Basiu

A dziś taki misz-masz ...czyli wszystkiego po troszku

,
 , .
 .  . Bo wiesz...gdybyś zbierała to ja bym się tak szeroko uśmiechnęła do Ciebie
 . Bo wiesz...gdybyś zbierała to ja bym się tak szeroko uśmiechnęła do Ciebie   ... o inne kolorki też jeśli tylko masz
 ... o inne kolorki też jeśli tylko masz  

nawet helikopte wleciał między kwiatuchy
 nawet helikopte wleciał między kwiatuchy  Ptaszorek zapozował
 Ptaszorek zapozował  

Troszkę za bardzo się rozrasta jak dla mnie, przez podziemne rozłogi ...ale jeszcze w tym roku jej pozwolę
 Troszkę za bardzo się rozrasta jak dla mnie, przez podziemne rozłogi ...ale jeszcze w tym roku jej pozwolę   Ale trzymam ją dla tych ślicznych lampioników
  Ale trzymam ją dla tych ślicznych lampioników   
  Zresztą wszystkie roślinki od ciebie rosną
 Zresztą wszystkie roślinki od ciebie rosną   Mam nadzieje że wicewersa
  Mam nadzieje że wicewersa   

No ma coś z jamnikaDopiero na tych zdjęciach widać,że mamcia "niskopienna",po pysku wcześniej wyglądała na dużego psa.

co dzień smigam z wężem, bo niby w sobotę polało ale nawet 3 cm. ziemi nie odmokło
  co dzień smigam z wężem, bo niby w sobotę polało ale nawet 3 cm. ziemi nie odmokło   

Oczywiście że wymiziamdoromichu pisze:prosze go wymiziac ode mnie

Mam jeszcze pomarańczowe, samosierozsiewają się co rok, jak większość jednorocznych ale i tak je lubię.
  Mam jeszcze pomarańczowe, samosierozsiewają się co rok, jak większość jednorocznych ale i tak je lubię.

Nagietki dobrze znam, bo u mnie wysiewały się przez lata, ale twoje są takie grube, krępe, a moje to były ogromne krzaczyska.
  Nagietki dobrze znam, bo u mnie wysiewały się przez lata, ale twoje są takie grube, krępe, a moje to były ogromne krzaczyska.

sama nie wiem co chwalić róże, czy inne cuda ogrodowe , ale będę chwaliła mamusię i jej synusia śliczności
 sama nie wiem co chwalić róże, czy inne cuda ogrodowe , ale będę chwaliła mamusię i jej synusia śliczności 

Moje tez takie były ...ale od kąd rok temu odkryłam gnojówkę z pokrzyw to podlewam nią wszystko i najbardziej różnice widać na jednorocznychheliofitka pisze:twoje są takie grube, krępe, a moje to były ogromne krzaczyska.

za jakąś bylinkę
 za jakąś bylinkę   
  ale juz zaczyna psocić
  ale juz zaczyna psocić  
 A wiele roślin w pąkach ...latam z wężem bo co mi zostało.
 A wiele roślin w pąkach ...latam z wężem bo co mi zostało.