Pozdrawiam serdecznie
Ogród Marty cz. V
- wiewioreczka
- 500p

- Od: 11 maja 2012, o 23:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Marty cz. V
Martuś
Z kawką z przyjemnością pospacerowałam wśród róż
Piękny spektakl
Pozdrawiam serdecznie

Pozdrawiam serdecznie
- Renata1962
- 1000p

- Od: 24 lut 2011, o 16:44
Marto zaniemówiłam oglądając Twoje róże

- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Duży ogród to mnóstwo kwiatów można pomieścić,Twoje róże Martusiu powalają na kolana
u nas dzisiaj chłodniej i ma się na deszczyk,
dobrze bo nie będę musiała podlewać 
u nas dzisiaj chłodniej i ma się na deszczyk,
- Andzia84
- 1000p

- Od: 23 sty 2014, o 15:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Martuś-Czego Ty nie masz w swoim ogrodzie.
Ja wiem, że moje posty niewiele wnoszą, ale przychodzę do Twojego ogrodu żeby zachwycać się zdjęciami i wyobrażam sobie jak tam musi pachnieć, jak tam jest różnorodnie i wspaniale. Twoje rośliny urzekają, powalają na kolana i jest ich taaaaak dużo. Przepięknie. Ta biała różyczka na pergoli, jak rozwinie te miliony kwiatów to ja chyba oniemieję. Cudo
I piwonie, i róże-królowa Szwecji
Martuś-widać że ogród to Twoje życie.
Zbudowałam dom, urodziłam syna, czas posadzić drzewo 
Gdzieś tam na końcu świata...mój raczkujący ogródek
Gdzieś tam na końcu świata cz.2
Gdzieś tam na końcu świata...mój raczkujący ogródek
Gdzieś tam na końcu świata cz.2
-
justynaz
- 200p

- Od: 23 sty 2009, o 20:56
- Kontakt:
-
PEPSI
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Martuś, zaszalałaś z różami. Pięknie je fotografujesz.
A Graham w towarzystwie tych niebieskości...bajeczne zestawienie.
-- 13 cze 2014, o 19:56 --
Jasne, że ja bym strasznie chciała na wiosnę semiplenę
-- 13 cze 2014, o 19:56 --
Jasne, że ja bym strasznie chciała na wiosnę semiplenę
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Patrzę i patrzę, i napatrzeć się nie mogę. Twoje rabaty powalają.
Niesamowita ilość roślin i to tak doskonale dobranych
Ja też mam te rumiany. Czekam zatem na kwitnienie Twoich.
Ostróżki masz niesamowite. U mnei jednak nie chca rosnąć.
Kupiłam 3 ostatni raz na próbe. Tylko jedna daje radę. 2 ledwo dyszą.
Niesamowita ilość roślin i to tak doskonale dobranych
Ja też mam te rumiany. Czekam zatem na kwitnienie Twoich.
Ostróżki masz niesamowite. U mnei jednak nie chca rosnąć.
Kupiłam 3 ostatni raz na próbe. Tylko jedna daje radę. 2 ledwo dyszą.
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Madziu,nie szkodzi ważne że się odnalazłaś i myślę ,że teraz się nie zgubisz,zawsze bardzo miło Cię zapraszam
Ulciu,semiplena chyba pobiła rekord kwiatowy ,bardzo kwitła w tamtym roku,ale teraz to te kwiaty się chyba nie zmieszczą,napiszę Ci pw,pozdrawiam i buziaczki posyłam
Maryniu,dziękuję ,dzień był trochę ogrodowy , ciągle coś przerabiam ,bo w niektórych miejscach za bardzo zarosło ,trzeba rośliny przesadzić ,coś dołożyć innego i tworzą się nowe zakątki,jeżeli Twoja wędrówka była miła dla oka .to bardzo się cieszę,pozdrawiam i buziaczki dla ciebie
Marysiu,róż też mam trochę ,zawsze je kochałam na drugim miejscu po piwoniach ,albo nawet po równo , ,muszę Ci powiedzieć ,że koło semipleny wszystkim roślinom ciężko ,wszystko im wyjada ,piwonie musiałam stamtąd zabrać ,bo nie potrafiła przy niej zakwitnąć ,teraz ma nowe miejsce i pięknie kwitnie,ta róża jest bezproblemowa ,zero chorób i szkodników ,nawet mszycy na niej nie widziałam,pozdrawiam buziaczki posyłam dla Ciebie
Anetko,miło mi bardzo,że przyszłaś na spacerek i podobają się róże,pozdrawiam i buziaczki posyłam
Renatko,zaglądnęłam do ciebie i wątku nie ma dalej ,bardzo się cieszę ,że zaglądasz,pozdrawiam i mocne uściski dla Ciebie
Grażynko,u mnie też dzisiaj chłodniej było ale dopiero o 18 zaczęło padać,miło,że moje róże się podobają pozdrowienia i buziaczki dla Ciebie
Aniu,nie mów ,że Twoje posty nic nie wnoszą ,bardzo się cieszę jak cokolwiek napiszesz ,jest bardzo miło,bo wiem ,że spacerowałaś po moim ogródku,i każde słowo jest wielką motywacją do pracy w tym ogrodzie ,ogród rzeczywiście pięknie pachnie ,i gdzie sięgnę wzrokiem to kwiaty ,nie da się tego wszystkiego naraz ująć aparatem,a szkoda ,pozdrawiam serdecznie ,buziaczki dla Ciebie i zapraszam znowu
Justynko,witaj i pozdrowienia dla mamy,ogród teraz kipi kwiatami,to trzeba mnie kiedyś odwiedzić,i odezwij się częściej ,nie tylko cichaczem,cieszę się ,że roślinki ładnie rosną,pozdrawiam i zapraszam znowu
Małgosiu,myślę ,że mi się uda ją zrobić dla Ciebie ,a róż to dopiero początek ,jest ich dość dużo,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Ulciu,semiplena chyba pobiła rekord kwiatowy ,bardzo kwitła w tamtym roku,ale teraz to te kwiaty się chyba nie zmieszczą,napiszę Ci pw,pozdrawiam i buziaczki posyłam
Maryniu,dziękuję ,dzień był trochę ogrodowy , ciągle coś przerabiam ,bo w niektórych miejscach za bardzo zarosło ,trzeba rośliny przesadzić ,coś dołożyć innego i tworzą się nowe zakątki,jeżeli Twoja wędrówka była miła dla oka .to bardzo się cieszę,pozdrawiam i buziaczki dla ciebie
Marysiu,róż też mam trochę ,zawsze je kochałam na drugim miejscu po piwoniach ,albo nawet po równo , ,muszę Ci powiedzieć ,że koło semipleny wszystkim roślinom ciężko ,wszystko im wyjada ,piwonie musiałam stamtąd zabrać ,bo nie potrafiła przy niej zakwitnąć ,teraz ma nowe miejsce i pięknie kwitnie,ta róża jest bezproblemowa ,zero chorób i szkodników ,nawet mszycy na niej nie widziałam,pozdrawiam buziaczki posyłam dla Ciebie
Anetko,miło mi bardzo,że przyszłaś na spacerek i podobają się róże,pozdrawiam i buziaczki posyłam
Renatko,zaglądnęłam do ciebie i wątku nie ma dalej ,bardzo się cieszę ,że zaglądasz,pozdrawiam i mocne uściski dla Ciebie
Grażynko,u mnie też dzisiaj chłodniej było ale dopiero o 18 zaczęło padać,miło,że moje róże się podobają pozdrowienia i buziaczki dla Ciebie
Aniu,nie mów ,że Twoje posty nic nie wnoszą ,bardzo się cieszę jak cokolwiek napiszesz ,jest bardzo miło,bo wiem ,że spacerowałaś po moim ogródku,i każde słowo jest wielką motywacją do pracy w tym ogrodzie ,ogród rzeczywiście pięknie pachnie ,i gdzie sięgnę wzrokiem to kwiaty ,nie da się tego wszystkiego naraz ująć aparatem,a szkoda ,pozdrawiam serdecznie ,buziaczki dla Ciebie i zapraszam znowu
Justynko,witaj i pozdrowienia dla mamy,ogród teraz kipi kwiatami,to trzeba mnie kiedyś odwiedzić,i odezwij się częściej ,nie tylko cichaczem,cieszę się ,że roślinki ładnie rosną,pozdrawiam i zapraszam znowu
Małgosiu,myślę ,że mi się uda ją zrobić dla Ciebie ,a róż to dopiero początek ,jest ich dość dużo,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
- Kasiula17

- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Martuś śliczne róże piękności i tyle odmian.
Martuś zbieraj nasionka zbieraj.
kocham wysiewać.
Ja sobie odpoczywam wieczorem i oglądam Twoje cudeńka.
Martuś zbieraj nasionka zbieraj.
Ja sobie odpoczywam wieczorem i oglądam Twoje cudeńka.
-
koziorozec

Gosiu,witaj cieszę się ,że się podoba ,tyle miłych słów pod adresem ogrodu ,ostróżki mam teraz na wiosnę sadzone ,kupiłam nowe, bo moje były już takie nijakie ,sadzone są w kwietniu i tak poszły piękne ,że samą mnie zaskoczyły, nie wszystkie odmiany zakwitły ,będą jeszcze inne,może u ciebie się wolniej rozrastają i będą później,pozdrawiam i buziaczki posyłam

-- 13 cze 2014, o 21:49 --
Kasiu,nigdy nie zbierałam żadnych nasionek ,a teraz mam różne zadania do wypełnienia
,róże dopiero sie zaczęły ,będzie dużo więcej,pozdrawiam i zapraszam znowu 
-- 13 cze 2014, o 21:49 --
Kasiu,nigdy nie zbierałam żadnych nasionek ,a teraz mam różne zadania do wypełnienia
-
koziorozec

- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Pooglądałam cudowności i mogę iść spać. Miłych snów, bo mnie będzie się śnił Twój ogród - ściskam 
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Napatrzyłam się
jak ja kocham ten czas 
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Martusiu witaj
Podziwiam Twoje piękności, ale jestem zachwycona piwoniami. Wszystkie inne ale każda prześłiczna i cieżko jest wybrac ta jedna jedyną najładniejszą. Uzbierałaś kolekcje.
Różyzki bardzo mi sie podobają a w szczególności ta biała obsypana pączkami, pnąca.
Nie skłamię pisząc że jak tu wchodze to jakbym była w raju. Cudnie Martusiu, trud i ciężka praca się opłaciła.
Pozdrawiam
Podziwiam Twoje piękności, ale jestem zachwycona piwoniami. Wszystkie inne ale każda prześłiczna i cieżko jest wybrac ta jedna jedyną najładniejszą. Uzbierałaś kolekcje.
Różyzki bardzo mi sie podobają a w szczególności ta biała obsypana pączkami, pnąca.
Nie skłamię pisząc że jak tu wchodze to jakbym była w raju. Cudnie Martusiu, trud i ciężka praca się opłaciła.
Pozdrawiam
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- stasia_ogrod

- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Witaj kochana
Też tak myślałam, że zasuwasz alejkami na rowerze, patrolując czarodziejskie ukryte rewiry.
Masz wszystkiego w ogromnych ilościach, kolorach i kształtach i ten cudowny zapach zlewający się w prawdziwą symfonię.
Też tak myślałam, że zasuwasz alejkami na rowerze, patrolując czarodziejskie ukryte rewiry.
Masz wszystkiego w ogromnych ilościach, kolorach i kształtach i ten cudowny zapach zlewający się w prawdziwą symfonię.