, Ścieżka kamienna bardzo wpadła mi w oko, no i ta ilość doniczek
 , Ścieżka kamienna bardzo wpadła mi w oko, no i ta ilość doniczek   , kiedy masz czas na podlewanie tego wszystkiego?
 , kiedy masz czas na podlewanie tego wszystkiego?
 , Ścieżka kamienna bardzo wpadła mi w oko, no i ta ilość doniczek
 , Ścieżka kamienna bardzo wpadła mi w oko, no i ta ilość doniczek   , kiedy masz czas na podlewanie tego wszystkiego?
 , kiedy masz czas na podlewanie tego wszystkiego?

Nie mam pojęcia jak znajdujesz czas,żeby to wszystko ogarnąć
 Nie mam pojęcia jak znajdujesz czas,żeby to wszystko ogarnąć  Widzę,że synuś dogadał by się z moją młodszą córcią,bo ona też najchętniej nie rozstawała by się z konewką
 Widzę,że synuś dogadał by się z moją młodszą córcią,bo ona też najchętniej nie rozstawała by się z konewką  Czy hortensja na zdjęciu to ta którą kupiłaś w Licheniu?
 Czy hortensja na zdjęciu to ta którą kupiłaś w Licheniu?
 Tak hortensja ta z Lichenia, mam jeszcze różową ale czasu brak na zdjęcia
 Tak hortensja ta z Lichenia, mam jeszcze różową ale czasu brak na zdjęcia  Mały mi pomaga z podlewaniem bo dużo tego i nie wszystko na zdjęciach jest . Jeszcze doniczkowce są przed wejściem, pomidory gruszki w doniczkach, i wiele innycjh doniczkowców. Rośliny trzymają mnie w tej całej sytuacji na nogach
 Mały mi pomaga z podlewaniem bo dużo tego i nie wszystko na zdjęciach jest . Jeszcze doniczkowce są przed wejściem, pomidory gruszki w doniczkach, i wiele innycjh doniczkowców. Rośliny trzymają mnie w tej całej sytuacji na nogach  

Ale pięknie i kolorowo u Ciebie wszystko pięknie kwitnie
 Ale pięknie i kolorowo u Ciebie wszystko pięknie kwitnie   

"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
  "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
 Synuś to mój pomocnik i pogromca suszy kwiatowej
 Synuś to mój pomocnik i pogromca suszy kwiatowej 

mnóstwo podlewania,fajnie,że sie ochłodziło bo upały były okrutne,ale dla pomidorków itd to znowu za zimno...
 mnóstwo podlewania,fajnie,że sie ochłodziło bo upały były okrutne,ale dla pomidorków itd to znowu za zimno... 

Jak pięknie u Ciebie
 Jak pięknie u Ciebie   

Pomocnik super chłopak
 Pomocnik super chłopak