Witam Wioluś kokosek z tym kalafiorem cudownie wygląda.
Wysiane pięknie wschodzą mi również porcelanka się rozkwitła muszę lecieć zdjęcie zrobić.
NN to wiesiołek i penstemon palczasty.
Jak tam u Ciebie z burzą u mnie była ale nie padało, na szczęście bo nie niedaleko w Zgorzelcu jak Andrzej wracał z pracy musiał stanąć bo takie gradobicie było. Całuski.
Kokos i kalafior Co za zabawny pies
Lobelię sieję co roku,pomiędzy pelargoniami mam ją teraz posadzoną.
Słonko świeci od rana,zapowiada się ładny dzień Dobrze,że już nie ma upałów
Widzę, że petunie z nasion są tak samo stałe w kolorach ja nie przymierzając orliki
Takie ciemnoróżowe (trochę strzelam, że to róża okrywowa, pewno swany albo white fairy) - zerknij na Lovely Fairy http://www.helpmefind.com/gardening/l.p ... 919&tab=36
Violu-Kokos wymiata Kalafiorowy pies Mój nieżyjacy już Jupiter-też pies-pożerał ogórki kiszone. Aż się za nimi trząsł żeby mu dać
Ale cuda siejesz. Nawet nie wiem co to za roślinki. Fantastycznie
Masz jedną różyczkę, ale za to ile lili ja za każdym razem je podziwiam co odwiedzę twój wątek. Co to za roślinka kwitnąca na niebiesko takie niebieskie pałki? to nie jest szałwia? nie wiem za bardzo się nie znam więc mnie oświeć
Jakie masz kolorki tych ostróżek ja mam tylko niebieską a chciałabym mieć też inne jak masz podesłałabyś mi nasionka
lilie też wysiewasz czy kupujesz cebulki?
Widzisz u mnie leje jak z cebra od południa woda stoi na podwórku.
Anitko dziękuję za odwiedzinki , te pałki to kocimiętka żyłkowana ...a te pałki co jest kilka to przetacznik ...jest też tam różowy na kolejnych zdjęciach .
oczywiście ,że zbiorę nasiona ostróżek .. już sobie zapisuję .
a widzisz to masz to ja nie wiem co ja ci mogę zapakować z tą szkarłatką może nasionka rojników tylko jak ja je zbiorę
mam takie fajne bordowe tegoroczny nabytek i chyba będą kwitły
Witam Wiolu...... Cudne widoczki a jakie ładne już liliowce a jakie przetaczniki. moje jeszcze w niepełnym rozkwicie. masz cieplej czy co.
Lilie cudowne piękny kwiat i taki trwały.
Róża jaka mała a ładnie się odwdzięczyła; Wiolu róże możesz ukorzeniać, sporo tak ukorzeniłam.
Godecja to Twoje nn.
Śliczny i kolorowy ogród.
Pozdrów rodzinkę proszę......