawdziwe ,a jednak ,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Stasiu,piwonii mam sporo odmian i dlatego kwitną te późniejsze ,ten kącik z różami pnącymi pachnie bardzo a na semiplenę cały ul chyba przyleciał ,pozdrawiam i

pieknych snów życzę
Bogusiu,hortensje w paru miejscach zakwitają ,jest ich olbrzymia ilość ,cieszę sie ,że Ci się podoba,ściskam gorąco
Helenko,dziękuję za miłe słowa ,okres w ogrodzie rzeczywiście wymarzony ,żeby tak długo długo trwał ,pozdrawiam i zapraszam znowu
Iwonko,cieszę się ,że podobają sie moje róże ,zasadziłam w tym roku sporo pnących ,nawet żałowałam ,że za dużo ,ale teraz widzę że chyba dobrze zrobiłam ,bo za 2 lata w różnych miejscach będą takie widoki,buziaczki dla Ciebie
Dorotko,przeoczyłaś nazwę ,ale to nic powtórzę to semiplena ,oszalała w tym roku,posyłam buziaki
Aguś,mnie też strasznie goni z czasem ,a nieraz to padnę ,ja też czytam wszystko i też mi zajmuje czasu ,nie umiem tak byle jak niczego załatwić przepis na pewno Ci napiszę,cudnych snów życzę
Grażynko,to semiplena taka wielka i tak bardzo kwitnie,zresztą wszystkie obładowane pączkami,a zakątek 7 krasnoludków i królewny Śnieżki jest ,ale zakwita pierwsza róża o imieniu Mędrek ,mam ich wszystkich 6 krasnoludków ,bo siódmego i królewny nie było,ale może będzie w jesieni,wszystkie 6 krasnoludków będzie pięknie kwitło,są sadzone teraz na wiosnę ,ale mają bardzo dużo pączków ,sama na nich czekam ,pozdrawiam
Ulciu,zaraz wstawię całą sesję zdjęciową tej semipleny,miło,że się podoba,pozdrawiam i cudnych snów życzę