KOMENTARZE i ŻARTY - Pokaż palec u ręki, nogi... :-)
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
- Yaro32
- Przyjaciel Forum

- Od: 15 wrz 2006, o 23:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
E tam Nelu kokietujesz. Już widzę tę paczkę i jej wartość, której nikt nie był stanie zapłacić. Tak by była wysoka kwota wystawiona przez mężusia.Nela pisze:![]()
Sądzę, że czasem po "moich wybrykach" chętnie by oddał - i jeszcze dopłacił
, a mnie przykleił na czole-zwrotów nie przyjmujemy-
![]()
![]()
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
- Nalewka
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 paź 2006, o 12:42
Nela, jeśli chcesz się przenieść z miejsca, w którym teraz nie jesteś czasem, hm, jak to powiedzieć, może - doceniana, to u mnie jest wolne miejsce w mieszkaniu. Ja docenię Twoje dzikie pomysły, dostałabyś kanapę, stałe łączę do internetu i wolną kuchnię
Poza tym ja też uwielbiam czerwone kwiaty
Więc jakby co, to szoruj do nas jak w dym 
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- Administrator
- ---
- Kontakt:
- Administrator
- ---
- Kontakt:
- Nalewka
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 paź 2006, o 12:42
A mnie się podoba kostium pływacki? opalacz? tego osobnika w głębi na pierwszym zdjęciu. Szkoda, że nie jest w poziome paski, ale gładki też może być. Tak się tylko zastanawiam, czy dekolt nie za płytki, bo facet próbuje go sobie pogłębić. A może sierść go łaskocze, albo łańcuchy gniotą... 
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Albo chce wszystkim pokazać jaki jest znakomicie porośniętyNalewka pisze:A mnie się podoba kostium pływacki? opalacz? tego osobnika w głębi na pierwszym zdjęciu. Szkoda, że nie jest w poziome paski, ale gładki też może być. Tak się tylko zastanawiam, czy dekolt nie za płytki, bo facet próbuje go sobie pogłębić. A może sierść go łaskocze, albo łańcuchy gniotą...
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.