Widoki i z wyjazdu i z ogrodu zachwycające

Rozmowa o zamówieniach internetowych przyniosła ten skutek, że przed chwilą zamówiłem 3 nowe odmiany, żeby dodać trochę jasnego koloru w moim płocie powojnikowym. Będa to Tentel, Krakowiak i White Prince Charles .aneczka1979 pisze: Nigdy nie zwracałam uwagi na Mikelite a on taki śliczny. W pełni kwitnienia może wyglądać jak dwie splecione ze sobą odmiany. Niestety nigdy nie spotkałam go u siebie w okolicy. A może nie zwracałam uwagi..? Zobaczę. Nie chciałabym zamawiać internetowo, bo jak wiadomo słabo się opłaca kupować tylko dwie sztuki.
Ha ha ha! Widzę Jurku, że masz równie słabą swoją silną wolę, jak ja! A czy ktoś jakiś czas temu przypadkiem nie wspominał, że w tym roku nie będzie powojnikowych zakupów? Czy mam liczyć ile nowych sztuk od tego czasu się pojawiło..?Jurek pisze:
Rozmowa o zamówieniach internetowych przyniosła ten skutek, że przed chwilą zamówiłem 3 nowe odmiany, żeby dodać trochę jasnego koloru w moim płocie powojnikowym. Będa to Tentel, Krakowiak i White Prince Charles .
Czekam na Twój ruch...